Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Prosím vás lidi poraďtě když jsem si flasch xbox tak mi tam nepujdou hry RRod ? A co to je ubedc ? děkují :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Rrod hry ti tam opravdu nepůjdou, protože nic takového není :)) Jedná se o tzv. "Red Ring of Death" jedná se tuším o studenej spoj na zákl. desce či poškození gpu. Při kterém ti běžně zelenej svítící kroužek indikující spuštění konzole začne blikat červeně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Zřejmě měl na mysli release her, které vydává groupa RRoD :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ALe hodně na forech nachazím RRod připonu chceš to vydět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jak píše drak3go, jedná se o pi*átskou skupinu s názvem RRoD, stejně jako jsou například Marvel, Strange, nebo Complex a jiné. Nevím, jestli si název vybrali podle slavné poruchy Red Ring Of Death, nebo znamená něco jiného, ale to není podstatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ravendhi: Ten název je podle Red Ring Of Death. Jejich moto je něco ve smyslu "přijde to, když to nejmíň čekáte" :) Trapper: RRoD teď vydávají jako první hry v XGD3 ripnutý nejnovějším ripovacím firmwarem. Jestli máš nejnovější flash LT+ 2.0, tak ti tyhle hry půjdou, jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jediný problém je v tom, že hry zatím nelze kontrolovat v ABGX, protože je nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Prosím vás lidi poraďtě když jsem si flasch xbox tak mi tam nepujdou hry RRod ? A co to je ubedc ? děkují :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.