iLianik Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Zdravim, nasel jsem tohle, ale nejak nevim, co od toho cekat, v diskuzi nekdo pise, ze jde o cfw 3.72, někdo zase že ne, tak jsem se chtel zeptat, jestli o tom neco nevite:) http://www.ps3hax.net/2011/09/rogero-cfw-v2-kmeaw-lv1-patched-3-72-spoof-privacy-patch/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiel Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 nejde mi to ani vyzkouset! nevim co delam spatne mam flashku v ni složku PS3/UPDATE/ pak ten pup a ps3 mi to nenajde ani v recovery menu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonny Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 tohle je 3.55 s spoofem 3.72 tzn. že tam je ochrana aby sis omylem neupdatoval FW, ale není to cfw 3.72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiel Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 pisou i o spoofu 3.72 ten by se mi hodil :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neeo Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 pisou i o spoofu 3.72 ten by se mi hodil :) Prosím ťa a na čo? Na PSN? Neverím tomu, že to funguje. Zasa je to ďaľšia zlátanina. Inak vyššie je to vysvetlené na čo to slúži, ale podľa mňa je to zbytočné. Pokiaľ máš vypnuté aktualizácie a pri spustení hry to tiež odmietneš nemáš sa čoho obávať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mígl Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Podle posledních informací které poskytl demonhades by během října měl vyjít JFW což by byl opravdu převrat :) Přijde to nečekaně jelikož vyjde bez upozornění.. Více iformací: http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=17&t=723 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neeo Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Myslím, že počká až sony vydá ps4. Jedna vec je hovoriť, druhá to urobiť. Ale určite by sa mnohí potešili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rutas Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Ten cfw 3.72 by byl velká paráda :), ale neviděl jsem zda půjde nainstalovat na fw. 3.72 a nižší.... nebo pouze na 3.55, ale mohlo by to být i pro 3.72? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiel Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Prosím ťa a na čo? Na PSN? Neverím tomu, že to funguje. Zasa je to ďaľšia zlátanina. Inak vyššie je to vysvetlené na čo to slúži, ale podľa mňa je to zbytočné. Pokiaľ máš vypnuté aktualizácie a pri spustení hry to tiež odmietneš nemáš sa čoho obávať. no synchronizoval bych si trofeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikula14 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 To by mě taky zajímalo, protože mám fw 3,72 tak jestli mi to půjde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts