Tomas Kurfurst Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Je možné napojit na Playstation 3 běžný počítačový LCD monitor? Způsobí to nějaké komplikace nebo nestandartní chování? Jakou úhlopříčku a rozlišení by měl LCD monitor mít, aby byl obraz nejlepší, jaký Playstation 3 dokáže zobrazit? Tím myslím ani poddimenzovaný, ani předimenzovaný LCD monitor. Chci to nejlepší, co pro Playstation 3 dokáže zobrazit ale nic zbytečného navíc, co konzole nedokáže. Jsem laik. Omlouvám se, pokud se ptám na samozřejmé, nebo zbytečné otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ano monitor je možné zapojit do ps3 bezproblémově. Stačí propojit monitor s ps3 HDMI kabelem (pokud nemá monitor hdmi vystup, tak koupit nějakou redukci na hdmi). Úhlopříčku ti asi moc neporadím. Já jsem měl dříve ps3 na monitoru 22palců, ale teď už hraji na TV (37). Každopádně Ti doporučuju se kouknout na monitor, který na e3 sony představili. Je to 3D 24palcový monitor (herní...snad :D ) a za 499$ by k němu mělo být resistance 3, hdmi kabel a 3D brýle. Tento monitor podle mě na hry vynikajicí (koukni na něj). Jinak nemám ponětí, ale určitě v dnešní době rozlišení full hd (1080p)..... Hodně štěstí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Kurfurst Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Na Heureka.cz mi bylo odpovězeno: Připojíte to na všechny monitory, které mají DVI/HDMI konektor. Podmínkou ale je, aby podporovali HDCP. Monitor by měl mít rozlišení 1920x1200. Hledal jsem takový monitor ale nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 sice jsem vlastnil xbox 360 ale podle mě to bude podobné, hrál jsem to na normálním monitoru 19'' s rozlišením 1440x900 naprosto bez problému přes VGA redukci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Na Heureka.cz mi bylo odpovězeno:Připojíte to na všechny monitory, které mají DVI/HDMI konektor. Podmínkou ale je, aby podporovali HDCP. Monitor by měl mít rozlišení 1920x1200. Hledal jsem takový monitor ale nenašel. Na PS3, X360 atd. staci max. 1920x1080 (co je 1080p) a nie 1200! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Kurfurst Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Děkuji za reakce, vážím si vašeho času. Máte nějaký tip na monitor? Samsung je prý leaderem v oblasti LCD panelů, je to pravda? Zatím Playstation 3 nemám, čekám na bílou verzi a chtěl bych také bílý monitor, který Samsung tuším nenabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Já osobně bych vybíral ze značek Sharp , LG , Sony a Samsung může být taky . Podle mě jsou to zaručené kvality kterým věřím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97538 myslím, že by mohl postačit za ty peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97538 myslím, že by mohl postačit za ty peníze... Tohle rozhodně nekupuj!!! Dell je sice dobrej, ale nechá si za to zaplatit a myslím, že pokud profesionálně nezpracováváš třeba fotografie apod., tak je to zbytečný. Ale hlavně nemá HDMI a měl by jsi problém do něj dostat zvuk. A další věc je to rozlišení. Podle mně neni ideální k PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Kurfurst Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Vybral jsem tento: http://www.czc.cz/samsung-syncmaster-bx2450-lcd-monitor-24-/78968/produkt Souhlasíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.