Jump to content

Mám bricknutý PSP ale nemam pandorinu baterku...

SowaGAY

Recommended Posts

Pls pls pomozte nekdo:posledni dobou sem vubec nemel penize abych si koupil baterku a memory stick abych si moh vytvorit pandora battery a bricknulo se mi PSP.je nejakej zpusob jak odbtickovat moje psp,kdyz nemuzu vytvorit pandora battery-jde treba abych si stahnul soubory,zapojil memory stick do ctecky pametovejch karet,nakopiroval zy soubory,pak bych jenom zapnul PSP a odbrickoval bych ho?

Pls pls pomozte nekdo:posledni dobou sem vubec nemel penize abych si koupil baterku a memory stick abych si moh vytvorit pandora battery a bricknulo se mi PSP.je nejakej zpusob jak odbtickovat moje psp,kdyz nemuzu vytvorit pandora battery-jde treba abych si stahnul soubory,zapojil memory stick do ctecky pametovejch karet,nakopiroval zy soubory,pak bych jenom zapnul PSP a odbrickoval bych ho?

nejde...poslat tekkenovi a nebo najit nekoho kdo ji ma z okoli ;)...! Na vytvoreni pandory bhzl potrebujes psp s cf ;)... a co si delal?! Nemas treba semi brick?

jak se ti to stalo?!?

nah,sem chtel upgradeovat na cfw 3.71 jenze sem necet original navod a kdyz mi to ukazalo Sony instalaci tak sem si myslel ze je neco spatne nastaveny a tak sem tu instalaci ukoncil...no a pak se jakoze PSP nechtelo nabootovat a doslo mi ze sem si bricknul(to mi doslo brzo...).Az pak sem si precet manual od M33 kde psali ze se spusti sony instalace...Jo a sem z Prahy,z Horních Měcholup-je to poblíž Hostivaře...

a jak presne jsi tu instalaci vypnul?jestli normalne koleckem,tak mas maximalne semi-brick,funguje ti recovery?
Mam pocit ze sem ji vypinal koleckem ale nejsem si jistej-recovery sem mel jenom ve flash pameti,teda esli tomu tak je u cfw-mam(mel sem) cfw 3.52-4...myslim si ze mam uplnej brick-kdyz zapnu PSP tak se kontrolka power rozsviti div ze ne v nano sekunde a kdyz vyndam a zandam memory stick tak neblika ta kontrolka-ale esli mam semi brick tak asi kvuli tomu nesviti,a mozna by stacilo hodit si recovery menu na memory stick a pak ho zpustit z nej,akorat nevim jakou flash bych tam mel naflashovet-3.52,nebo 3.71?

co to meles? recovery menu se nespousti z karty, ale z flashe, proste zkus PSP uplne vypnout, vyndej radeji baterku, zandej, drz Rko a zkus zapnout PSP, pokud se nedostanes do recovery, napis nekomu z tveho okoli at ti udela unbrick - kde bydlis? tekken v semilech nebo v LBC, ja v Praze, Cvak01 v .. takze asi tak ;) sam s tim nic neudelas, pokud to mas v zaruce, zkus jim to tam dat a rekni ze najednou se tohle stalo, pri oficialnim update, pres network udpate.. ;)

Rika, ze je z Prahy, tak proc mu nepomuzes???