KARySTAL Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 No uz jsem to udelal a pandora menu mi nabehlo jenomze sem se nemohl dostat do psp a porad sem bootoval jen do pandora menu tak jsem to hodil zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenyx Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Zdravim. mohl by mi nekdo pls poslat na email ThePhoenyx@email.cz soubor univerzal pandora battery? Linky totiž nefugujou. Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenyx Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Tak sem si to skousel dopredu a zjistil sem ze nedokazu vytvorit magick memori sticku, protoze se nedostanu do recovery menu protoze mam Oficialni firmware 3.80. PLS pomozte jak to mam udelat downgrade? Mam PSP slim kupil sem si ho pred 4 dny. ICQ: 499 904 237 Skype: Phoenyx5 Email: ThePhoenyx@email.cz sem ochotny i zaplati. Badlim ve Veselí nad Moravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 phoenyx:Cau,poslal ti uz nekdo ty soubory,popr.moh bys mi je preposlat?? mootoo:Cau,mohl bys teda misto linku ty universal pandory...rar slozky dat do prilozenych souboru?(jako je na ms)dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.