Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

Taky taky :) Ale ten Ajch jsem ještě nedělal je to docela těžký :D

Jj celkem jo, s nekterymy castmi jsem se sral pekne dlouho, hlavne s tou kde musis prolitnou malym tunylkem nad rekou.....

Kazdopadne jsem pak narazil na tohle video a dost mi to pomohlo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Jj celkem jo, s nekterymy castmi jsem se sral pekne dlouho, hlavne s tou kde musis prolitnou malym tunylkem nad rekou.....

Kazdopadne jsem pak narazil na tohle video a dost mi to pomohlo ;)

Když to tak vidím tak to vypadá úplně vpohodě ale mně dělalo problém už ten první tréning tady na tomhle videu :D

Odkaz ke komentáři

Umberto: Ahoj, kupoval sis tu obyč. verzi za 1199 Kč? Také jsem kupoval u Xzone (měl jsem předobjednáno) a žádné triko jsem nedostal, kódy na tu Jokerovu challenge a Batman Year One oblek jsem dostal vytisknuté na obyč. černobílém papíře.
já sám jsem se divil že jsem dostal triko, měl jsem to objednáno hned jak to vyšlo u xzone v nabídce a potom to už stáhly protože trička byly rozebrány, takže i když jsi to měl předobjednané , záleží jak dlouho, zřejmě se už na tebe deostalo.
Odkaz ke komentáři

To jo ja si to dnes zase zapnul a zase jsem si jen tak lital, plnil side questy a mlatil trestance na ulicich, to se jen tak neomrzi :) A co me pobavilo, nekde na strese jsem zahledl divneho velkeho capka, tak jsem si rekl, ze ho nejdriv zkusim sejmout batarangem, ktery ale prekvapive chytil a ja za to dostal achievment :D

Odkaz ke komentáři

To jo ja si to dnes zase zapnul a zase jsem si jen tak lital, plnil side questy a mlatil trestance na ulicich, to se jen tak neomrzi :) A co me pobavilo, nekde na strese jsem zahledl divneho velkeho capka, tak jsem si rekl, ze ho nejdriv zkusim sejmout batarangem, ktery ale prekvapive chytil a ja za to dostal achievment :D
a kdeto asi bylo nepamatuješ si????
Odkaz ke komentáři

ještě není nový abgx...u těchle nových her se to zatím přes abgx nekontroluje...musíš si stahnout novou verzi imgburnu a pak ti to pujde jenom ti to da prvni hlasku že je to moc velke daš tu spodní možnost truncate a pak už to fičí se mrkni na navody pro vypalování.pokud maš starý imgburn tak musiš všechno odklikat yes a continue a taky ti to pujde neboj.

Odkaz ke komentáři

1. Tak chlapíka už jsem našel, pokdu ho propásnete na začátku hry, tak potom jsem ho našel na ruským kole uplně na vrcholu, sice nevím kde je kolo ale když vyšplháte někam na budovu určitě ho zahlídnete (to kolo).

2. Mám ještě problém, mám samozřejmě originální hru od XZONE , ale někdy když ji dám spustit, tak obrazovka sčerná a zůstane to tak a musím restartovat konzoli udělá mi to tak 3X z deseti zapnutí hry. Hru mám na disku a už jsem i ji zkoušel odinsatlovat a nainstalovat znovu , ale pořád stejný, myslíte že to může být špatný CD, nikde škrábanec není.

Odkaz ke komentáři

Neco jsem si o tom capkovi hledal, ve hre se obevi celkem 4x, konkretne zde...

1. The first symbol is just south of the courthouse, on the rooftop overlooking the courthouse plaza. This one can be found after you save Catwoman.
  2. In the Industrial District, climb to the top of the Ferris Wheel to find this next symbol, only available after you complete the first visit to the Joker’s Steel Mill.
  3. This symbol is on a roof northwest of the Bowery, which can be accessed after rescuring Mayor Sharp.
  4. After saving Vicki Vale, this symbol can be found on a roof to the west of the GCPD

Odkaz ke komentáři

Neco jsem si o tom capkovi hledal, ve hre se obevi celkem 4x, konkretne zde...

1. The first symbol is just south of the courthouse, on the rooftop overlooking the courthouse plaza. This one can be found after you save Catwoman.
  2. In the Industrial District, climb to the top of the Ferris Wheel to find this next symbol, only available after you complete the first visit to the Joker’s Steel Mill.
  3. This symbol is on a roof northwest of the Bowery, which can be accessed after rescuring Mayor Sharp.
  4. After saving Vicki Vale, this symbol can be found on a roof to the west of the GCPD

Tak já ho už potkal dvakrát, jinak mám hotovo asi 15% ze hry a teprve nic moc nemám, taky lítám po městě a dělám sidequesty:-) prdel je jak zvoní ty tel.budky a hledáš toho psichopata:-) fakt povedená hra.

A co s tím nabíhání hry, taky to někomu dělá.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu