Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

Jj, tenhle sidequest me strasne bavi.....no me uz to ukazuje asi sest procent, ale zatim jsem nic poradne nenahral, ted jsem teprve prisel za tucnakem do muzea.....tady me proste vylozene bavi si jen tak litat, plnit side questy, mlatit lidi a dokonce i sem tam resit riddlerovy trofeje, protoze mi to prijde lip udelany jak v AA........jestli nad tim jeste stravim hodne kvalitniho casu jako do ted, tak to vypada na velmi silneho adept na hru goty.....co me zatim tosku stve, ze misi za catwoman je tak malo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Hra je to skvělá, akorát mě dneska trochu štvalo "zachraňování" druhého zajatého civilisty u Hádankáře.

V té místnosti, jak sedí na křesle a zakryje ho sud, zamíchá se to a má se pomocí batarangu a trefení se do klasického zeleného otazníku uhodnout, pod kterým sudem se skrývá. I když vím na 1000%, že volím ten správný sud, vždy se objeví v tom vedle, takže je naprosto jedno, jaký z těch dvou (ze tří) sudů zvolím, protože se vždy objeví v tom vedle.

Teď se na to jdu mrknout na youtube, jak se to má udělat, protože už mě nic nenapadá. Přičemž, když civilista zemře, tak jsem prohrál a nahoře vpravo na té obrazovce, kdy se mi Hádankář vysměje, že jsem se netrefil píšou něco o tom, že podvádí a nemusí hrát fér. Pak mě napadlo ještě hodit na ten sud, který zakryje civilistu, sonic batarang, ale ani to nepomáhá, čímž jsem si vlastně oveřil, že doopravdy je vždy civilista ukrytý v jiném sudu než v tom, který na něj spadl a je ten správný.

Edit: Aha, tak postava vůbec pod tím sudem není, když se míchá, musíte použít ten skenovací režim vidění :D:D

Odkaz ke komentáři

Hra je to skvělá, akorát mě dneska trochu štvalo "zachraňování" druhého zajatého civilisty u Hádankáře.

V té místnosti, jak sedí na křesle a zakryje ho sud, zamíchá se to a má se pomocí batarangu a trefení se do klasického zeleného otazníku uhodnout, pod kterým sudem se skrývá. I když vím na 1000%, že volím ten správný sud, vždy se objeví v tom vedle, takže je naprosto jedno, jaký z těch dvou (ze tří) sudů zvolím, protože se vždy objeví v tom vedle.

Teď se na to jdu mrknout na youtube, jak se to má udělat, protože už mě nic nenapadá. Přičemž, když civilista zemře, tak jsem prohrál a nahoře vpravo na té obrazovce, kdy se mi Hádankář vysměje, že jsem se netrefil píšou něco o tom, že podvádí a nemusí hrát fér. Pak mě napadlo ještě hodit na ten sud, který zakryje civilistu, sonic batarang, ale ani to nepomáhá, čímž jsem si vlastně oveřil, že doopravdy je vždy civilista ukrytý v jiném sudu než v tom, který na něj spadl a je ten správný.

Edit: Aha, tak postava vůbec pod tím sudem není, když se míchá, musíte použít ten skenovací režim vidění :D:D

Já na to přišel hnedka :D To je úplně nejlepší jak potom říka že si cheater :D Jinak mám už 66% celkem a side questy všechny až na Ridla a ještě jeden myslím :)

Odkaz ke komentáři

To ja uz mam sesnact procent tak se bojim kde uz jsem v pribehu......vetsinou jen litam po meste a plnim sidequesty je jich dost a jsou hrozne zabavne.....

Lelku, kde odhadem jsem v hlavnim pribehu, kdyz jsem prave ted vylezl z muzea a vydavam se hledat Rase al Ghula?

Odkaz ke komentáři

To ja uz mam sesnact procent tak se bojim kde uz jsem v pribehu......vetsinou jen litam po meste a plnim sidequesty je jich dost a jsou hrozne zabavne.....

Lelku, kde odhadem jsem v hlavnim pribehu, kdyz jsem prave ted vylezl z muzea a vydavam se hledat Rase al Ghula?

Řekl bych že si tak těsně za polovinou :-) Možná i o trochu dál ten příběh tě potom strašně vtáhne a jede to strašně rychle :D

Odkaz ke komentáři

Ale co se tyce AA, porad si nemuzu pomoc, ale prislo mi, ze tam byla takova lepsi batmanovska atmosfera, hezky stisnena.....

A hrozne mi chybi scarecrowovi mise :(

Obojí má hodně + i - ale když to sečtu tak AC zaujme o hodně víc lidí než AA :-), protože je tam více možností :-)

Odkaz ke komentáři

Hlavně musíš hledat takový ty hádanky jak musíš oscenovat nějakou cedulu nebo tak do je hodně důležité :-)
aha tak to jo, díky já taky sbírám trofejí jako prase ale neskenoval jsem nic, tak to pujdu skusit, je to totž poslední side quest co mi zbívá:-)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu