Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 1 na stažení v xboxu

Novys106

Recommended Posts

Panove, o warezu se tady zminil jen jeden clovek, takze reakce typu "Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to" na miste neni, jelikoz na otazku ktera se warezu tykala, nikdo neodpovedel. Bavime se tu o hre, kterou kdyz chceme stahnout, tak zaplatime. Dalsi reakce typu: "To asi ze original bude lepsi :-)" je stejne usmevna, jako ta prvni. My tady hrajeme originaly...diky za pochopeni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co ti na tom vadí?tohle forum začalo jako warezovy,a dodnes je tu spoustu warezu ( mimo nedavno zavřené sekce downloads - ale to ty asi nepamatujes) zkus jina fora pokud se ti tu nelíbí :)

Ale to já vím že to začalo jako warez jen vyjadřuji svuj nazor to snad mohu jsme snad ve svobodné zemi nebo snad ne a ano vim že je sekce dowenloads zavřená zjistil jsem to když si bratr chtěl stáhnout jednu hru na psp která unás nevyšla někdy je asi bohužel warez jediná možnost to nepopírám

Odkaz ke komentáři

Pro mě osobně patří graficky tahle hro do mého TOP co jsem zatim na xboxu hrál. Když zohledním ty většinou docela hodně rozsáhlé úrovně tak si myslim že už by xbox o moc víc neutáhnul (i když všechno jen to o vývojářích takže těžko říct s jistotou :) )

Odkaz ke komentáři

Tak Crysis 1 na Xko jsem si nemohl nechat ujít, na PC je to jedna z mých TOP her (narozdíl od špatné 2jky). Platil jsem 300 přea kreditku, stáhl a šlo to v pohodě. Musím říci, že grafika dost dobrá, asi jedna z nej, co jsem na Xku viděl (na PC to odpovídá tak nastavení HIGH na nízkém rozlišení, ULTRA v DX10 se to samozřejmě rovnat nemůže). Vtipné je, že 4 roky stará hra portovaná na Xbox má lepší grafiku, než třeba Battlefield 3, který se chce tvářit jako "TOP", navíc i ta fyzika a nějaká ta destrukce je v Crysis dost dobrá. Holt CryEngine 3 se povedl.

Odkaz ke komentáři

Tak Crysis 1 na Xko jsem si nemohl nechat ujít, na PC je to jedna z mých TOP her (narozdíl od špatné 2jky). Platil jsem 300 přea kreditku, stáhl a šlo to v pohodě. Musím říci, že grafika dost dobrá, asi jedna z nej, co jsem na Xku viděl (na PC to odpovídá tak nastavení HIGH na nízkém rozlišení, ULTRA v DX10 se to samozřejmě rovnat nemůže). Vtipné je, že 4 roky stará hra portovaná na Xbox má lepší grafiku, než třeba Battlefield 3, který se chce tvářit jako "TOP", navíc i ta fyzika a nějaká ta destrukce je v Crysis dost dobrá. Holt CryEngine 3 se povedl.
to s tebou musím souhlasit, taky mě C1 hodně překvapil a B3 dost zklamala, po tom co se honosí že to bude graficky TOP NEJ...
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu