mootoo Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Tento navod je presunuty a premenovany !!!!! NAJDETE HO TU!!! Tymto ziadam modov o vymazanie temy z dovodu zbytocnosti tejto temy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mozes mi popisasat ako to funguje ako to mozem switchovat ??? a ak by si mi s tym na icq pomohol tak by som ti bol velmi vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 a je to upnute a su tam aj instrukcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 hele to vypadá velice slušně...good work ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 hej to sem potreboval..abych moh pandoru pouzivat jako normal baterku..je to dobry kdyz bricknu tak to jen zapnu a zase mam 1.50..takze neni potreba druha baterka..thx..hned to zkusim..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 NJN Wocko asi tak nejak vali to dobre ale ma to jeden bug nefunguje sleep :( ale za ten konfort to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 supe práce mootoo_____ respekt + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 akorat moc nechapu tohle: Obsluha: Ak chcete pouzivat novu pandoru prekopirujte obsah adr slim na root karty Ak fat pandoru tak z adr fat ....jak jako novou pandoru.?? EDIT:du to nak zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Pridane video dakujte BOOSTER-ovi :D on vyspekuloval multi ipl boot ja som to len polepil dohromady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 akorat moc nechapu tohle:Obsluha: Ak chcete pouzivat novu pandoru prekopirujte obsah adr slim na root karty Ak fat pandoru tak z adr fat ....jak jako novou pandoru.?? no ide oto ze adresar fat je pre dg fatpsp(1.50) a slimadresar je univerzal (update 3.71m33) kapisto? ak mas ir shell dokazes si to v psp prekopirovat hocikde ako to prave potrebujes prave testujem priamy dg cez staru pandoru na 3.52m33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 no jasny..takze kdyz ja mam fat dam si to z adresare pro fat..a kdykoliv budu chtit si udelam dg na 1.5..chapu to dobre ne.?? jestli to tak je tak je to celkem pohoda..;) EDIT:mootoo kdyztak pod na ICQ pridal sem si te.. EDIT2: tak mi to nejde..asi delam neco pstane..najizdi mi to porad do pandoras menu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 UPDATE : nejak som pozabudol na instalaciu Multibootu ;) lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Das mi svoje ajsko pls???Chci to zkusit,ale moc tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Takze se mi to koncne povedlo vsechno funguje baterka jede v pohode..ale jak uz rikal mootoo sleep mode nefunguje takze pokud budete mit neco rozehranyho a vypnete to uz se vam hra neukaze tam kde ste skoncii takze na to bacha..v klidu se dostanete i do pandora menu..;) EDIT:dokkonce se mi povedl i sleep mod udelat..takze by to mozna mohlo jit..este skusim dg na 1.5..jestli mi to pude.. EDIT:tak downgrade se taky poved jeste chci dodat pokud v PSP budete mit jinou kartu zen tu na ktery mate ty soubory bude se to tvarit jako brick..:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 tak som rad ze sa to wockovi podarilo mala instruktaz cez icq nebola na skodu ;) v podstate to funguje aj ako lock psp musi byt na karte ipl inac to nenabehne a tvari sa to ako brick co je v mojom pripade (2ks decko) docela ucinne :D proste staci vymenit kartu a nikto to nezapne. BTW:cielom mojho snazenia je ulahcit zivot downgraderov !!! preto vas prosim neberte za DG peniaze !!!! ved soft ktorym to robite ste ani nenapisali a ani nekupili ked vam niekto peniaze bude davat poslite ich autorom tj NOOBZ alebo DAX !!!!!!!!!!!!!!!!! oni su ty komu dakujeme za HB a ISO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 ja ti THX za rady.po icq...jo este mootoo koukni se na PM..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 jj dik vocko mas to aj s podakovanim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Jde to i z ofiko FW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 pandora z ofiko FW vytvorit nejde..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 ak mate zaujem o tuto metodu hladajte MMS bez CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Jelikoz jsem si chtel udelat pandora baterku tak jsem si stahl psp ms multi loader a ten fachcil tak jak jste tu postovali ale dalsi soubor uz nebyl k mani tak jsem si z druheho navodu stahl pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery no a udelal jsem si pandora baterku tam ale jak poznam rozdil mezi normal a pandora baterkou ?? jak poznam ze je to hotove ?? napise mi to ze battery pandorized.... a nic se dal nedeje. normalne jde ten program vypnout a vse bezi jako pred tim. takze mam pandora battery ci ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 panodru by si poznal tak ze kdyz ji vyndas z PSP a zase ji tam vlozis PSP se samo zapne a nabootuje do Pandoras menu..a taky pokud si baterku nejak neupravoval nedostal by ses do XMB menu..ale jen do pandora menu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Nemuzes to na tu pandoru upnout jinam(na MS to jde)-me to nejde tahnout:na letecky poste:soubor neexistuje,prectete si.......a na sendspace:Sorry, the file you requested is not available.Tak nvim,pls upni to jinam....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 lol keby si vedel citat tak som niekolko postov vyssie napisal ze to mas hladat v inom threade MMS bez CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ntj,ale ja sem psal ze ms mi jde stahnout ale nejdi mi stahnout ten soubor na pandoru.....:roll:(PSP_MS_MULTI_LOADER.rar - tohle normalne stahnu-----UNIVERSALPANDORA.rar- a tohle mi nejde stahnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.