Jump to content

Fifa10 on-line turnaj

dessperadoss

Recommended Posts

post-31439-14687158113867_thumb.jpg[ATTACH=CONFIG]14151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14097[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14092[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14092[/ATTACH]Otevírám turnaj ve FIFĚ10 na PSP.Vše už je hotové,hraje se na 6 minut,na legendární úroven,kdyby se chtěl ještě někdo přihlásit tak mi napište do pm jinak už je vše hotové

SKUPINA A: Desspi-Chelsea (já),Yoker-Manchester City,Rudinger-Juventus,TzereCZ(t-zere)-Manchester United,marack666-Real Madrid,Rousato-Arsenal,Puu

SKUPINA B: Rehous-Barcelona,Kosanjunior(Braun)-Španělsko,Lasicek-Liverpool,Hošánek(houseparty)-Olympique Marseille,Hackys-AC Milan,FreeZee(FxR)-Slavie Praha

Hrát se bude každej s každým ve skupině,postupují prví čtyři ze skupiny,nasleduje čtvrtfinale-semifinale-finále

Postup jak hrát on-line:Spustite Fifu10-dáte v menu MULTIPLAYER-INFRASTRUCTURA-připojite se k wifině-vytvoříte si svuj nový účet (vyplníte pár údaju)-pote se ocitnete v menu on-line-dáte LOBBY-BEGINNERS-a tam se najdeme a pozveme-

A VÝSLEDKY MI PIŠTE DO ZPRÁV (PM)

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Čaute, já bych se přidal, ale mám s tím menší problém. Vždycky když chcu hrát online tam mi jde tak 1 hra z 15-ti, najde mi to soupeře, začne se nahrávat zápas a pak mě to vykopne že spojení se soupeřem bylo ztraceno, fakt nevím v čem může být problém...

Jinak s tou obtížností je to jedno ne? Myslel jsem že platí jenom když hraješ proti umělé inteligenci, a že když hraješ proti někomu, tak ta obtížnost závisí na tom jak je dobrý tvůj soupeř. Jinak se mi zdá ta Legendary obtížnost nějáká divná, vždycky když si nastavím Legendary obtížnost tak se mi to zdá takové lehké a když tam mám o stupeň "lehčí" obtížnost, tak je to mnohonásobně těžší.