Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to Nějak mi unikly teď souvislosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Nějak mi unikly teď souvislosti... On ani nevi, do kteryho tematu pise...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to To asi ze original bude lepsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 To asi ze original bude lepsi :-) Tak tak všude se tady jenom hledá kde sehnat warez verzi proč nekoupí legálně vždyt neni tak moc drahá a je to kvalitní hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 A co ti na tom vadí?tohle forum začalo jako warezovy,a dodnes je tu spoustu warezu ( mimo nedavno zavřené sekce downloads - ale to ty asi nepamatujes) zkus jina fora pokud se ti tu nelíbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Panove, o warezu se tady zminil jen jeden clovek, takze reakce typu "Warez warez samej warez sakra kup si to a hraj legálně a máš to" na miste neni, jelikoz na otazku ktera se warezu tykala, nikdo neodpovedel. Bavime se tu o hre, kterou kdyz chceme stahnout, tak zaplatime. Dalsi reakce typu: "To asi ze original bude lepsi :-)" je stejne usmevna, jako ta prvni. My tady hrajeme originaly...diky za pochopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Nesmysl já platím kartou a vše bez problémů. Problém bude zřejmě na tvojí straně. Máš u banky aktivované platby přes internet a VISU Electron? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 já jsem taky koupil přes visueletronic na live za 299kč a bez problému , je fakt že to už mám nastavené dlouho. I když grafika není taková jak na PC , tak je to pořád bomba hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Zoombik: stáhnout to v pohodě jde, české kreditky fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 A co ti na tom vadí?tohle forum začalo jako warezovy,a dodnes je tu spoustu warezu ( mimo nedavno zavřené sekce downloads - ale to ty asi nepamatujes) zkus jina fora pokud se ti tu nelíbí :) Ale to já vím že to začalo jako warez jen vyjadřuji svuj nazor to snad mohu jsme snad ve svobodné zemi nebo snad ne a ano vim že je sekce dowenloads zavřená zjistil jsem to když si bratr chtěl stáhnout jednu hru na psp která unás nevyšla někdy je asi bohužel warez jediná možnost to nepopírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak co se týče ajchů mám iž 800G a cyhbý mi už jen 4 nebo 5 ajchů, a to jsou jen ajchy za dohrání na obtížnost DELTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 chtěl jsem se zeptat, jestli to už někdo z vás hrál na obtížnost DELTA a jestli jo tak jak moc těžký to je, hlavně asi závěr na lodi bude dost masakr a ještě asi uvnitř té kosmické lodě to taky bude záhul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak v poslednim podcastu na eg hodnotili grafiku crysis na x360 a byli z ní uplně unešeni jak je nádherná,máte stejnej pocit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Pro mě osobně patří graficky tahle hro do mého TOP co jsem zatim na xboxu hrál. Když zohledním ty většinou docela hodně rozsáhlé úrovně tak si myslim že už by xbox o moc víc neutáhnul (i když všechno jen to o vývojářích takže těžko říct s jistotou :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 sice to není jako na PC pod DX10 ale je to na velmi vysoké úrovni co se týče xboxu, já jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Z videa (aj vysoke rozlisenie) je to na X360 oproti PC dost slabe...nevyrazne, neostre, slabe odlesky, dialka nevyrazna, zastrena, ochudobnena flora atd....hold 5 rokov stary HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tak Crysis 1 na Xko jsem si nemohl nechat ujít, na PC je to jedna z mých TOP her (narozdíl od špatné 2jky). Platil jsem 300 přea kreditku, stáhl a šlo to v pohodě. Musím říci, že grafika dost dobrá, asi jedna z nej, co jsem na Xku viděl (na PC to odpovídá tak nastavení HIGH na nízkém rozlišení, ULTRA v DX10 se to samozřejmě rovnat nemůže). Vtipné je, že 4 roky stará hra portovaná na Xbox má lepší grafiku, než třeba Battlefield 3, který se chce tvářit jako "TOP", navíc i ta fyzika a nějaká ta destrukce je v Crysis dost dobrá. Holt CryEngine 3 se povedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak Crysis 1 na Xko jsem si nemohl nechat ujít, na PC je to jedna z mých TOP her (narozdíl od špatné 2jky). Platil jsem 300 přea kreditku, stáhl a šlo to v pohodě. Musím říci, že grafika dost dobrá, asi jedna z nej, co jsem na Xku viděl (na PC to odpovídá tak nastavení HIGH na nízkém rozlišení, ULTRA v DX10 se to samozřejmě rovnat nemůže). Vtipné je, že 4 roky stará hra portovaná na Xbox má lepší grafiku, než třeba Battlefield 3, který se chce tvářit jako "TOP", navíc i ta fyzika a nějaká ta destrukce je v Crysis dost dobrá. Holt CryEngine 3 se povedl. to s tebou musím souhlasit, taky mě C1 hodně překvapil a B3 dost zklamala, po tom co se honosí že to bude graficky TOP NEJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 dá se hra nějak sehnat když nemám na Xboxu přístup k netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 pokud nechceš pirátit , tak asi ne...jinak v C1 na xboxu chybý mise jak se letí letadlem údolím na tu vojenskou loď, škoda trochu lítání by neuškodilo:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 a když chci pirátit ? :) dá se to normálně stáhnout a dát na DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 to určitě dá, ale s tím bohužel zkušenosti nemám:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.