Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Čau prosím vás jak se dělá to prihaknuti když letite ve vzduchu na nějaký bod a z toho prihaknuti chcete hned letet dál, já se akorát vždy pritahnu a zastavím se tam, pak zas musím letet dál, chci se vlastně akorát přitáhnout a odrazit dál

Možná si ještě nezískal tu funkci, ale pokud ano, tak musíš dvakrát zmáčknout křížek (u PS3), když tě ta lanová pistole přitahuje k tomu bodu.

K tomu pda potřebuješ možná první získat ty TIGER kódy, které ukradneš z vrtulníku v jedné z misí na konci.

krtek6: Musíš třikrát rychle zmáčknout to tlačítko, kterým se batarangy házejí bez toho, aniž bys na ně najel v tom výběru.

Odesláno

No po dohrání hlavní příběhové linky jsem si říkal, že jsem si ten úplný konec mohl nechat až na konec :). První posbírat všechny hádanky a udělat vedlejší úkoly, a pak dodělat příběhovou linku, protože to skončilo celkem smutně.

Spoiler:

Všimli jste si ve Steel Mill toho těhotenského testu vedle obleku Harley? Je to i na youtube. Že by potomek Jokera? :D Jinak jeho smrt byla celkem smutná, kéž by ještě nějak oživl, ale dabér Jokera prý řekl, že toto je poslední Batman hra, na které pracoval.

Odesláno
Mám ještě dotaz k tomu cryptographic amplifier, teď sem už asi někde u konce, už sem lezl po těch vrtulnikach pro ty kódy a teď sem u výtahu kde ho mám tím přístrojem jako otevřít, ale je to to sám jako u toho pda, pořád mi to heslo nebere, co stim mám dělat?

Hledat správnou kombinaci :-) Občas se tam skrývá více jak jedna možnost :)

Odesláno

Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování.

Odesláno
Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování.

Tak to ti gratuluju :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu