Skywalker Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zdravím, kdo hraje FIFU 12, tak ať si mě přidá GT - Spongebook Na LIVE teprve začínám, hrál jsem vždy jen offline a tak doufám, že hra proti "hráči" než proti pc bude úplně jinde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik2005 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 cau hraju fifu 12 i nhl 12.. GT: honzikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 fifa12 4ver:) - GT: MouldyFuture416 ...pošli request dame!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tvuj nick je moc dlouhej... Bujto ses upsal nebo fakt mas takhle dlouhej, ale nedovoli mne to, abych si te pridal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tvuj nick je moc dlouhej... Bujto ses upsal nebo fakt mas takhle dlouhej, ale nedovoli mne to, abych si te pridal... :idea:jop chybka - MouldyFuture416 8) budu ready zitra rano od 8 - 11 ..jinak pruběžne pořád - akorat tědkoms šichty blbe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GunnersCZ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Kdyby jste chtěli :)) Nick : TheGunners16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Kdyztak Nick: LemijuCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Taky může me dát ! :) muj GT...viz. Podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 hustý :D takovejch hracu :D perrys90 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martologize Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Taky si přidávám mezi pařany fifa 12 ... přidejte si mě GT: martologize GUNNERS TILL I DIE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boosteR. Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Yes !!! Můj GT: boosterr1. Jinak zdravím Arsenalisty :D We are the Gunners, we are the best We are the Gunners, so fuck off the rest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alowet Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 GT - Alovet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 GT- mrMesane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 GT - ChattyFc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 GT: bigest boss s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 posilejte requesty zahrajem GT-radim8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Tommy Honsu tak si me taky pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 zdravim taky si rad zahraju. GT: JeeringStream23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Nejlepší bude, když si nově příchozí přidájí do frendu hráče zde zmíněné a informují je o tom krátkou zprávou na xko, ze jste z CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Nejlepší bude, když si nově příchozí přidájí do frendu hráče zde zmíněné a informují je o tom krátkou zprávou na xko, ze jste z CF. Nebude, tím se okruh (skupina) hráčů zacyklí a další přichozí sice budou vědět o těch co už tu jsou, ale nebudou o sobě vědět navzájem.Př. pokud by sem, pomineme-li tvůj návrh, v příštích měsících chtělo přibýt dejme tomu 20 lidí, tak by si každý přidal jen ty co už tu jsou, ale žádný z nich by neměl možnost přidat zbylých nových 19 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 GT v podpisu pokdu máte zájem můžem hrát i pro Club. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Nebude, tím se okruh (skupina) hráčů zacyklí a další přichozí sice budou vědět o těch co už tu jsou, ale nebudou o sobě vědět navzájem.Př. pokud by sem, pomineme-li tvůj návrh, v příštích měsících chtělo přibýt dejme tomu 20 lidí, tak by si každý přidal jen ty co už tu jsou, ale žádný z nich by neměl možnost přidat zbylých nových 19 lidí. Nepochopil jsi to. Pokud jsem nový hráč, zde přihodím nick, aby si mě přidali ostatní nový hráči a zašlu friend request hráčům, kteří už tady jsou. Jednoduché jak facka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Nebude, tím se okruh (skupina) hráčů zacyklí a další přichozí sice budou vědět o těch co už tu jsou, ale nebudou o sobě vědět navzájem.Př. pokud by sem, pomineme-li tvůj návrh, v příštích měsících chtělo přibýt dejme tomu 20 lidí, tak by si každý přidal jen ty co už tu jsou, ale žádný z nich by neměl možnost přidat zbylých nových 19 lidí. Nepochopil jsi to. Pokud jsem nový hráč, zde přihodím nick, aby si mě přidali ostatní noví hráči a zašlu friend request hráčům, kteří už tady jsou. Jednoduché jak facka. P.S. ideální je, si hodit kartu do podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Nepochopil jsi to.Pokud jsem nový hráč, zde přihodím nick, aby si mě přidali ostatní nový hráči a zašlu friend request hráčům, kteří už tady jsou. Jednoduché jak facka. Už chápu :-) nepochopil jsem proto, protože já postupoval, tak jak píšeš, a nepředpokládal jsem, že sem někdo jen "nahodí" GT a bude čekat až si ho ostatní začnou přidávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejcha Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 GT: tejcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.