Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

mendlik18

Recommended Posts

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
FC2 mě nebavilo, tohle vypadá jako návrat k původní hře, těším se na to :bash:

DeSmond: no je to docela nelogické, ale na druhou stranu může být ve finále jedno, kdo je hlavní hrdina, důležitý je herní zážitek

To urcite, ale i hrdina a od nej se odvijejici pribeh a atmosfera je na hre dost dulezita...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trailer luxusni, ovsem hlavou mi zni jen jedine - to jako vazne? To bude oprvdu hrat za hrdinu, ktery se ocitl ve spatny cas na spatnem miste a jakozto civilista bude vyhlazovat dzungli plnou padouchu? :D

hm, nekde sem cetl, kdyz min. rok vypustily prvni trailery z E3, ze hrac nebude hrat za civilistu, ale za bud byvaleho nebo aktivniho vojaka, samozrejme asi ne zadna specialni jednotka, to by typ myslim bezproblemu vsechny pobil uz v traileru, ale proste klasickej mladik co se dal k armade, byl v nejaky akci, a vratil se domu ... ale znamky nema, tak tezko rict.

Odkaz ke komentáři

hm, nekde sem cetl, kdyz min. rok vypustily prvni trailery z E3, ze hrac nebude hrat za civilistu, ale za bud byvaleho nebo aktivniho vojaka, samozrejme asi ne zadna specialni jednotka, to by typ myslim bezproblemu vsechny pobil uz v traileru, ale proste klasickej mladik co se dal k armade, byl v nejaky akci, a vratil se domu ... ale znamky nema, tak tezko rict.

No to me taky napadlo, ale v traileru to tak rozhodne nevypada....

Odkaz ke komentáři

Trailer luxusni, ovsem hlavou mi zni jen jedine - to jako vazne? To bude oprvdu hrat za hrdinu, ktery se ocitl ve spatny cas na spatnem miste a jakozto civilista bude vyhlazovat dzungli plnou padouchu? :D

třeba to bude nějakej extrémně schopnej voják co mu byl vymazán paměť a v nebezpečí si začíná vzpomínat na svoje schopnosti :D

Odkaz ke komentáři

No to me taky napadlo, ale v traileru to tak rozhodne nevypada....

jaktoze ne? Relativne rychle se rozkoukal, a nezpanikaril, kdyz videl jak ten typ odpraskl jeho kamice, a docela solidne tam bitkaril, i po par ranach o zed byl schopny branit se atp... to mi nepripada jako schopnost diskoboye nekde z Los Angeles... hm?

Odkaz ke komentáři

Jo a hlavní hero se bude jmenovat Douglas Quaid, ne?

no proč ne odněkud ty nápady musejí čerpat :D nebo to je nějakej Alik protože v tom video mu tam jeden chlap mlátí hlavou o zeď a to by normální člověk orpavdu nepřežil navíc vypadá jako proutek

Odkaz ke komentáři

jaktoze ne? Relativne rychle se rozkoukal, a nezpanikaril, kdyz videl jak ten typ odpraskl jeho kamice, a docela solidne tam bitkaril, i po par ranach o zed byl schopny branit se atp... to mi nepripada jako schopnost diskoboye nekde z Los Angeles... hm?

No na ramba rozhodne nevypada :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu