todo2 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Nejnovější CFW pro BenQ je LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku.Díky za odpověď. Tys asi myslel , přímo který soubor vybrat že? Já mám taky tuto mechaniku a taky se budu pouštět do flashe, ale podle těch souborů myslím že by to měl být tento -> LTPlus-benq-v2.0.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 todo2 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jj, nejspiš to bude on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
todo2
Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku.
Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.