Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

aha tak to jo, díky já taky sbírám trofejí jako prase ale neskenoval jsem nic, tak to pujdu skusit, je to totž poslední side quest co mi zbívá:-)

Mně taky :/ Ale je to nějaký divný už toho mám fakt málo a ridler snad čeká až budu mít úplně všechno :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Mně taky :/ Ale je to nějaký divný už toho mám fakt málo a ridler snad čeká až budu mít úplně všechno :D
tak to funguje už jsem našel druhýho rukojmího:-) ale bojím se že už jsem u konce hry tak jestli ty vedlejší questy pujdou dělat i po dokončení kampaně??? snad jo
Odkaz ke komentáři

tak to funguje už jsem našel druhýho rukojmího:-) ale bojím se že už jsem u konce hry tak jestli ty vedlejší questy pujdou dělat i po dokončení kampaně??? snad jo

Jj jde to vpohodě :) Já už mám za sebou 3 rukojmí a už ani jeden nápis :/ Takže už to jde asi pouze přes ty otazníky :D :D :D

Odkaz ke komentáři

můžete mi někdo řict jak se hází 3 batarangy najednou?...vím,že jednou jsem měl na to tutorial, ale za boha si nemožu vzpomenout jak jsem to dělal...u některych Ridlovych otazniku, kde je potřeba sejmout 3 tlačítka naraz mě to peče :) a přes google jsem nenašel

Odkaz ke komentáři

Čau prosím vás jak se dělá to prihaknuti když letite ve vzduchu na nějaký bod a z toho prihaknuti chcete hned letet dál, já se akorát vždy pritahnu a zastavím se tam, pak zas musím letet dál, chci se vlastně akorát přitáhnout a odrazit dál

Možná si ještě nezískal tu funkci, ale pokud ano, tak musíš dvakrát zmáčknout křížek (u PS3), když tě ta lanová pistole přitahuje k tomu bodu.

K tomu pda potřebuješ možná první získat ty TIGER kódy, které ukradneš z vrtulníku v jedné z misí na konci.

krtek6: Musíš třikrát rychle zmáčknout to tlačítko, kterým se batarangy házejí bez toho, aniž bys na ně najel v tom výběru.

Odkaz ke komentáři

No po dohrání hlavní příběhové linky jsem si říkal, že jsem si ten úplný konec mohl nechat až na konec :). První posbírat všechny hádanky a udělat vedlejší úkoly, a pak dodělat příběhovou linku, protože to skončilo celkem smutně.

Spoiler:

Všimli jste si ve Steel Mill toho těhotenského testu vedle obleku Harley? Je to i na youtube. Že by potomek Jokera? :D Jinak jeho smrt byla celkem smutná, kéž by ještě nějak oživl, ale dabér Jokera prý řekl, že toto je poslední Batman hra, na které pracoval.

Odkaz ke komentáři

Mám ještě dotaz k tomu cryptographic amplifier, teď sem už asi někde u konce, už sem lezl po těch vrtulnikach pro ty kódy a teď sem u výtahu kde ho mám tím přístrojem jako otevřít, ale je to to sám jako u toho pda, pořád mi to heslo nebere, co stim mám dělat?

Odkaz ke komentáři

Mám ještě dotaz k tomu cryptographic amplifier, teď sem už asi někde u konce, už sem lezl po těch vrtulnikach pro ty kódy a teď sem u výtahu kde ho mám tím přístrojem jako otevřít, ale je to to sám jako u toho pda, pořád mi to heslo nebere, co stim mám dělat?

Hledat správnou kombinaci :-) Občas se tam skrývá více jak jedna možnost :)

Odkaz ke komentáři

Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování.

Odkaz ke komentáři

Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování.

Tak to ti gratuluju :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu