mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 protože to byli hlavní protivníci FC, a jesli chceš aby se FC3 podobala FC2 tak:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Včera jsem někde četl, že se mají vrátit do hry protivníci z předchozích dílu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To znamená co? Z FC1 nebo FC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Zjistím kde jsem to četl, prohledával jsem google,jestli to dobře chápu tak s obou dílů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak to trochu postrádá smysl ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Přesně, vůvec by to nenavazoval :lol: je to jen úvaha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Přesně, vůvec by to nenavazoval :lol: je to jen úvaha... No to doufám, pokud old charactery tak jedině z FC1 a to už si ani nedokážu vzpomenout kdo to byl, asi si zapnu FC1 a projedu si ho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To byl asi jen nejaky nesmyslny rumor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 nikdo? tak ja budu prvni :) no co bych povídal, masakr :) bf3 hadra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Trailer luxusni, ovsem hlavou mi zni jen jedine - to jako vazne? To bude oprvdu hrat za hrdinu, ktery se ocitl ve spatny cas na spatnem miste a jakozto civilista bude vyhlazovat dzungli plnou padouchu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 FC2 mě nebavilo, tohle vypadá jako návrat k původní hře, těším se na to :bash: DeSmond: no je to docela nelogické, ale na druhou stranu může být ve finále jedno, kdo je hlavní hrdina, důležitý je herní zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 FC2 mě nebavilo, tohle vypadá jako návrat k původní hře, těším se na to :bash: DeSmond: no je to docela nelogické, ale na druhou stranu může být ve finále jedno, kdo je hlavní hrdina, důležitý je herní zážitek To urcite, ale i hrdina a od nej se odvijejici pribeh a atmosfera je na hre dost dulezita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Furt mi tam chybí ti mutanti z jedničky. Ale aspoň hlavní padouch tady nevypadá jako z tohodle světa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Trailer luxusni, ovsem hlavou mi zni jen jedine - to jako vazne? To bude oprvdu hrat za hrdinu, ktery se ocitl ve spatny cas na spatnem miste a jakozto civilista bude vyhlazovat dzungli plnou padouchu? :D hm, nekde sem cetl, kdyz min. rok vypustily prvni trailery z E3, ze hrac nebude hrat za civilistu, ale za bud byvaleho nebo aktivniho vojaka, samozrejme asi ne zadna specialni jednotka, to by typ myslim bezproblemu vsechny pobil uz v traileru, ale proste klasickej mladik co se dal k armade, byl v nejaky akci, a vratil se domu ... ale znamky nema, tak tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 hm, nekde sem cetl, kdyz min. rok vypustily prvni trailery z E3, ze hrac nebude hrat za civilistu, ale za bud byvaleho nebo aktivniho vojaka, samozrejme asi ne zadna specialni jednotka, to by typ myslim bezproblemu vsechny pobil uz v traileru, ale proste klasickej mladik co se dal k armade, byl v nejaky akci, a vratil se domu ... ale znamky nema, tak tezko rict. No to me taky napadlo, ale v traileru to tak rozhodne nevypada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Trailer luxusni, ovsem hlavou mi zni jen jedine - to jako vazne? To bude oprvdu hrat za hrdinu, ktery se ocitl ve spatny cas na spatnem miste a jakozto civilista bude vyhlazovat dzungli plnou padouchu? :D třeba to bude nějakej extrémně schopnej voják co mu byl vymazán paměť a v nebezpečí si začíná vzpomínat na svoje schopnosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 třeba to bude nějakej extrémně schopnej voják co mu byl vymazán paměť a v nebezpečí si začíná vzpomínat na svoje schopnosti :D Jo a hlavní hero se bude jmenovat Douglas Quaid, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 No to me taky napadlo, ale v traileru to tak rozhodne nevypada.... jaktoze ne? Relativne rychle se rozkoukal, a nezpanikaril, kdyz videl jak ten typ odpraskl jeho kamice, a docela solidne tam bitkaril, i po par ranach o zed byl schopny branit se atp... to mi nepripada jako schopnost diskoboye nekde z Los Angeles... hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Jo a hlavní hero se bude jmenovat Douglas Quaid, ne? no proč ne odněkud ty nápady musejí čerpat :D nebo to je nějakej Alik protože v tom video mu tam jeden chlap mlátí hlavou o zeď a to by normální člověk orpavdu nepřežil navíc vypadá jako proutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jaktoze ne? Relativne rychle se rozkoukal, a nezpanikaril, kdyz videl jak ten typ odpraskl jeho kamice, a docela solidne tam bitkaril, i po par ranach o zed byl schopny branit se atp... to mi nepripada jako schopnost diskoboye nekde z Los Angeles... hm? No na ramba rozhodne nevypada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 No na ramba rozhodne nevypada :) asi jako pomalu kazdy vojak v US armade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 asi jako pomalu kazdy vojak v US armade :) To je pravda, ale neumim si predstavit bezneho vojaka, ktery vystrili cely ostrov plny magoru :) Jasny je to jen hra a je treba to brat s rezervou, presto zrovna tady bych chtel neco uveritelnejsiho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 To je pravda, ale neumim si predstavit bezneho vojaka, ktery vystrili cely ostrov plny magoru :) a jak k tomu příjde takový commander ken? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 a jak k tomu příjde takový commander ken? :D Ten je z doby, kdy někdo něco takovýho neřešil a byl rád za pár barevnejch pohybujících se pixelů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Edv9iYDNuKE To vypada sakra dobre..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.