DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jj, tenhle sidequest me strasne bavi.....no me uz to ukazuje asi sest procent, ale zatim jsem nic poradne nenahral, ted jsem teprve prisel za tucnakem do muzea.....tady me proste vylozene bavi si jen tak litat, plnit side questy, mlatit lidi a dokonce i sem tam resit riddlerovy trofeje, protoze mi to prijde lip udelany jak v AA........jestli nad tim jeste stravim hodne kvalitniho casu jako do ted, tak to vypada na velmi silneho adept na hru goty.....co me zatim tosku stve, ze misi za catwoman je tak malo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Hra je to skvělá, akorát mě dneska trochu štvalo "zachraňování" druhého zajatého civilisty u Hádankáře. V té místnosti, jak sedí na křesle a zakryje ho sud, zamíchá se to a má se pomocí batarangu a trefení se do klasického zeleného otazníku uhodnout, pod kterým sudem se skrývá. I když vím na 1000%, že volím ten správný sud, vždy se objeví v tom vedle, takže je naprosto jedno, jaký z těch dvou (ze tří) sudů zvolím, protože se vždy objeví v tom vedle. Teď se na to jdu mrknout na youtube, jak se to má udělat, protože už mě nic nenapadá. Přičemž, když civilista zemře, tak jsem prohrál a nahoře vpravo na té obrazovce, kdy se mi Hádankář vysměje, že jsem se netrefil píšou něco o tom, že podvádí a nemusí hrát fér. Pak mě napadlo ještě hodit na ten sud, který zakryje civilistu, sonic batarang, ale ani to nepomáhá, čímž jsem si vlastně oveřil, že doopravdy je vždy civilista ukrytý v jiném sudu než v tom, který na něj spadl a je ten správný. Edit: Aha, tak postava vůbec pod tím sudem není, když se míchá, musíte použít ten skenovací režim vidění :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Hra je to skvělá, akorát mě dneska trochu štvalo "zachraňování" druhého zajatého civilisty u Hádankáře. V té místnosti, jak sedí na křesle a zakryje ho sud, zamíchá se to a má se pomocí batarangu a trefení se do klasického zeleného otazníku uhodnout, pod kterým sudem se skrývá. I když vím na 1000%, že volím ten správný sud, vždy se objeví v tom vedle, takže je naprosto jedno, jaký z těch dvou (ze tří) sudů zvolím, protože se vždy objeví v tom vedle. Teď se na to jdu mrknout na youtube, jak se to má udělat, protože už mě nic nenapadá. Přičemž, když civilista zemře, tak jsem prohrál a nahoře vpravo na té obrazovce, kdy se mi Hádankář vysměje, že jsem se netrefil píšou něco o tom, že podvádí a nemusí hrát fér. Pak mě napadlo ještě hodit na ten sud, který zakryje civilistu, sonic batarang, ale ani to nepomáhá, čímž jsem si vlastně oveřil, že doopravdy je vždy civilista ukrytý v jiném sudu než v tom, který na něj spadl a je ten správný. Edit: Aha, tak postava vůbec pod tím sudem není, když se míchá, musíte použít ten skenovací režim vidění :D:D Já na to přišel hnedka :D To je úplně nejlepší jak potom říka že si cheater :D Jinak mám už 66% celkem a side questy všechny až na Ridla a ještě jeden myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To ja uz mam sesnact procent tak se bojim kde uz jsem v pribehu......vetsinou jen litam po meste a plnim sidequesty je jich dost a jsou hrozne zabavne..... Lelku, kde odhadem jsem v hlavnim pribehu, kdyz jsem prave ted vylezl z muzea a vydavam se hledat Rase al Ghula? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To ja uz mam sesnact procent tak se bojim kde uz jsem v pribehu......vetsinou jen litam po meste a plnim sidequesty je jich dost a jsou hrozne zabavne.....Lelku, kde odhadem jsem v hlavnim pribehu, kdyz jsem prave ted vylezl z muzea a vydavam se hledat Rase al Ghula? Řekl bych že si tak těsně za polovinou :-) Možná i o trochu dál ten příběh tě potom strašně vtáhne a jede to strašně rychle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Uz za polovinou? No to neni moc dlouhe......prijde mi ze se zatim poradne nic nestalo :( To me teda stve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ale musím uznat že jsem už zkoušel ty chalenge módy a ty fighty asi nikdy nedám na ty tři otazníky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Uz za polovinou? No to neni moc dlouhe......prijde mi ze se zatim poradne nic nestalo :( To me teda stve.... Side questy tak je toho taky spousta :) A je tam strašně odkazů na pokračování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To jo, ale stve me ze ten hlavni pribeh uz je za pulkou, prijde mi to kratke, rekl bych ze pribehove bylo AA delsi, ikdyz tam zas nebylo tolik moznosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To jo, ale stve me ze ten hlavni pribeh uz je za pulkou, prijde mi to kratke, rekl bych ze pribehove bylo AA delsi, ikdyz tam zas nebylo tolik moznosti..... JJ to určitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ale co se tyce AA, porad si nemuzu pomoc, ale prislo mi, ze tam byla takova lepsi batmanovska atmosfera, hezky stisnena..... A hrozne mi chybi scarecrowovi mise :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ale co se tyce AA, porad si nemuzu pomoc, ale prislo mi, ze tam byla takova lepsi batmanovska atmosfera, hezky stisnena.....A hrozne mi chybi scarecrowovi mise :( Obojí má hodně + i - ale když to sečtu tak AC zaujme o hodně víc lidí než AA :-), protože je tam více možností :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To urcite je to asi lepsi hra, ale je (ac to zni zvlastne) svym zpusobem dost jina nez AA...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Souhlasím AC to zní spíš jako Assassins Creed :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 No za Catwoman to k tomu nema daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 No za Catwoman to k tomu nema daleko :D Pravda :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 hele jak mám najít další rukojmí hádankáře, to mám vždycky jen zmáčknout ty chlapi kteří jsou zelení??? ti mi jen řekmnou kde jsou sošky s otazníkem ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jo to by me taky zajimalo....vyslichanim se to od nich nedozvim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Poradím vám :-) Musíte sbírat ty otazníky a hlavně hledat ty obrázky a loga od toho Ridla a jednou za čas když už toho budete mít hodně se Ridler sám ozve :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 chci se zeptat, zdali je nebo bude batman v cz lokaci pro xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 chci se zeptat, zdali je nebo bude batman v cz lokaci pro xbox :) Možná další díl, tenhle už určitě ne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 No ja sbiram ty trofeje celkem dost a zatim se ten zmtek neozval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 to je škoda, první díl jsme hrál na pc s cz, a tento si chci střihnout na xku. Při mé nicmoc angličtině, mi hodně z příběhu uteče :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 No ja sbiram ty trofeje celkem dost a zatim se ten zmtek neozval.... Hlavně musíš hledat takový ty hádanky jak musíš oscenovat nějakou cedulu nebo tak do je hodně důležité :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Hlavně musíš hledat takový ty hádanky jak musíš oscenovat nějakou cedulu nebo tak do je hodně důležité :-) aha tak to jo, díky já taky sbírám trofejí jako prase ale neskenoval jsem nic, tak to pujdu skusit, je to totž poslední side quest co mi zbívá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.