dessperadoss Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 tím pádem z každé skupiny postupuji 4 hráči viz hlavní stranka,prvni příspěvek Citovat
hosanek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Já se na to asi taky vyseru kvůli tomu že tady nikdo nemá mojí verzi ale budu to tady sledovat dokud někdo sem nestrčí cz verzy pro všetky. Citovat
USB Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Jste si jisti tím že kdo bude mít stejné verze tomu to půjde? Já mám zatím CZ ISO verzi, nechtěl by si někdo kdo jí má taky dát cvičný zápas, ať se uvidí jestli to jde nebo ne? Budu tam asi tak do 19:00 ve skupině začátečníci, nick: Klatismrk Heslo: zadek Citovat
USB Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Tak jsem to zkusil, s rudingerem jsem to zkusil 1x ale bohužel tam nastala známá chyba že se nejde se soupeřem spojit a s FreeZee jsem to zkusil taky 1x a s ním mi to šlo celkem plynule(skoro bez lagů-v porovnání když jsem to hrál s cizincema) Ale jelikož se FxR taky nemůže spojit rudingerem,tak to může znamenat, že má jinou verzi my dva, což by znamenalo, že teorie o verzích je správná a opravdu by stačilo kdyby si každý stáhl stejnou verzi. Citovat
Lasicek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 asi o 2 nebo 3 stránky na zpátek sem dával odkaz na cz verzi Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2011 Rudinger,marack a tzere sem ted v mistnosti tak přijde někdo,heslo bude opět forum Citovat
rudinger Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 despi dnes sprav room okolo 22:00 ,moze byt? Citovat
FxR Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Dám s T-zerem nebo s USB v 22:30 pokud neusnu jako včera Citovat
FxR Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Jsem připraven teď hned ! P.S. - v Singlu jsem dal 1. góóól xD Citovat
marack666 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 tak za 10 minut tam budu,a heslo bude jako vždy:forum PS. Tedka si dohrávám zápas v manažerovi , proto nemůžu hned. Citovat
hosanek Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Myslim na torrent a kterou by všichni stáhli ;) Což předpokládám že moc lidí neudělá a bude postovat linky na svou verzi aby si to někdo stáhl a hrál s ním.. Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Zatim se odehralo pouhých 5 zápasu tak zaberte :) ten kdo si bude chtít dát semnou tak stačí napsat do zpráv v kolik Citovat
FxR Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Prosím USB nebo T-Zere aby se dostavili na Match v 17:00 a nebo v 22:30 (Doufám že zase neusnu) P.S. Změnil jsem si tým na Slavii Citovat
USB Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Taky váš štvou ve fifě cizinci?, jednomu borcovi jsem dal v prodloužení gól, chvilku potom "náhlá ztráta signálu" i když celý zápas jel celkem plynule, dalšímu borcovi jsem nevím jak dal gól po 55 vteřinách přes půlku hřiště, najednou pauzové menu a další "náhlá ztráta signálu", ti podvodníci vždycky když v zápase který je hodnocený prohrávají tak prostě vypnou internet, pak se jim to asi nepočítá nebo co...celkem mě to naštvalo, asi pochopili, že na mě nemají:D, ale s váma se hraje v pohodě, jenom škoda že ne všichni mají stejnou verzi, asi si dám do PSP i ENG ISO a nechám si tam i CZ ISO... Citovat
FxR Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Ja kdyz dam pause tak bud jdu srat/chcat,jdu se napit nebo schovavam psp kdyz jdou rodice aby zase nepicovali Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 opravdu začněte něco hrat at už je něco odehrano a mužu udělat nějakou tabulku a IceTower jestli se mi do večera neozve jakej má tým tak nehraje Citovat
dessperadoss Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 jj však v poho,ja vim že ty seš hodně aktivni ale ostatni by mohli trošku více Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Mate stesti ze nemam nabite PSP :lol: Ne zitra jdu za bratrancem pro nabijecku tak zitra bych mohl zahrat s nekym Citovat
FxR Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 oh shit,zase jde na me spani,ja bych byl nejradsi za match od 6.30 v sobotu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.