iLianik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Zdravim, nasel jsem tohle, ale nejak nevim, co od toho cekat, v diskuzi nekdo pise, ze jde o cfw 3.72, někdo zase že ne, tak jsem se chtel zeptat, jestli o tom neco nevite:) http://www.ps3hax.net/2011/09/rogero-cfw-v2-kmeaw-lv1-patched-3-72-spoof-privacy-patch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 nejde mi to ani vyzkouset! nevim co delam spatne mam flashku v ni složku PS3/UPDATE/ pak ten pup a ps3 mi to nenajde ani v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 tohle je 3.55 s spoofem 3.72 tzn. že tam je ochrana aby sis omylem neupdatoval FW, ale není to cfw 3.72. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 pisou i o spoofu 3.72 ten by se mi hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 pisou i o spoofu 3.72 ten by se mi hodil :) Prosím ťa a na čo? Na PSN? Neverím tomu, že to funguje. Zasa je to ďaľšia zlátanina. Inak vyššie je to vysvetlené na čo to slúži, ale podľa mňa je to zbytočné. Pokiaľ máš vypnuté aktualizácie a pri spustení hry to tiež odmietneš nemáš sa čoho obávať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Podle posledních informací které poskytl demonhades by během října měl vyjít JFW což by byl opravdu převrat :) Přijde to nečekaně jelikož vyjde bez upozornění.. Více iformací: http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=17&t=723 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Myslím, že počká až sony vydá ps4. Jedna vec je hovoriť, druhá to urobiť. Ale určite by sa mnohí potešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ten cfw 3.72 by byl velká paráda :), ale neviděl jsem zda půjde nainstalovat na fw. 3.72 a nižší.... nebo pouze na 3.55, ale mohlo by to být i pro 3.72? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Prosím ťa a na čo? Na PSN? Neverím tomu, že to funguje. Zasa je to ďaľšia zlátanina. Inak vyššie je to vysvetlené na čo to slúži, ale podľa mňa je to zbytočné. Pokiaľ máš vypnuté aktualizácie a pri spustení hry to tiež odmietneš nemáš sa čoho obávať. no synchronizoval bych si trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To by mě taky zajímalo, protože mám fw 3,72 tak jestli mi to půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.