kony1468626642 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 byl sem si flashnout x box a flasher mi říkal že sem si odstranil něláký klíč. de to nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 A nevedel to ten "flasher"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 nechal si ho ale říkal že to asi nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 to je čím dál lepší - odstranil klíč ? jak jako - to se dá v zásadě pouze tak, že to špatně flashneš a zůstaneš bez klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 předtím ti ten xbox fungoval? Originálky přehrál? Jestli jo, tak jedinej, kdo to mohl zmrvit, je ten flasher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Pokud to byl nějaký skutečně samozvaný "flasher," kterému jsi dal svůj funkční Xbox, měl by za svoji práci ručit a za své chyby nést zodpovědnost! Nicméně to je také důvod, proč svěřujeme práci často flasherům, řekněmě profesionálům. I když možná asi ne vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 to bude nějaký nedorozumění - přece nemůžu někomu vymlasknout DVD klíč, pak mu to vrátit a říct sorry,to přece neni možný snad ani v Praze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 hod jsem jeho nick nebo kde jsi to nechaval udelat atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 to bude nějaký nedorozumění - přece nemůžu někomu vymlasknout DVD klíč, pak mu to vrátit a říct sorry,to přece neni možný snad ani v Praze :-) To máš pravdu, uvidíme, jak se situace dále vyvrbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 uz mi to opravyl a všechno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony1468626642
byl sem si flashnout x box a flasher mi říkal že sem si odstranil něláký klíč. de to nějak opravit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.