LelekCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 aha tak to jo, díky já taky sbírám trofejí jako prase ale neskenoval jsem nic, tak to pujdu skusit, je to totž poslední side quest co mi zbívá:-) Mně taky :/ Ale je to nějaký divný už toho mám fakt málo a ridler snad čeká až budu mít úplně všechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Mně taky :/ Ale je to nějaký divný už toho mám fakt málo a ridler snad čeká až budu mít úplně všechno :Dtak to funguje už jsem našel druhýho rukojmího:-) ale bojím se že už jsem u konce hry tak jestli ty vedlejší questy pujdou dělat i po dokončení kampaně??? snad jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Urcite jdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 tak to funguje už jsem našel druhýho rukojmího:-) ale bojím se že už jsem u konce hry tak jestli ty vedlejší questy pujdou dělat i po dokončení kampaně??? snad jo Jj jde to vpohodě :) Já už mám za sebou 3 rukojmí a už ani jeden nápis :/ Takže už to jde asi pouze přes ty otazníky :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Čau prosím vás jak se dělá to prihaknuti když letite ve vzduchu na nějaký bod a z toho prihaknuti chcete hned letet dál, já se akorát vždy pritahnu a zastavím se tam, pak zas musím letet dál, chci se vlastně akorát přitáhnout a odrazit dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Musis si pockat na upgrade....ziskas ho pomoci dokonceni AR treninku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Dík, mám ještě jeden problém, dělám side mission shot in dark a teď jsem u toho pda jak ho mám otevřít tím cryptographic sequencer ale nemuzu to otevřít píše to heslo odmitnuto ... Co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 můžete mi někdo řict jak se hází 3 batarangy najednou?...vím,že jednou jsem měl na to tutorial, ale za boha si nemožu vzpomenout jak jsem to dělal...u některych Ridlovych otazniku, kde je potřeba sejmout 3 tlačítka naraz mě to peče :) a přes google jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Čau prosím vás jak se dělá to prihaknuti když letite ve vzduchu na nějaký bod a z toho prihaknuti chcete hned letet dál, já se akorát vždy pritahnu a zastavím se tam, pak zas musím letet dál, chci se vlastně akorát přitáhnout a odrazit dál Možná si ještě nezískal tu funkci, ale pokud ano, tak musíš dvakrát zmáčknout křížek (u PS3), když tě ta lanová pistole přitahuje k tomu bodu. K tomu pda potřebuješ možná první získat ty TIGER kódy, které ukradneš z vrtulníku v jedné z misí na konci. krtek6: Musíš třikrát rychle zmáčknout to tlačítko, kterým se batarangy házejí bez toho, aniž bys na ně najel v tom výběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 musím se pochlubit, dnes se mi konečně asi na pošesté povedlo dát 50Xkombo a mám ten ubohej ajch za 5G, a přitom jsem získal i třetí medaily se score 34256 BODŮ. Je to sice hloupost , ale mám z toho radost jako malej kluk:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ja teda tech 32000+ nechapu, jednou jsem to zkusil a byl jsem rad za bronz.........je pravda ze je to skvely bojovy system, ktery je lehke se naucit, ale tezke dokonola ovladnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hh, gratuluji, mně se to povedlo s Catwoman. Teďka makám na Riddlerových hádankách )). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hh, gratuluji, mně se to povedlo s Catwoman. Teďka makám na Riddlerových hádankách )).ty mě taky čekají ještě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Taky už mám jednu zlatou medaili ale jinak skončím většinou těstě pod vrcholem se dvěma :/ :D Njn mám stejný problém jako v AA tak jsem kvůli tomu taky neměl všechny achivmenty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 tak jsem dnes dohrál hlaví příběh, stálo to za to, opravdu perfektní hra, teď mám ještě misi za catwoman a potom doufám že můžu plnit ještě vedlejší úkoly na ajchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ja jsem ted dal hlavinmu pribehu dost a ve statistikach jsem prekvapve zjistil ze jsem v jeho 76 %...jupiii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 No po dohrání hlavní příběhové linky jsem si říkal, že jsem si ten úplný konec mohl nechat až na konec :). První posbírat všechny hádanky a udělat vedlejší úkoly, a pak dodělat příběhovou linku, protože to skončilo celkem smutně. Spoiler: Všimli jste si ve Steel Mill toho těhotenského testu vedle obleku Harley? Je to i na youtube. Že by potomek Jokera? :D Jinak jeho smrt byla celkem smutná, kéž by ještě nějak oživl, ale dabér Jokera prý řekl, že toto je poslední Batman hra, na které pracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Mám ještě dotaz k tomu cryptographic amplifier, teď sem už asi někde u konce, už sem lezl po těch vrtulnikach pro ty kódy a teď sem u výtahu kde ho mám tím přístrojem jako otevřít, ale je to to sám jako u toho pda, pořád mi to heslo nebere, co stim mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Mám ještě dotaz k tomu cryptographic amplifier, teď sem už asi někde u konce, už sem lezl po těch vrtulnikach pro ty kódy a teď sem u výtahu kde ho mám tím přístrojem jako otevřít, ale je to to sám jako u toho pda, pořád mi to heslo nebere, co stim mám dělat? Hledat správnou kombinaci :-) Občas se tam skrývá více jak jedna možnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak na netu je ke stazeni Nightwing Bundle Pack DLC. Rozšíření vám dovolí zahrát si za supermanovského hrdinu Nightwinga na všech mapách v módu Challenge. Balíček kromě toho obsáhne i nové lokace Wayne Manor a Main Hall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak, hra dopařena na 100% ( celý příběh+Game plus mod, všechny side missions,400 riddlerů+40 pro Catwoman, všechny combat,predator a kampaň mody za Batmana). Ajchů mám zatím 1090g. Když nepočítám achievementy za challenge mapy s DLC postavami tak mi chybí jenom jeden za 10g Storyteller. Jenomže tento ajch je na rok práce, protože musíte každý měsíc v přesný datum navštívit Calendar Mana a ten vam povypráví jak ten den někoho rozsekal. Navštěv je celkem 12 a tabule s přesnými datumy visí na zdi vedle jeho cely. Samozřejmě jde to uspíšit, ale nechci cheatovat tim že budu měnit datumy v konzoli. Jinak za sebe mohu tvrdit, že asi nejtěžší ajch je (tak jak v Arkham Assylum) combo se všemi údery Batmana a to za směšných 5g. Jinak pro zručnější hráče je to otázka 3min v nějaké combat challenge mapě. Už ted se těším na další pokračování. Tak to ti gratuluju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 no já jsem opět na začátku, protože nevím proč, měl jsem hru rozehranou na 16% dnesk ji zapnu a save pozice nikde...prostě vypařila se...ani HDD ani memory ani v konzoli...aichy mam všechny co jsem otevřel, ale save nikde... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Asi sem fakt lama ale nevím jak se hledají ukoly v batmanoj teda story myslím ted sem zabil tučnaka a dal nic neni nebo jak se oběví ty tel budky poradí někdo děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ty budky se objevuji jako SQ nahodne, jinak hlavni ukoli se zobrazuji jako zelene vykricnicky na mape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.