todo2 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku. Díky za odpověď. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 3, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Nejnovější CFW pro BenQ je LT+ 2.0 Citovat
0 piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku.Díky za odpověď. Tys asi myslel , přímo který soubor vybrat že? Já mám taky tuto mechaniku a taky se budu pouštět do flashe, ale podle těch souborů myslím že by to měl být tento -> LTPlus-benq-v2.0.bin Citovat
Otázka
todo2
Ahoj, jaký je nejnovější firmware pro mechaniku benq vad6038? Na netu jsem našel poslední LT+, ale když jsem stáhnul ten rar, tak tam bylo dost tech firmwaru a nevim ktery je presne pro tuhle mechaniku.
Díky za odpověď.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.