Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Prosím vás lidi poraďtě když jsem si flasch xbox tak mi tam nepujdou hry RRod ? A co to je ubedc ? děkují :) Citovat
0 sasán Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Rrod hry ti tam opravdu nepůjdou, protože nic takového není :)) Jedná se o tzv. "Red Ring of Death" jedná se tuším o studenej spoj na zákl. desce či poškození gpu. Při kterém ti běžně zelenej svítící kroužek indikující spuštění konzole začne blikat červeně :) Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Zřejmě měl na mysli release her, které vydává groupa RRoD :roll: Citovat
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 ALe hodně na forech nachazím RRod připonu chceš to vydět ? Citovat
0 Ravendhi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2011 Jak píše drak3go, jedná se o pi*átskou skupinu s názvem RRoD, stejně jako jsou například Marvel, Strange, nebo Complex a jiné. Nevím, jestli si název vybrali podle slavné poruchy Red Ring Of Death, nebo znamená něco jiného, ale to není podstatné. Citovat
0 Dlaha Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Ravendhi: Ten název je podle Red Ring Of Death. Jejich moto je něco ve smyslu "přijde to, když to nejmíň čekáte" :) Trapper: RRoD teď vydávají jako první hry v XGD3 ripnutý nejnovějším ripovacím firmwarem. Jestli máš nejnovější flash LT+ 2.0, tak ti tyhle hry půjdou, jinak ne. Citovat
0 Ravendhi Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 Jediný problém je v tom, že hry zatím nelze kontrolovat v ABGX, protože je nepodporuje. Citovat
Otázka
Trapper1468625427
Prosím vás lidi poraďtě když jsem si flasch xbox tak mi tam nepujdou hry RRod ? A co to je ubedc ? děkují :)
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.