Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp fat or Psp Slim

poool

Otázka

Cau chtel bych se zeptat na par veci. hodne dlouho jsem seted o psp nezajimal tak bych se chtel zeptat jestli se vyplati kupovat si psp dlim kdyz mam fat? a jestli je uz na slim DGj estli ano tak kde sezenu naky navod bo tak neco a jestli uz nanej jdou ISO hry? diky za odpovedi!:thanks: :thanks: :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Cau chtel bych se zeptat na par veci. hodne dlouho jsem seted o psp nezajimal tak bych se chtel zeptat jestli se vyplati kupovat si psp dlim kdyz mam fat? a jestli je uz na slim DG a jestli uz nanej jdou ISO hry? diky za odpovedi!:thanks: :thanks: :?

no DG to neni jenom prehrani FW ale je to skoro stejny.......no iso hry na to dou.......tak je to podle tebe ja mam taky Fat ale menit ho urcite nebudu

Odkaz ke komentáři

• 0
jo teď de iso na obou je to jen o větším luxusu menší velikosti slimu...a slim je občas i pomalejší než fat...já o koupi teda uvažuju..

luxusu? drzi se teda hure, porovnaval jsem.. je leda lehci, ano je to znat, ale jak je tenkej, tak se pekne de*ilne drzi ;)

.. iso na slimu jdou to ano, ale ne vsechny.. tudiz nevidim duvod proc prelejzat z fatu na slim.. na druhou stranu kdybych si mel ted kupovat PSP, tak uz beru slimaka, precejen je novejsi a fata uz bych shanel tezko.. a jak se znam psp bych chtel hned :D (kdyz bych ho jeste nemel)

takze pokud nemas nic jdi do slimu, pokud mas na vyber tak di do fata, pokud mas fata, do slima nechod ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
luxusu? drzi se teda hure, porovnaval jsem.. je leda lehci, ano je to znat, ale jak je tenkej, tak se pekne de*ilne drzi ;)

jo myslel sem to tak že když je menší že bude skladnější...a s držením jsem zatím zkušenost neměl tak mi nezbejvá než ti věřit...

Odkaz ke komentáři

• 0
no ja mam prave ze fata no tak silne vaham a newite nekdo o nakym navodu jak u slimaka ten fw prehrat? je to nejak slozity? pls hodte este nekdo link na nakej navod

tak nevahej, a NEkupuj si Slima :) zbytecne vyhodis prachy neprinasi moc noveho (alespon zatim.. kdyz neni ani tuner, ani kably k TV) a nejde 1.50 kernel, coz prebiji vsechny + !! ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

No já mám oba, a že by se mi slim držel hůř, to se říct nedá, nevidím v tom zásadní rozdíl. Na TVout kabely si tu holt počkáme no, ale možnost dát tocu nebo WipEout na bedně, nehledě na pokoukání pro všechny třeba u bombermana, to nezní špatně :)

Odkaz ke komentáři

• 0
no nic asi si slimaka nekoupim a zustanu u fata

ja myslim ze tahle diskuze je celkem o nicem a nic se nedozvis...protoze....ten kdo ma FAT bude rvat ze je supermega nejlepsi FAT a kdo SLIM to same o SLIM takze pokud si to neosahas a nevyzkousis sam nic moc se nedozvis:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu