piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zdravím tak jsem si pročítal toto forum a chtěl bych se pustit do flashe nejnovějšího FW pro mou mechaniku BENQ VAD6038 Ale mám pár dotazů: Četl jsem že je lepší nejdříve nahrát OFW do mechaniky, pak udělat update na dash 13599 a pak až flashnout LT +2.0 nebo můžu rovnou nahrát nejnovější dash 13599 který mi flashne mechaniku na origo fw a až pak flashnout na LT +2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 To co jsi četl je správně . když to updatneš rovnou tak se ti sice smaže flash , ale zároveň flagne xko pro ban ( tím se ti zjistilo že jsi neměl originál FW ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 A když nehraju online a ani nebudu i tak bych měl radši nahodit OFW? xko nemám připojené k síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pokud ti nevadí, že bys měl flag (a tedy po připojení na Live bys dostal v další banovaní vlně ban), není to nutné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Když už to budeš dělat, dal bych si s tím tu práci a udělal update na OFW a pak teprve dal CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 existuje nejaky navod na flash xboxu ? mam zatim PS3, ale asi budu vymenovat za XBOX a vypda to ze tam uz je nejaky flash, ale urcite bych tam chtel nejnovejsi.. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jeste jedna otazka který FW z te slozky CFW mam presne vybrat mam BENQ VAD6038 rev: 64930C .... ale kdyz vyberu v JF target FW LTPlus-benq-v2.0.bin tak tam mam jiny rev: 04421C ... a ještě bych se chtěl zeptat co znamenají ty FW 0800? edit: Takže od nového dashe se rev FW přepíše na verzi 04421C u Benq mechaniky? chápu to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jeste jedna otazka který FW z te slozky CFW mam presne vybrat mam BENQ VAD6038 rev: 64930C .... ale kdyz vyberu v JF target FW LTPlus-benq-v2.0.bin tak tam mam jiny rev: 04421C ... a ještě bych se chtěl zeptat co znamenají ty FW 0800?edit: Takže od nového dashe se rev FW přepíše na verzi 04421C u Benq mechaniky? chápu to správně? V target musíš mít tu verzi Benq FW, kterou máš aktuálně detekovanou - záložka MKT flash, tam vidíš co máš teď (pravděpodobně 04421C) to samý musíš mít v target - jiná verze než 04421C není jako target pro Benq na výběr, protože po updatu dashboardu se ti změní 64930 právě na 04421C. Co je v source je celkem wurst,z toho se vezme v zásadě akorát DVD klíč.Jinak nejdřív udělej update na poslední dashboard, ten nedělej nikdy s flashlým FW, ale s oficiálním, pak teprve dej flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Dik ted uz to chapu:-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 PISZKOT: nebude lepší když to necháš PRO flasherům :) Ale jestli to umíš tak potom OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Já už jsem si svoje xko flashoval asi před rokem a od té doby jsem se o flashování nějak nezajímal takže si to klidně udělám sám :) jen jsem potřeboval vědět pár věcí který mi nebyly jasné:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 lidi mám jednu otazku včera mi udělal flasher nový flash LT+2.0 ale nedal mi tam nový dash mám tam ...146 můžu tedy normálně udělat update ? třeba přes flashku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ano - přes flešku : Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ano - přes flešku :Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Přesně tohle chci udělat, akorát že když dám na flashku (NTFS) update tak vše ok ale když zapnu a vypnu xko tak nenaběhne nabidka na update, tak v xku flashku naformatuju a když tam chci dat update tak už je to formát flashky (fat32) a tam se mi zase nevleze ten soubor update tak co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Přesně tohle chci udělat, akorát že když dám na flashku (NTFS) update tak vše ok ale když zapnu a vypnu xko tak nenaběhne nabidka na update, tak v xku flashku naformatuju a když tam chci dat update tak už je to formát flashky (fat32) a tam se mi zase nevleze ten soubor update tak co stím?Vyřešeno.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 lidi mám jednu otazku včera mi udělal flasher nový flash LT+2.0 ale nedal mi tam nový dash mám tam ...146 můžu tedy normálně udělat update ? třeba přes flashku ? Když bude updatovat z DB 13146 na 13599 už při LT 2.0 tak mu to neflagne xbox? To znamená že stačí hodit ofw pak fw a poté se libovolně nahodí DB, nebo by to mělo být s fw na ofw - update na DB a poté nový fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 O flag jde když se updatuje ze starého DB na 13xxx protože se tím smaže flash . Při dalším updatu z 13146 na 13599 už se FW mechaniky nemění . Takže je jedno jestli při tom je FW 1.9 , 1.91 nebo 2.0 . Aby nebyl flag , tak přechod ze starého DB na 13xxx by měl být v okamžiku originál FW mechaniky . Takže jak píšeš : z fw na ofw - update na DB a poté nový fw . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FoxLiveCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FoxLiveCZ Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 smazano zadna reakce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Neflashuji, ale myslím si, že když updatuješ na 13599 tak se ti mechanika uzamkne a postupem který je na tom obrázku to odemknout nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak jsem svoje xko uspesne flashnul...nejprve zpet origo fw pak update na nejnovejsi dash a pak flash lt +2.0 ... Vsechno fici tak jak ma zkousel jsem i driver sf a funguje takze jsem rad ze to slo takhle po masle. Dik za vsechny odpovedi na moje dotazy strasne mi to ulehcilo praci;-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FoxLiveCZ Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 smazano zadna reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Chci se zeptat...ten flash LT+ 2.0 už existuje a je u flasherů k sehnání nebo se stále jen nějak testuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 uz je venku pro FAT a o vikendu ma bejt i pro SLIM v bazaru uz to nabízej všichni ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FoxLiveCZ Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Chci se zeptat...ten flash LT+ 2.0 už existuje a je u flasherů k sehnání nebo se stále jen nějak testuje? tady az to bude tak to je hotovka :) http://c4evaspeaks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak to je supr..a jak jeto řešený s vypálenim těch her když maj ty XGD3 ochrany? je na to nějaký prográmek nebo něco podobného? nebo se to dá vypalovat klasicky jako všechny ostatní hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piszkot
Zdravím tak jsem si pročítal toto forum a chtěl bych se pustit do flashe nejnovějšího FW pro mou mechaniku BENQ VAD6038
Ale mám pár dotazů:
Četl jsem že je lepší nejdříve nahrát OFW do mechaniky, pak udělat update na dash 13599 a pak až flashnout LT +2.0
nebo můžu rovnou nahrát nejnovější dash 13599 který mi flashne mechaniku na origo fw a až pak flashnout na LT +2.0?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
44 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.