SowaGAY Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Pls pls pomozte nekdo:posledni dobou sem vubec nemel penize abych si koupil baterku a memory stick abych si moh vytvorit pandora battery a bricknulo se mi PSP.je nejakej zpusob jak odbtickovat moje psp,kdyz nemuzu vytvorit pandora battery-jde treba abych si stahnul soubory,zapojil memory stick do ctecky pametovejch karet,nakopiroval zy soubory,pak bych jenom zapnul PSP a odbrickoval bych ho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ne....musíš sehnat někoho kdo pandoras batery má...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesRamone Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ne bohužel..musí se vytvořit z funkčního CFw psp...zkus se poptat tady lidí co dělaj dg snad ti někdo pomůže.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ski Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Pls pls pomozte nekdo:posledni dobou sem vubec nemel penize abych si koupil baterku a memory stick abych si moh vytvorit pandora battery a bricknulo se mi PSP.je nejakej zpusob jak odbtickovat moje psp,kdyz nemuzu vytvorit pandora battery-jde treba abych si stahnul soubory,zapojil memory stick do ctecky pametovejch karet,nakopiroval zy soubory,pak bych jenom zapnul PSP a odbrickoval bych ho? nejde...poslat tekkenovi a nebo najit nekoho kdo ji ma z okoli ;)...! Na vytvoreni pandory bhzl potrebujes psp s cf ;)... a co si delal?! Nemas treba semi brick? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazik Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 odkad si ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavorka Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 jak se ti to stalo?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystoff Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 ty nemáš baterku do psp ? stáči sehnat nekoho z psp kdo ti z tvoji baterky udela pandoras batery a a to je vratná operace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TypeK^ Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 kdybys mel semi brick tak staci pomoci recovery nahrat flash0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavorka Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 kdybys mel semi brick tak staci pomoci recovery nahrat flash0 no to víme asi všichni ale on není schopnej napsat jak se mu to stalo a jestli mu funguje recovery PS: si mi ukradl bydliště a ještě sis tam nahral nějaký ISO:D :lol: (popis) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SowaGAY Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 jak se ti to stalo?!? nah,sem chtel upgradeovat na cfw 3.71 jenze sem necet original navod a kdyz mi to ukazalo Sony instalaci tak sem si myslel ze je neco spatne nastaveny a tak sem tu instalaci ukoncil...no a pak se jakoze PSP nechtelo nabootovat a doslo mi ze sem si bricknul(to mi doslo brzo...).Az pak sem si precet manual od M33 kde psali ze se spusti sony instalace...Jo a sem z Prahy,z Horních Měcholup-je to poblíž Hostivaře... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk3z^ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 a jak presne jsi tu instalaci vypnul?jestli normalne koleckem,tak mas maximalne semi-brick,funguje ti recovery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SowaGAY Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 a jak presne jsi tu instalaci vypnul?jestli normalne koleckem,tak mas maximalne semi-brick,funguje ti recovery?Mam pocit ze sem ji vypinal koleckem ale nejsem si jistej-recovery sem mel jenom ve flash pameti,teda esli tomu tak je u cfw-mam(mel sem) cfw 3.52-4...myslim si ze mam uplnej brick-kdyz zapnu PSP tak se kontrolka power rozsviti div ze ne v nano sekunde a kdyz vyndam a zandam memory stick tak neblika ta kontrolka-ale esli mam semi brick tak asi kvuli tomu nesviti,a mozna by stacilo hodit si recovery menu na memory stick a pak ho zpustit z nej,akorat nevim jakou flash bych tam mel naflashovet-3.52,nebo 3.71? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk3z^ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 jde ti ted recovery?asi nevid?....no kdyztak jestli mas zarukutak supkydupky doservisu,a okecej to....a nebo bude lepsi to s nekym unbricknout:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirim Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 co to meles? recovery menu se nespousti z karty, ale z flashe, proste zkus PSP uplne vypnout, vyndej radeji baterku, zandej, drz Rko a zkus zapnout PSP, pokud se nedostanes do recovery, napis nekomu z tveho okoli at ti udela unbrick - kde bydlis? tekken v semilech nebo v LBC, ja v Praze, Cvak01 v .. takze asi tak ;) sam s tim nic neudelas, pokud to mas v zaruce, zkus jim to tam dat a rekni ze najednou se tohle stalo, pri oficialnim update, pres network udpate.. ;) Rika, ze je z Prahy, tak proc mu nepomuzes??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystoff Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Sowa: jo to se stlo kamošovi misto ale on vedel že to bude sony jenom se nakonec rozhod že to nechce a misto aby to vypl v tom menu Rkem tak to vypl potom kolečkem skoušeli jsme všechno a byl to brick jsem z prahy a klidne ti stim pomužu, když tak napiš pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Rika, ze je z Prahy, tak proc mu nepomuzes??? protoze jsem si nevsiml ze je z PHY... Omlouvam se Ti, jirime.. moc se omlouvam, uz se mi to snad nikdy nestane.. :D - ne ted po pravde :) diky ti.. fakt jsem si toho nevsiml :) To SOWA, napis mi PM, pomuzu ti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirim Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 protoze jsem si nevsiml ze je z PHY...Omlouvam se Ti, jirime.. moc se omlouvam, uz se mi to snad nikdy nestane.. :D - ne ted po pravde :) diky ti.. fakt jsem si toho nevsiml :) To SOWA, napis mi PM, pomuzu ti ;) Omluvu prijimam, jsme jenom lidi, holt kazdej dela chyby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts