FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 to si delaj prdel?! me 10x vypadlo spojeni s ea online,mam zaply jen plugin CFW Extender na ovladani svetla Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Registrace uzavřena,v každé skupině je nás 5,z toho postupují 2,nic se nemění Hodně štěstí v zápasech :) Citovat
rehous Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 to se občas stává. Mě sse to taky stávalo furt ale asi záleží na tom odkud je ten dotyčný. třeba když hraju s nějakým mexičanem tk me to vyhazuje furt. Ale když hraju třeba s desspim tk to jede v poho. Citovat
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Dnes s tZerem,mel preplnenou wifi takze 1. zapas zkoncil po 22 minut a 2. po 78 a dostal cervenou kartu a 0:0 xD Citovat
T-zere Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 :D :d :D Já mam furt červenou :D :d :D dokonce jak sem hral NHL(PC ligu) tak mě vyhodily že sem byl prej moc agresivní :D Citovat
hackys Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 tez bych se chtel prihlasit jestli je mozno: name : hackys, tým: ac milan Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Po dlouhém rozmýšlení sem te tedy ještě vzal,ikdyž jsem už registraci uzavřel,dal sem tě do skupiny B,máme to vždycky v prvním příspěvku kde kdo je Jinak už vím proč se někdo z někým nespojí: jestli má hráč hur stáhlou a protihráč jí má koupenou na cd,tak to bude menší problem,a jestli někdo má hru v CZE a druhej staženou v angličtině tak to bude taky problem.Jesli má někdo problem se spojenim tak mi to napište do pm a já ho dám do druhé skupiny ;) sledujte časem ty tabulky,budu to ještě měnit,jinak turnaj už běží Citovat
hackys Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 nekdo ze skupiny B kdy budete mit cas dame zapas. jinak ja mam koupenou fifu cesky ale z ang dabingem Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Právě ted sem potkal v mistnosti FxR tak se podivej,mužeš zahrat s nim Citovat
FxR Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 dal jsem si psp pod perinu,sel se na obed a pak jsem bohuzel dupnul na skryte psp,takze mam v levem hornim rohu cerno Citovat
marack666 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 to ej jedno založim to Marack666 heslo bude forum Citovat
yoker Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 skupina A muzu hrat kdyz tak si me pridejte na fb jsem Lukáš Zonič Zona kdo chce match tak mi napiste? Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tabulky budu vždycky aktualizovat,ted nemá cenu dělat tabulku když se odhral 1 zápas,až se odehraji třeba 4,5 zápasu tak napišu Citovat
FxR Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 ISOvky bez CZ z B date nekdo? Tak me napadlo,nedumpnul by si nekdo z A umd s cz fifou a vsichni bez umd by si to od neho sosli? Citovat
rudinger Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 hm cize ked mam kupene umd,tak nemozem hrat s tym kto ma iso? ci co? Citovat
FxR Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 pokud mas "ceske" umd tak asi nemuze hrat s eng iso,ja hral s desspim,on umd ja iso a pri pripojovani se to odpojilo Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 chtělo by to vyzkoušet,protože jsem chtěl jednou hrát z kkámošem před Adhoc box na psp a on měl UMD a ja to měl stahly a nešlo nam to,UMD byl o krok napřed Citovat
FxR Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Já mám z Torrentu který postnul Braun Citovat
hosanek Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Zdar, Taky mě napdalo proč to neuděláme jak říkal FxR. Takže Prosím vás kdo má FIFA 10 Original CZ UMD ať to dumpne cez isotool myslim nebo nějak tak a ať to nahodí nejlépe na torrent a nechá seed bo třeba na uložto s kompresí nejlépe max. do 1,5GB díky Btw: jdu se tam podívat (na ten fifa net) . Jo a Desspi, když tak mě plz hoď do nějakýho roomu nebo jak se to dělá :D Jo a asi mam jako jazyk jedině FR já rozumim ale mohlo by to dělat ''ten'' online problém... Citovat
FxR Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Já mám čistě ENG,a k dumpnutí na Pro je potřeba: Iso Tool nebo PSP Filer -doporučuju Iso Tool a Plugin UMD4Homebrew Citovat
hosanek Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Nejde to normálně bez pluginu jen ISOToolem? Btw: K čemu slouží ten plugin Citovat
T-zere Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 podle mě záleží jestli je to US nebo EU verze a je jedno jestli je v AJ nebo CZ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.