Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Stalker


Dana.317

Recommended Posts

Stalker 2 měl původně být kromě PC i na na PS3 a Xbox 360, zatím poslední zprávy hovoří o tom že bude jen na Xbox 360 z toho důvodu že vývojáři mají s PS3 problémy a hra byla prý na této konzoli téměř nehratelná. Já doufám že dřív nebo později výjde nakonec i na PS3, doufám že vývojáři na ni ještě zapracují, byla by to škoda.

Jestli bude i původní Stalker na konzolích o tom se nehovoří a asi ani nebude, o tom dost pochybuji, ale je možné všechno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

? To by si chtěl jako spouštět hry na ps3 bez použití Cellu? :D :D :D

ne proste kdyby tam byl jinej chip... se koukni ten cell vlastne zabranuje pouzivani jáder naplno... je jedno jestli tam mas 4 nebo 50 proste kdyz tam bude cell tak to bude na prd... (nevim nevyznam se v tom tolik ale nekde sem to cetl :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, nevyznáš se v tom.

Cell jako takový rozhodně není špatný procesor. Co je ovšem trochu problém, je to, že vyžaduje úplně jiný přístup, než klasické procesory, které jsou v PC a Xboxu. Je to dobře vidět na exkluzivních hrách, pokud je hra napsaná pro PS3 a tedy rovnou počítá s Cellem, problémy nemívá a výsledky jsou skvělé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono jde o to že za neustálým naříkáním vývojářů na to že je na ps3 složitý vývoj stojí lenost. Udělají hru na pc a jelikož je X360 strukturován podobně, není potom problém s převedením na něj. A protože ps3 je na úplně jiném základu, musí trochu zapojit mozky a ruce a to se jim pochopitelně nelíbí, protože to je práce navíc :) Jak už tu ale říkal Nanaki na exkluzivních hrách co vznikají přímo ,, na Cell ,, jde dosti vidět že to jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu