Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak to vubec neni,disk 2 nainstalovany vubec mit nemusis.Me to jede v klidu ale hraju forzu 4 jen s cd1. cd2 jsem ani nevypaloval kdyz tady psali dva lidi ze kdyz nainstalujes cd2 tak to pada.Ja jim veriim tak cd2 sem ani nepalil.Vypaloval jsem to na novem IMBburnu jak jsem uz psal.V patek v praci zkusim vypalit na te SONCE i disk 2 presne jak sem palil disk 1 a pak dam vedet jestli budu prvni komu to nepada s obema diskama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Disk 1 je hra ,Disk 2 doplnuje auta,trate atd.. ktere se na disk 1 nevesly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Disk 1 je hra ,Disk 2 doplnuje auta,trate atd.. ktere se na disk 1 nevesly... presne tak kamarade :) tobe to jede jak? mas original nebo jsi to taky zkousel palit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 mam palenou, kdyz mam nainstalovany disk 1 tak jede v poho ,kdyz nainstaluju jeste disk 2 tak ta hra padá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak to vubec neni,disk 2 nainstalovany vubec mit nemusis.Me to jede v klidu ale hraju forzu 4 jen s cd1. cd2 jsem ani nevypaloval kdyz tady psali dva lidi ze kdyz nainstalujes cd2 tak to pada.Ja jim veriim tak cd2 sem ani nepalil.Vypaloval jsem to na novem IMBburnu jak jsem uz psal.V patek v praci zkusim vypalit na te SONCE i disk 2 presne jak sem palil disk 1 a pak dam vedet jestli budu prvni komu to nepada s obema diskama :-D kamaráde, upřimně bych ti přál, aby jsi to rozjel... jasný, disk 2 mít nemusíš... ale jak jsem psal, doplňuje to ty věci co tam chybí na jedničce... já už dostahoval verzi Complex, je rozbalená a připravená k pálení... čekám jen na xbox od flashera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 ono zas tech aut tolik není na tom disku 2 a než se dostanes na level abys je odemkl to si jeste počkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 jj jasne jako na jednu stranu budme radi ze nam jede disk 1... na nem je skoro vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 jj jasne jako na jednu stranu budme radi ze nam jede disk 1... na nem je skoro vse uprimne jsem si myslel, ze disk 2 bude obsahlejsi, kdyz je ve hre pres 80 automobilek... ale klobouk dolu ze nepotrebovali blueray, ještě že jí neudělali externí, jak slibovali :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 uprimne jsem si myslel, ze disk 2 bude obsahlejsi, kdyz je ve hre pres 80 automobilek... ale klobouk dolu ze nepotrebovali blueray, ještě že jí neudělali externí, jak slibovali :-D Coo?? jak to chteli udelat jako externi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Coo?? jak to chteli udelat jako externi?? no slyšel jsem, že snad přemýšleli o externí blue-ray mechanice k xboxu 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 no slyšel jsem, že snad přemýšleli o externí blue-ray mechanice k xboxu 360 To tedy fakt ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 To tedy fakt ne :D jo, mělo... ta mechanika měla vypadat stejně, jako HD externí mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tak my najdi kde si to slyšel, nebo četl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 http://sillegamer.com/?p=3750 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 to jsou žvásty ;) , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 to jsou žvásty ;) , no tak ať jsou :-D ale mojí myšlenku mi teda nevyčítej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 představ si jaká by byla cena když tahle http://www.herni-svet.cz/xbox/hd-dvd-drive-x-360 stála na začátku prodeje 3.500,- a to byla jen na filmy,kolik by stála tak Blu-Ray?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 to jsou žvásty ;) , Nejsou to žvásty - já jsem to také četl - někde se o tom psalo v souvislosti jestli se budou dělat vícediskové hry a nebo bluray jako má PS3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 představ si jaká by byla cena když tahle http://www.herni-svet.cz/xbox/hd-dvd-drive-x-360 stála na začátku prodeje 3.500,- a to byla jen na filmy,kolik by stála tak Blu-Ray?! prosim tě, nezačni z toho menstruovat :-D promiň, že jsem se o tom zmínil, dál už to řešit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Nejsou to žvásty - já jsem to také četl - někde se o tom psalo v souvislosti jestli se budou dělat vícediskové hry a nebo bluray jako má PS3 . no a došlo na vícediskové hry... asi až víc klesne blueray... ale nevím, prej nějaká arabská firma chce dělat disky přes jeden tera a více, díky mnoha vrstvám... ale budoucnost všeho je prý vše streamovat přes internet no... nevím, přece jsem radši, když hru držím v ruce na disku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 prosim tě, nezačni z toho menstruovat :-D promiň, že jsem se o tom zmínil, dál už to řešit nebudu Takhle si mluv doma na rodiče , né na mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Takhle si mluv doma na rodiče , né na mě ;) jsem ti neřek nic sprostýho, tak co děláš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jestli se musíte hádat tak se hádejte po PM, tady na vás není nikdo zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 abych to utnul... minuly rok se MS ptali novinari (pri vychazeni slimka) jestli bude nekdy nejaka BR mechanika pro X360, MS to odmítl s tim, ze na soucasne generaci Xka uz se urcite neobjevi... tyto faky kololuji na internetu pomerne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tak jsem dnes palnul to CD2... zapl jsem forzu,pockal az se cdromka prestane uplne tocit a pak jsem nainstaloval disk2 ... hral jsem chvilku karieru a zatim to nespadlo .... jdu napsat tem dvou lidem co tu psali ze jim to padalo jen kdyz meli prave nahrany i disk2 v jake fazi jim to padalo :-) no ale cekam ze to musi spadnout,to bych byl asi prvni clovek kteremu by to jelo normalne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.