cromlik Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 V pohode, nejak me to prave z tech prispevku nebylo jiste. DVD mechaniku si urcite koupim. 400 me nezabije. Ale take trosku cekam na Wasabi nebo neco podobneho. Snad se to brzy bude prodavat pokud to neni fake, protoze jsem nikde nenasel, ze by ho nekdo vlastnil. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 V pohode, nejak me to prave z tech prispevku nebylo jiste. DVD mechaniku si urcite koupim. 400 me nezabije. Ale take trosku cekam na Wasabi nebo neco podobneho. Snad se to brzy bude prodavat pokud to neni fake, protoze jsem nikde nenasel, ze by ho nekdo vlastnil. :-) no flashnout tu vypalovačku by jsi měl dokázat sám doma, snad podle informací tedy ;-) ted mi bylo doporučeno pálit jen přes BurnerMax (firmware pro tu vypalovačku) pokud ne, tak ti má konzoli snad flagnout (dostaneš ban, když se připojíš na internet) nebo má ti začít zlobit xbox, to zlobení u xboxu by se mělo dát vyřešit odinstalováním forzy z hdd, ale kdyby ti to začalo něco dělat, tak to sem hned napiš ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 V tejdnu to testnu. FW zvladnu prehrat bez problemu, v minulosti jsem to uz delal. Ten Ban jeste blokuje HDD aby se nedali instalovat hry? Pokud ano odstranim to prehranim dashboardu z flasky? Neco jsem cetl tak se chci jen ujistit, zda je to jeste aktualni. Na live jsem pripojenej a az prijde ban tak prijde :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 V tejdnu to testnu. FW zvladnu prehrat bez problemu, v minulosti jsem to uz delal. Ten Ban jeste blokuje HDD aby se nedali instalovat hry? Pokud ano odstranim to prehranim dashboardu z flasky? Neco jsem cetl tak se chci jen ujistit, zda je to jeste aktualni. Na live jsem pripojenej a az prijde ban tak prijde :-/ a proč jsi připojený ??? aktualizace dashboardu si můžeš stáhnout na flashku nebo se dashboard aktualizuje rovnou hrou, pokud to vyžaduje... ano ban blokuje hdd... jediná věc, která na to jde je unban, je to taková věc, co ti flasher nainstaluje do xboxu a tím si můžeš ban smazat a žít dál :-D zatím :-D nebo mne někdo předeběhne s lepší technikou ? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 a proč jsi připojený ??? aktualizace dashboardu si můžeš stáhnout na flashku nebo se dashboard aktualizuje rovnou hrou, pokud to vyžaduje... ano ban blokuje hdd... jediná věc, která na to jde je unban, je to taková věc, co ti flasher nainstaluje do xboxu a tím si můžeš ban smazat a žít dál :-D zatím :-D nebo mne někdo předeběhne s lepší technikou ? ;-) Ban na HDD se už dávno nedává .... Aktualizovat hrou je právě to nejhorší .... Nejlepší je jak si napsal přímo z flashky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ban na HDD se už dávno nedává .... Aktualizovat hrou je právě to nejhorší .... Nejlepší je jak si napsal přímo z flashky jsem věděl, že se někdo najde :-D takže co ti udělají, když dostaneš tedy ban ??? jen zakážou přístup na live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 jsem věděl, že se někdo najde :-D takže co ti udělají, když dostaneš tedy ban ??? jen zakážou přístup na live ? Ano... Ale teď jsem někde četl, že je možné že konzoli zamezí update Dashboardu, což je horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ano... Ale teď jsem někde četl, že je možné že konzoli zamezí update Dashboardu, což je horší :) a bude to horší :-D fakt asi veškeré tyto věci řeší jtag a glitch hack, jinak už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Přesně tak, jakmile dostaneš BAN a nebudeš moct ani updatovat DB, tak přechod na RGH, pokud oželíš Live, což BANem samozřejmě také ztrácíš. Pak jedině nová konzole, čehož MS určitě chce dosáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Přesně tak, jakmile dostaneš BAN a nebudeš moct ani updatovat DB, tak přechod na RGH, pokud oželíš Live, což BANem samozřejmě také ztrácíš. Pak jedině nová konzole, čehož MS určitě chce dosáhnout. tak jakmile máš nahranej glitch hack, tak seš potom v suchu, je to chytrý, vytáhne si to jen hru a tu hraješ, žádný upgrady dashe... kdyby ho můj flasher byl býval dělal, tak si nechám radši udělat glitch než novej LT 2.0... ale člověk chce hrát no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak ale na glitch hack jeste nic neni ne, takze si stejne nezahrajes, nebo uz se neco zmenilo a vsechno bezi bez ohledu na ochranu a dalsi veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubajs Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Měl bych otázku,projel jsem tady celých 18 stránek,ale pořádně nevidím jestli Forza teda funguje na 100% vím že každý xko je jiný a tak to může fungovat a nemusí u mě.Každopádně,ted jsem to stáhnul a chci vypálit.Pak teda mám nainstalovat disk 1 a normálně hrát? Nebo se to musí instalovat oboje.Co jsem četl,tak tu jsou finty s restartem atd.Mám slimko a zhruba před 14-ti dny mi dělali flash.Poradte prosím někdo,klidně i přes PM,at to tady nezasírám.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttradek Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Zdarec Forzu jsem stáhnul. mam fat konzoli - novou flash. vypálil jsem obě dvd. nejdřív sem nainstaloval disk 1 asi týden sem hrál . pak sem si řek že zkusím dvd2. naistaloval jsem ho a hraju dál zatím žádný pády a nic. vše v poho. Vypalovačku mám LG. Forzu jsme pálil pře novej img Burn odle návodu. Tak jestli opravdu záleží na vypalovačce nebo na konzoli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Každá konzole se chová jinak...máš štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttradek Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 tak už mi to začalo padat. ale až od urovně 36. A vypozoroval jsem , že jen na okruzích v americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Já stáhl novej complex a už mi to nepadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Já stáhl novej complex a už mi to nepadá :) Jakej novej?:O kdy vyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttradek Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 já mám taky komplex .. ale obcas to lehne tak nevim.. odkud si tahal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ttradek v tom rozdíl není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Nový complex ? A není to snad tedy jedno po burneru max ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Forza funguje na 100 procet když vypnete muziku ve hře :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Forza funguje na 100 procet když vypnete muziku ve hře :cheesygrin: hehe, to je určitě těch 5mb, co se na to dvd už nevešli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 hehe, to je určitě těch 5mb, co se na to dvd už nevešli :-D nevím já vypálil celé dvd ne jak je to v popisu jak pálit pálím bez chybného zapisování přez clone cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Padat to bude každému,mě to už taky začalo po pěti dnech... Jen přes burner max to padat nebude když to bude celé vypálené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 proc si nekoupite radsi za ctyri kila mechaniku kterou budete mit uz naporad i na dalsi hry? misto toho likvidujete jedne medium za druhym a cekate ze se vam to podari :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.