Petooo Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ahojte chcel by som sa opýtať že aký je rozdiel medzi psp hrami vo formate a iso. a cso. Pretože keď to prekonvertujem z cso do iso tak ked nejaka hra je formate cso a ma velkost napr.: 200 MB tak vo formáte iso ta istá hra má 600 MB. Tak sa chcem spýtať že či v tom je nejaký rozdiel v grafike,kvalite atď. :thanks: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin2412 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 .cso je zkomprimované(zabalené) .iso, je to asi něco jako na počítači .rar, používá se, aby se ušetřilo místo. Grafika, kvalita, ani nic jiného se nezmění, pouze se ty data více zhustí do sebe, takže .cso mají tím pádem menší velikost jak .iso. Jediný problém je v tom, že se některé hry kvůli vysoké kompresi sekat (jako třeba GTA:LCS,VCS, Daxter, God Of War, atd.), já to dělám tak, že si hru stáhnu v .iso, potom ji překomprimuju do .cso a vyzkouším ji v PSP pokud se neseká tak si ji tak nechám v tom .cso a pokud se seká, tak si nechám to iso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Petooo Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 aha dobre diki za radu asi to tak budem robiť aj ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Petooo
Ahojte chcel by som sa opýtať že aký je rozdiel medzi psp hrami vo formate a iso. a cso.
Pretože keď to prekonvertujem z cso do iso tak ked nejaka hra je formate cso a ma velkost napr.: 200 MB tak vo formáte
iso ta istá hra má 600 MB.
Tak sa chcem spýtať že či v tom je nejaký rozdiel v grafike,kvalite atď.
:thanks:
2 answers to this question
Recommended Posts