Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Jen provokuj :cheesygrin: na tu hru se fakt hooodne tesim a jeste dlouhy dva dny!!

Přesně tak kamaráde :D Jsme na to úplně stejně :/ Prostě to musím mít!!! Už to mám staženo a stačí to potom pouze projet přes abx jestli to teda jde a vypálit a v pátek prostě musím hrát !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak kamaráde :D Jsme na to úplně stejně :/ Prostě to musím mít!!! Už to mám staženo a stačí to potom pouze projet přes abx jestli to teda jde a vypálit a v pátek prostě musím hrát !!!

ja jdu do kramu,ale tudle musim mit,fakt se na nej tesim dlouho!!! ale problem je, ze sem zjistil ze behem 19dni vyjdou dalsi tri hry, ktery chci :D battlefield 3, cod a resident evil :D

Odkaz ke komentáři

ja jdu do kramu,ale tudle musim mit,fakt se na nej tesim dlouho!!! ale problem je, ze sem zjistil ze behem 19dni vyjdou dalsi tri hry, ktery chci :D battlefield 3, cod a resident evil :D

Právě to znám peněž málo a herních pecek moc :) A jakej resident evil výjde? RE mám rád ale nějak jsem nepostřehl že bude těďka další

Odkaz ke komentáři

Tak me spis nez Game.cz rekvapila ceska posta, protoze za mnou prijel chlap, ktery se se mnou i dohodl kdy prijede, takze Arkham City dosel uz dnes, kompletni i s baterkou a s kody, ketre prijit meli........ted jen otazka jestli budou fungovat....dneska bude batman night.....

Odkaz ke komentáři

Neboj časem to půjde líp ale i přesto jde hodně o praxi :)

JJ, uz vim, par minut po tom jsem udelal AR trenink a dostal grapnel boost.......delal jste nekdo ten Ajch s AR?

Ja jsem se s tim vcera "pachtil tak hodku" a pak jsem zjistil ze mi to vlastne nic neda :)

Kazdopadne ta hra je zatim uzasna, jen tak si litam po meste delam sidequesty a hrozne si to uzivam :)

Odkaz ke komentáři

JJ, uz vim, par minut po tom jsem udelal AR trenink a dostal grapnel boost.......delal jste nekdo ten Ajch s AR?

Ja jsem se s tim vcera "pachtil tak hodku" a pak jsem zjistil ze mi to vlastne nic neda :)

Kazdopadne ta hra je zatim uzasna, jen tak si litam po meste delam sidequesty a hrozne si to uzivam :)

Taky taky :) Ale ten Ajch jsem ještě nedělal je to docela těžký :D

Odkaz ke komentáři

Nevíte kde najdu mapu kam mám jít?? tam bloudim celým městem a ani nevim,dík :)

Normálně back a tam když klikneš na budovu tak se můžeš kouknout i dovnitř ale některé úkoly nemůžeš najít na mapě musíš prostě lítat a poslouchat co Bruce říká :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu