onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak a je to tu, uz se pise na netu o Xbox 360 Dashboard update 2.0.13604 a spekuluje se o tom ze je to odpoved na TL 2.0 to jsou teda radosti.... kde se to píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 TAky si myslím dkyž měl byt až v listopadu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Microsoft se činí, to se musí uznat...sice jsou to jenom spekulace, ale na nich je vždycky něco pravdy. :) btw koukám, že našli novou verzi mechaniky Lite-On 1175 DG-16D5S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to jsou teda radosti.... kde se to píše? http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software píší tam že je to příprava na ten listopadový . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 přes co zjistim jesli mam flag?diks:!: Ano Xval, jo vím o tom bylo to tu psané že se tomu nedá moc věřit ale podle toho jsem čistý :) Hmm něco mi říká že ten nový DB nám smaže LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Hmm něco mi říká že ten nový DB nám smaže LT+ 2.0 Nestraš !!! se modlim že to chvilku vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Asi jsem něco přehlédl, ale musim se zeptat: Nechal jsem si v srpnu dělat flash 1.9 a mám vyměněnou PCB s možností odemknutí/zamknutí proti zápisu (momentálně ji mám zamknutou samozřejmě:))...může mě to ohrozit a přepsat mi fw ten nový dash (listopadový)? Teoreticky by neměl ne? Ještě jednou se omlouvám za ♥♥♥♥ dotaz,ale musim to vědět. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 ---------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 může mi to prosím někdo stručně přelouskat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Asi jsem něco přehlédl, ale musim se zeptat: Nechal jsem si v srpnu dělat flash 1.9 a mám vyměněnou PCB s možností odemknutí/zamknutí proti zápisu (momentálně ji mám zamknutou samozřejmě:))...může mě to ohrozit a přepsat mi fw ten nový dash (listopadový)? Teoreticky by neměl ne?Ještě jednou se omlouvám za ♥♥♥♥ dotaz,ale musim to vědět. :) Když máš zamklou mechaniku proti zápisu , tak logicky nemůže , nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Hmm já jsem si to řikal hned, že je to blbost aby se to přepsalo...byla to blbá otázka, já vím, díky za odpověď...Můžu být v klidu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Dneska vyšla forza v usa ne? by mne zajímalo jestli amíci co pálej ji rozchodili bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tohle mi poslal flasher,takže by to mělo být v klidku: Od 11.11 se můžete na xbox live setkat s aktualizací dashboardu na 13604. dle informací, které jsou k dispozici není problém s aktualizací, aktualizace Dashboardu nepřemazává firmware mechanik ani se nejedná o novou banovací vlnu, která byla ohlášena před Vánoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 11.11 - to vychází Skyrim :) je to ověřený info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 11.11 - to vychází Skyrim :) je to ověřený info? co?update je dneska skyrim za měsíc...to má být další upadte v listopadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 co?update je dneska skyrim za měsíc...to má být další upadte v listopadu? no ja jsem ted na live par dní nebyl... takze novej update... a ten dnešní je bezpečnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 no ja jsem ted na live par dní nebyl... takze novej update... a ten dnešní je bezpečnej? flash nemaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Skyrim - to je název toho dashe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 The Elder Scrolls: Skyrim...je to rpg hra, vychází právě 11.11.11. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 panove ten co ma vijit v listopadsu byl uz davno v planu je to pro snadnejsi zachazeni v menu s kinect a tou dobou jeste lt+2 nebylo ubec na svete kdyz todle oznamili tak ze tezko bude mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Kolikrat si rikam, jestli by mi nebylo lip bez flashe. Ms po nas slape cim dal vic :( jinak promo forza mi spadla asi 5x, dnes jsem ale hral 1,5 hodiny v kuse. Na Xbl nechodim a kdyz me zabanujou, koupim jinou konzoli a budu zit bez flashe a kupovat jen zarucenou kvalitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 tak to jses stastny clovek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co napsal uploader na console - power ,co si o tom myslíte? edit: takze este raz a po lopate... Hra je plne funckna, ziadne blokoanie update dashboardu a podobne veci nehrzi. Ale nakolko ide prvu hru, ktora obsahuje veci, ktore dotarez "neexistovali" alebo skor neboli vyuzivane, v praxi nikto nevie co od toho ocakavat. Moze sa stat to, co vyssie sa uz ukazalo, ze napriak flashu LT+ 2.0 "hra" zisti, ze ide z kopie... Nakolko vsetky informacie su v podstate len dohady, je zbytocne sa tymto teraz zaoberat a treba pockat, co nam zisti velky mag "c4eva". Jedine info od neho sa povazovat sa relevantny a ine keci treba viacmenej ignorovat, i ked mozno odpravdy nemiac byt daleko. Tento release je robeny z PROMO disku, co znamena inak finalnu verziu hry, ktoru vopred poskytli pre ucely recenzie a reklamy urcenemu okruhu ludi (herne stranky, casopisy a pod.), preto nie je v online databaze a nemozete s tym liezt na livko... Inak hra je identicka s tym, co si kupite v obchode... Neskor bude urcite nejaky scene release, ktory bude aj online verifikovany. Btw. jeden z mnoha komentarov: The CIV doesn’t exists! I’m playing Forza4 from almost 2 days, and nothing happens… The CIV was a check on a Jtag console, because of bad game rip! To fix this problem, has been relesed a 2.24 dashboard. No problems on LiteOn LT 2.0! Come on, be serious!!!! Takze netreba robit zbytocne panika tam, kde nie je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co napsal uploader na console - power ,co si o tom myslíte?edit: takze este raz a po lopate... Hra je plne funckna, ziadne blokoanie update dashboardu a podobne veci nehrzi. Ale nakolko ide prvu hru, ktora obsahuje veci, ktore dotarez "neexistovali" alebo skor neboli vyuzivane, v praxi nikto nevie co od toho ocakavat. Moze sa stat to, co vyssie sa uz ukazalo, ze napriak flashu LT+ 2.0 "hra" zisti, ze ide z kopie... Nakolko vsetky informacie su v podstate len dohady, je zbytocne sa tymto teraz zaoberat a treba pockat, co nam zisti velky mag "c4eva". Jedine info od neho sa povazovat sa relevantny a ine keci treba viacmenej ignorovat, i ked mozno odpravdy nemiac byt daleko. Tento release je robeny z PROMO disku, co znamena inak finalnu verziu hry, ktoru vopred poskytli pre ucely recenzie a reklamy urcenemu okruhu ludi (herne stranky, casopisy a pod.), preto nie je v online databaze a nemozete s tym liezt na livko... Inak hra je identicka s tym, co si kupite v obchode... Neskor bude urcite nejaky scene release, ktory bude aj online verifikovany. Btw. jeden z mnoha komentarov: The CIV doesn’t exists! I’m playing Forza4 from almost 2 days, and nothing happens… The CIV was a check on a Jtag console, because of bad game rip! To fix this problem, has been relesed a 2.24 dashboard. No problems on LiteOn LT 2.0! Come on, be serious!!!! Takze netreba robit zbytocne panika tam, kde nie je.... EDIT: Pokud bude další release shodný s touto verzí tak na něj čekáme zbytečně... a budeme teda nejspíš čekat na nový flash,případně když hra padá na nejaky programek (obdobu abx) která civ (které ale bylo zjisteno jen u jtag) a další nové věci upraví tak,aby nás neobtěžovali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.