Ahoj .. u her mám problémy .. kdyz hraji treba po 10 minut napise (VPU recover resetovala nastaveni grafickeho akceleratoru). a vetsinou mi to zasekne PC a nebo zcerna obrazovku .. napsali mi ze to muze byt prehránim PC . Zde jsou teploty a prosim o radu ! Je to normální nebo vysoké ?
(tohle jsem testoval po resetu PC a byl cca 4 hodiny zapnutý ... nevím jestli to hraje roli):
teplota základní desky: 32 C
teplota procesoru: 41 C
pomocné čidlo: 30 C
harddisk : 38 C
teplota jádra : 20 C ...
A kdyz hraju hru (minimalizoval jsem ji ) tak mám :
teplota základní desky: 32c
teplota procesoru: 46 C
pomocné čidlo: 39 C
teplota jádra : 27 C
prosim reknete jake to je :( jo a pokud mate pripominku k mojemu erroru o kterem jsem psal na zacatku klidne vyjadrete nazor jak to opravit . diky
Question
wariorpolni
Ahoj .. u her mám problémy .. kdyz hraji treba po 10 minut napise (VPU recover resetovala nastaveni grafickeho akceleratoru). a vetsinou mi to zasekne PC a nebo zcerna obrazovku .. napsali mi ze to muze byt prehránim PC . Zde jsou teploty a prosim o radu ! Je to normální nebo vysoké ?
(tohle jsem testoval po resetu PC a byl cca 4 hodiny zapnutý ... nevím jestli to hraje roli):
teplota základní desky: 32 C
teplota procesoru: 41 C
pomocné čidlo: 30 C
teplota jádra : 20 C ...
A kdyz hraju hru (minimalizoval jsem ji ) tak mám :
teplota základní desky: 32c
teplota procesoru: 46 C
pomocné čidlo: 39 C
teplota jádra : 27 C
prosim reknete jake to je :( jo a pokud mate pripominku k mojemu erroru o kterem jsem psal na zacatku klidne vyjadrete nazor jak to opravit . diky
13 answers to this question
Recommended Posts