lemiju Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Skvěl hra, ten herní prostor , prostě super!! :) Jen provokuj :cheesygrin: na tu hru se fakt hooodne tesim a jeste dlouhy dva dny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jen provokuj :cheesygrin: na tu hru se fakt hooodne tesim a jeste dlouhy dva dny!! Přesně tak kamaráde :D Jsme na to úplně stejně :/ Prostě to musím mít!!! Už to mám staženo a stačí to potom pouze projet přes abx jestli to teda jde a vypálit a v pátek prostě musím hrát !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Přesně tak kamaráde :D Jsme na to úplně stejně :/ Prostě to musím mít!!! Už to mám staženo a stačí to potom pouze projet přes abx jestli to teda jde a vypálit a v pátek prostě musím hrát !!! ja jdu do kramu,ale tudle musim mit,fakt se na nej tesim dlouho!!! ale problem je, ze sem zjistil ze behem 19dni vyjdou dalsi tri hry, ktery chci :D battlefield 3, cod a resident evil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 ja jdu do kramu,ale tudle musim mit,fakt se na nej tesim dlouho!!! ale problem je, ze sem zjistil ze behem 19dni vyjdou dalsi tri hry, ktery chci :D battlefield 3, cod a resident evil :D Právě to znám peněž málo a herních pecek moc :) A jakej resident evil výjde? RE mám rád ale nějak jsem nepostřehl že bude těďka další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Právě to znám peněž málo a herních pecek moc :) A jakej resident evil výjde? RE mám rád ale nějak jsem nepostřehl že bude těďka další Nevim jestli mu tady muzu delat reklamu, tak posilam SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Doufam ze v patek prijde, ikdyz na spojeni gamu s ceskou postou moc nesazim, na hru se ale pekelne tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Doufam ze v patek prijde, ikdyz na spojeni gamu s ceskou postou moc nesazim, na hru se ale pekelne tesim... ja ji mam predobjednanou na prodejne, ale jedu mozna na vikend s pritelkyni na chatu, tak budu muset vydrzet do nedele. :party: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dalsi DLC ke stazeni na netu je venku: Joker's Carnival - JTAG only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Hmmm, tak super, Game.cz to poslal az ted a posta hlasi ze dany balik nemaji v evidenci, takze na to, ze budu hrat uz zitra muzu asi zapomenout, ze ja blbec se nechal zlakat tim peknym steelbookem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Hoj mám problém stahnul jsem si batmana ale nejde mi vypálit přes ImgBurn ani přes nic jiného jelikož má asi o 200 mega více to iso stáhnul jsem už takhle 3 verze různé a pokaždé to bylo stejné nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 vsechny XGD3 hry maj větší velikost,máš tu návod na to jak to vypálit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak uz je doma!!!=)jen mi zapomeli dat baterku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak uz je doma!!!=)jen mi zapomeli dat baterku :-/ Dalsi vec ktery se bojim krom toho, ze to prijde pozde, v horsim pripade to neprijde vubec.....a to ze to podelaj a neprijde to se steelbookem nebo baterkou (baterku bych prezil ale steelbook chci)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 steelbook je vazne luxusni a dalsi vec, mel jsem tam mit i nejakej alternaticni oblek batmana,ale tem tam taky neni :-/ ale to taky preziju. Hra me vysla na 500,tak si nestezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 OMG, ze ja to radsi neobjednal u xzone....to si radsi ten unboxing natocim a pak si pujdu stezovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 dej pak vedet jaK si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Dalsi DLC ke stazeni na netu jsou venku - JTAG only Batman Beyond Skin Carnival Challenge Map Iceberg Lounge Challenge Map Robin Bundle Pack The Dark Knight Returns Skin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak me spis nez Game.cz rekvapila ceska posta, protoze za mnou prijel chlap, ktery se se mnou i dohodl kdy prijede, takze Arkham City dosel uz dnes, kompletni i s baterkou a s kody, ketre prijit meli........ted jen otazka jestli budou fungovat....dneska bude batman night..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Prosim vas, rozhodne neplachtim tak jako v traileru, predpokladam ze to pujde az casem, je to tak? Diky za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat že když mám originálku ale flashlý xbox, tk jestli nedostanu na xbox live ban, když si budu chtit stáhnout postavu catwoman, připadně když by to nešlo a stáhl bych si catwoman z internetu na kompu tk jak bych ji dostal na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Prosim vas, rozhodne neplachtim tak jako v traileru, predpokladam ze to pujde az casem, je to tak? Diky za odpoved.... Neboj časem to půjde líp ale i přesto jde hodně o praxi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Neboj časem to půjde líp ale i přesto jde hodně o praxi :) JJ, uz vim, par minut po tom jsem udelal AR trenink a dostal grapnel boost.......delal jste nekdo ten Ajch s AR? Ja jsem se s tim vcera "pachtil tak hodku" a pak jsem zjistil ze mi to vlastne nic neda :) Kazdopadne ta hra je zatim uzasna, jen tak si litam po meste delam sidequesty a hrozne si to uzivam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nevíte kde najdu mapu kam mám jít?? tam bloudim celým městem a ani nevim,dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 JJ, uz vim, par minut po tom jsem udelal AR trenink a dostal grapnel boost.......delal jste nekdo ten Ajch s AR?Ja jsem se s tim vcera "pachtil tak hodku" a pak jsem zjistil ze mi to vlastne nic neda :) Kazdopadne ta hra je zatim uzasna, jen tak si litam po meste delam sidequesty a hrozne si to uzivam :) Taky taky :) Ale ten Ajch jsem ještě nedělal je to docela těžký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nevíte kde najdu mapu kam mám jít?? tam bloudim celým městem a ani nevim,dík :) Normálně back a tam když klikneš na budovu tak se můžeš kouknout i dovnitř ale některé úkoly nemůžeš najít na mapě musíš prostě lítat a poslouchat co Bruce říká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.