Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

flash nebo glitch hack ???

adioflip

Otázka

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co je lepší, jestli firmware LT 2.0 nebo glitch hack, protože by glitch hack měl být na furt, bez problémů s ochranou a tak, ale zase na druhou stranu mění komplet vzhled softwaru na DOS... zase nechci, aby firmware mi vydržel měsíc jako teďka můj 1.91 a musel to zase nechávat reflashovat. díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Porovnáváš jablka a hrušky. RGH má zcela jiné možnosti než běžný CFW, jeho hlavní předností je (bude) spouštění her přímo z HDD bez nutnosti napalovat DVD atd. Nevím, o jakém vzhledu DOS mluvíš? Pokud máš na mysli dosavadní videa, kde se ukazuje boot Xellu, tak ano, to je formou řádkových příkazů. Ale to pouze ukazuje, co se při bootu děje, dáva uživateli info o konzoli. Jakmile příjde na trh funkční řešení se vším všudy, bude se spouštět alternativní dash v klasické grafické podobě, jako je např. dosavadní FSD na JTAG, případně nacházející RXE.

Odkaz ke komentáři

• 0

díky, víš já jsem právě Jtag chtěl kvůli jeho vzhledu a stejným možnostem jako glitch hack, nicméně jtag prý na většinu konzolí neběží... ano boot Xellu to je prostě DOS :-D ale nechci, aby mi zmizel dash a tak... hlavně jsem ani neviděl nic víc než hraní her na nintendo na Xellu... nevim, jak se na tom spouštěj a jak vypadaj nové hry... vím co umí glitch hack, ale zase pohodlí CFW, ale zase ty aktualizace... no, myslíš tedy, že ten glitch hack prostě to mám nechat udělat ???

Odkaz ke komentáři

• 0

s tím častějším flashováním je to kachna jak prase (v poslední době dost oblíbená).

ku příkladu, já mám xbox lehce přes 3 roky, teď mě čeká 5tý flash a ten 4tý jsem byl dělat někdy v listopadě minulého roku, což je skoro celý rok... když budeš 2 vteřiny počítat, zjistíš, že Msoft spíše zpomaluje :D

Odkaz ke komentáři

• 0
s tím častějším flashováním je to kachna jak prase (v poslední době dost oblíbená).

ku příkladu, já mám xbox lehce přes 3 roky, teď mě čeká 5tý flash a ten 4tý jsem byl dělat někdy v listopadě minulého roku, což je skoro celý rok... když budeš 2 vteřiny počítat, zjistíš, že Msoft spíše zpomaluje :D

Já mám xbox rok a měsíc a už se chystám podruhé dotovat flashera.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já mám xbox rok a měsíc a už se chystám podruhé dotovat flashera.

no vidíš. rok... to není taková hrůza, já v začátcích chodil cca co půl roku.

navíc tady často lidi píšou něco o "pomalu každém měsíci" což je samozřejmě úplně out.

jak jsem říkal, za 3 roky jdu na 5tý flash a ten co mě čeká, je po roce, takže MS prostě zpomaluje :)

Odkaz ke komentáři

• 0

jako dřív to bylo lepší... měl jsem flash 1.61 a s activation discem jsem dlouho hrál, i když byly novější flashe, tak se to dalo a když už ne, stačilo aktualizovat postupně dashboard a zase to chvilku vydrželo, ale teďka to je teda fakt něco, jsem si řikal nechám si dát flash 1.91 ať mám klid a jako další měsíc mu to budu posílat zas ??? no to snad ne :-(

Odkaz ke komentáři

• 0
jen tak si spočti kolik si ušetřil na hrách a jestli není lepší dát 2x do roka pár stovek za flash.

svatá pravda !!! hlavně, já už bych si originálky ani nekupoval, i kdybych na to měl, protože představa, že když si koupím třeba nové Need For Speed a dostanu za to trošku poupravený starý díl, tak to je smutný...

Odkaz ke komentáři

• 0
jako dřív to bylo lepší... měl jsem flash 1.61 a s activation discem jsem dlouho hrál, i když byly novější flashe, tak se to dalo a když už ne, stačilo aktualizovat postupně dashboard a zase to chvilku vydrželo, ale teďka to je teda fakt něco, jsem si řikal nechám si dát flash 1.91 ať mám klid a jako další měsíc mu to budu posílat zas ??? no to snad ne :-(

Máš sledovat scénu - už dávno se cědělo že se bude pracovat a bude vydán LT 2.0 takže nechápu spoustu lidí co si flashovaly LT 1.9x.

Odkaz ke komentáři

• 0
Máš sledovat scénu - už dávno se cědělo že se bude pracovat a bude vydán LT 2.0 takže nechápu spoustu lidí co si flashovaly LT 1.9x.

Mozna proto ze to bylo potreba. Ne kazdy chce hrat starsi hry, chteli hrat aktualni, ktere by si bez flashe nezahrali. A to ze bude LT 2.0 se vedelo, jen nikdo nevedel, kdy na to budou hry.

Odkaz ke komentáři

• 0

nevim, nemám čas sledovat herní scénu, mám plno jinejch starostí, jen jsem chtěl, aby to na chvilku vydrželo, to je celý...

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem si před týdnem nechal flashnout xbox slim a nelituji toho (nemohl jsem už dál čekat, ani jsem nevěděl kdy nový fw vyjde a před tím jsem měl čistou konzoli). A tento víkend už vyjde LT+2.0 i pro SLIM, také si ho nechám flashnout ale určitě počkám na nový dashboard (který asi bude zase přepisovat fw) a navíc reflash bude u flashera levnější.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdarec chci se zeptat, chtěl bych si nechat udělat novej flesh a právě jetli musím poslat celej xbox 360 nebo by stacilo jenom zaslat mechaniku? Aktualně mam xbox 360 fat - flash verze 1.51 a Dasboard - 20126250 a uz je fakt zapotrebí novej lt+2.0 :) jinak predem děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 0

V principu to lze a staci poslat samotnou mechaniku, ale ma to jisty riziko: pokud pri vycteni fw z mechaniky dojde k nejaky chybicce (ta pravdepodobnost je sice minimalni, odhadem1/1000, me se to za tu dobu co jsou xboxy stalo cca 2-3x) a rovnou tam bez vyzkouseni v jiny mechanice flashnes cfw tak si vpici a mas dvd player.

100% jistota je poslat celou konzoli aby flasher mohl pred prehranim fw otestovat spravnost vycteni dat v nahradni mechanice s tvym xboxem.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu