Jump to content
  • 0

Psp fat or Psp Slim

poool

Question

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Cau chtel bych se zeptat na par veci. hodne dlouho jsem seted o psp nezajimal tak bych se chtel zeptat jestli se vyplati kupovat si psp dlim kdyz mam fat? a jestli je uz na slim DG a jestli uz nanej jdou ISO hry? diky za odpovedi!:thanks: :thanks: :?

no DG to neni jenom prehrani FW ale je to skoro stejny.......no iso hry na to dou.......tak je to podle tebe ja mam taky Fat ale menit ho urcite nebudu

• 0
jo teď de iso na obou je to jen o větším luxusu menší velikosti slimu...a slim je občas i pomalejší než fat...já o koupi teda uvažuju..

luxusu? drzi se teda hure, porovnaval jsem.. je leda lehci, ano je to znat, ale jak je tenkej, tak se pekne de*ilne drzi ;)

.. iso na slimu jdou to ano, ale ne vsechny.. tudiz nevidim duvod proc prelejzat z fatu na slim.. na druhou stranu kdybych si mel ted kupovat PSP, tak uz beru slimaka, precejen je novejsi a fata uz bych shanel tezko.. a jak se znam psp bych chtel hned :D (kdyz bych ho jeste nemel)

takze pokud nemas nic jdi do slimu, pokud mas na vyber tak di do fata, pokud mas fata, do slima nechod ;)

• 0
no ja mam prave ze fata no tak silne vaham a newite nekdo o nakym navodu jak u slimaka ten fw prehrat? je to nejak slozity? pls hodte este nekdo link na nakej navod

tak nevahej, a NEkupuj si Slima :) zbytecne vyhodis prachy neprinasi moc noveho (alespon zatim.. kdyz neni ani tuner, ani kably k TV) a nejde 1.50 kernel, coz prebiji vsechny + !! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy