DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Taky taky :) Ale ten Ajch jsem ještě nedělal je to docela těžký :D Jj celkem jo, s nekterymy castmi jsem se sral pekne dlouho, hlavne s tou kde musis prolitnou malym tunylkem nad rekou..... Kazdopadne jsem pak narazil na tohle video a dost mi to pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jj celkem jo, s nekterymy castmi jsem se sral pekne dlouho, hlavne s tou kde musis prolitnou malym tunylkem nad rekou.....Kazdopadne jsem pak narazil na tohle video a dost mi to pomohlo ;) Když to tak vidím tak to vypadá úplně vpohodě ale mně dělalo problém už ten první tréning tady na tomhle videu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Njn, chce to cvik ja se nejdele delal s tim tretim, ale nebylo to vylozene frustrujici, spis zabavny challlenge..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Njn, chce to cvik ja se nejdele delal s tim tretim, ale nebylo to vylozene frustrujici, spis zabavny challlenge..... Souhlasím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ta hra vypadá lépe jak Gears Of War 3 a běhá na našich starých mašinách :D Neskutečné už se těším až si to zahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ja jsem si to donesl teprve dnes z XZONE a mám k tomu i tryko je to konečně velikost M takže se dá nosit a je parádní večer si to konečně zahraju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To ja jsem celkem prekvapene koukal na tu batercicku z jrc, ktere sviti batmanuv znak, skoda ze je tak slaba, zadny znak visici v nocni prazske obloze se nekona :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Umberto: Ahoj, kupoval sis tu obyč. verzi za 1199 Kč? Také jsem kupoval u Xzone (měl jsem předobjednáno) a žádné triko jsem nedostal, kódy na tu Jokerovu challenge a Batman Year One oblek jsem dostal vytisknuté na obyč. černobílém papíře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak i když jsem nechtěl tak jsem hru dohrál asi za 10 hodin ale mám jenom celkový průběh 35% :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Umberto: Ahoj, kupoval sis tu obyč. verzi za 1199 Kč? Také jsem kupoval u Xzone (měl jsem předobjednáno) a žádné triko jsem nedostal, kódy na tu Jokerovu challenge a Batman Year One oblek jsem dostal vytisknuté na obyč. černobílém papíře.já sám jsem se divil že jsem dostal triko, měl jsem to objednáno hned jak to vyšlo u xzone v nabídce a potom to už stáhly protože trička byly rozebrány, takže i když jsi to měl předobjednané , záleží jak dlouho, zřejmě se už na tebe deostalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak i když jsem nechtěl tak jsem hru dohrál asi za 10 hodin ale mám jenom celkový průběh 35% :D :D :D To je celkem rychlovka....kde je slibovanych Bachovych 15-18 hodin? :) Asi si hral malo poctive :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Velmi povedena hrana reklama na BAC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 To je celkem rychlovka....kde je slibovanych Bachovych 15-18 hodin? :) Asi si hral malo poctive :) JJ určitě ale tak pořád je tam toho tolik co dělat že je to skoro jako kdybych ještě nic nedohrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 To jo ja si to dnes zase zapnul a zase jsem si jen tak lital, plnil side questy a mlatil trestance na ulicich, to se jen tak neomrzi :) A co me pobavilo, nekde na strese jsem zahledl divneho velkeho capka, tak jsem si rekl, ze ho nejdriv zkusim sejmout batarangem, ktery ale prekvapive chytil a ja za to dostal achievment :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 A toto znáte? :D <b> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Mega rofl :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak jsem psal do jrc a pro baterku se mam stavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 To jo ja si to dnes zase zapnul a zase jsem si jen tak lital, plnil side questy a mlatil trestance na ulicich, to se jen tak neomrzi :) A co me pobavilo, nekde na strese jsem zahledl divneho velkeho capka, tak jsem si rekl, ze ho nejdriv zkusim sejmout batarangem, ktery ale prekvapive chytil a ja za to dostal achievment :Da kdeto asi bylo nepamatuješ si???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 a kdeto asi bylo nepamatuješ si???? taky by se info hodilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak jsem psal do jrc a pro baterku se mam stavit :D JRC je hroznej obchod, no spíš tam maj spálený prodavače. Kupoval jsem tam jen jednou a stačilo to, místo GOW konzole mi dali normální a 2 den jsem tam musel znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagy Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zdravim hru mam stazenou akorat ji nemuzu vypalit abgx hodi chybu a v img burnu to pise ze je to moc velky poradte pls diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punisher001 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 ještě není nový abgx...u těchle nových her se to zatím přes abgx nekontroluje...musíš si stahnout novou verzi imgburnu a pak ti to pujde jenom ti to da prvni hlasku že je to moc velke daš tu spodní možnost truncate a pak už to fičí se mrkni na navody pro vypalování.pokud maš starý imgburn tak musiš všechno odklikat yes a continue a taky ti to pujde neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 1. Tak chlapíka už jsem našel, pokdu ho propásnete na začátku hry, tak potom jsem ho našel na ruským kole uplně na vrcholu, sice nevím kde je kolo ale když vyšplháte někam na budovu určitě ho zahlídnete (to kolo). 2. Mám ještě problém, mám samozřejmě originální hru od XZONE , ale někdy když ji dám spustit, tak obrazovka sčerná a zůstane to tak a musím restartovat konzoli udělá mi to tak 3X z deseti zapnutí hry. Hru mám na disku a už jsem i ji zkoušel odinsatlovat a nainstalovat znovu , ale pořád stejný, myslíte že to může být špatný CD, nikde škrábanec není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Neco jsem si o tom capkovi hledal, ve hre se obevi celkem 4x, konkretne zde... The first symbol is just south of the courthouse, on the rooftop overlooking the courthouse plaza. This one can be found after you save Catwoman. In the Industrial District, climb to the top of the Ferris Wheel to find this next symbol, only available after you complete the first visit to the Joker’s Steel Mill. This symbol is on a roof northwest of the Bowery, which can be accessed after rescuring Mayor Sharp. After saving Vicki Vale, this symbol can be found on a roof to the west of the GCPD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Neco jsem si o tom capkovi hledal, ve hre se obevi celkem 4x, konkretne zde... The first symbol is just south of the courthouse, on the rooftop overlooking the courthouse plaza. This one can be found after you save Catwoman. In the Industrial District, climb to the top of the Ferris Wheel to find this next symbol, only available after you complete the first visit to the Joker’s Steel Mill. This symbol is on a roof northwest of the Bowery, which can be accessed after rescuring Mayor Sharp. After saving Vicki Vale, this symbol can be found on a roof to the west of the GCPD Tak já ho už potkal dvakrát, jinak mám hotovo asi 15% ze hry a teprve nic moc nemám, taky lítám po městě a dělám sidequesty:-) prdel je jak zvoní ty tel.budky a hledáš toho psichopata:-) fakt povedená hra.A co s tím nabíhání hry, taky to někomu dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.