Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

jelikož nemám dlouhodobě sloty tak bych chtěl vytvořit skupinu, je možne že vezmu 2 sloty já tudíž mě chybí tři lidé. mam nějaké vybrané a ti budou mít přednost, hlavně tedy kvuli zkušenostem z předchozích našich obchodů. dalši podminky se dozvi až vážní zájemci, ale hlavni podminkou bude skype a věk 18let a výše....takže...

....jako bonus a částečný první vklad přiložim jeden svůj učet /4 sloty volne/ kde je něco málo již nakoupeno za 500,- (Pain, Dead Nation, WipEout HD Fury, wolfenstein 3d, Uno...... možna ještě něco :) )

1: Rowan

2: GTA-SAP

3: deepthroat

4: JohnnyX360

5:

Odesláno
jsem to myslel tak, že například Rowan už skoro všechny hry z PSN má... takže určo nepřistoupí k tomu aby se koupila náká hra kterou už vlastní, takhle to bude velmi složité... já např, mám z PSN jen asi 2 hry... ale někteří jich mají třeba už 20, takže pak bude problém aby se domluvili...

Já mam z PSN přes 50 her takže třeba pro mě by měly smysl prakticky pouze ty nově vyšlé

Odesláno

V tom případě bych do toho šel, ale chtělo by to předem nastavit pravidla, ať už co se týče frekvence plateb nebo kupování her

wenca: Teoreticky ano, reálně ne. Sony dá se říct v našem regionu (východní Evropa) sdílení tiše podporuje, respektive ho ingoruje, má z toho vyšší zisky.

Odesláno

Ja jsem dnes na webu bohuzel jen pres iphone. Jinak urcite chci aby ve skupine byli duverihodni a provereni clenove CF. chtel bych mit hesla k tomu uctu, abych mel ke hram kdykoli pristup pokud je budu chtit stahnout znovu a zaroven se nebat, ze nekdo jiny hesla zmeni.

Nejvetsi potiz bude asi s vybiranim her. Budeme nakupovat az kdyz vsichni reknou ano, nebo pojedeme hlasovani (treba kdyz 4 z peti budou chtit nakoupi, tak se posledni musi pridat)?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu