Jump to content
  • 0

Přehřívání PC ?

wariorpolni

Question

Ahoj .. u her mám problémy .. kdyz hraji treba po 10 minut napise (VPU recover resetovala nastaveni grafickeho akceleratoru). a vetsinou mi to zasekne PC a nebo zcerna obrazovku .. napsali mi ze to muze byt prehránim PC . Zde jsou teploty a prosim o radu ! Je to normální nebo vysoké ?

(tohle jsem testoval po resetu PC a byl cca 4 hodiny zapnutý ... nevím jestli to hraje roli):

teplota základní desky: 32 C

teplota procesoru: 41 C

pomocné čidlo: 30 C

harddisk : 38 C

teplota jádra : 20 C ...

A kdyz hraju hru (minimalizoval jsem ji ) tak mám :

teplota základní desky: 32c

teplota procesoru: 46 C

pomocné čidlo: 39 C

harddisk : 38 C

teplota jádra : 27 C

prosim reknete jake to je :( jo a pokud mate pripominku k mojemu erroru o kterem jsem psal na zacatku klidne vyjadrete nazor jak to opravit . diky

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

ano na te strance ati jsem vybral proporce pro moji grafiku neco mi najelo nejake 2 odkazy ... ten prvni jsem stahnul - nainstalovalo mi to grafik.ovladac (pri instalaci ale napsalo ze upozorneni ze nemusi spravne fungovat k moji grafice..) ale tak kdyz mi to nasli proporce dal jsem ok ... a nemuze to byt ten druhy odkaz ke stahnuti ?? (jinak graf. ovladac mi ukazuje 53 C teploty) ..

• 0

Tohle dělalo kamarádovi, když jsem mu přetaktoval procesor. Došlo k tomu tak, že při nastavení hodnoty 100 u pcie se to VŽDY hodilo přes 130 a padalo to, takže bluecreeny, padání samo od sebe a tenhle error byly hodně časté.

Každopádně jak říkal někdo výš, je to ovladačem, teploty jsou OK. Procesor je v pohodě, já mívám 60°C v zátěži úplně běžně :D