koller77 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No to vím ale co sem vylezl od Tucnaka tak tam nemam vubec nic to je divny ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 To je.........respektive od tucnaka mas sledovat stopu jedne z asasinek......hned nalevo od muzea je zacatek stopy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tak dohrano, nevim kde vzali udaj, ze je to 75% pribehu po vybucu te Wonder Tower.....kazdopadne ten konec byl libovy, krasne otevreny a hodne silny.....Uz se tesim na dalsi dil :) Pro me prozatim asi nejlepsi hra tento rok (na xboxu).... BTW: Ten zpivajici Joker v titulkach me fakt dostal, porad nemuzu uverit tomu, ze ho mluvi Mark Hamill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tak sem si byl nucen koupit origosku,a dostal sem k tomu robna a catwoman ale pac mam na xlive banána tak mám nejspíše na tyhle dvě postavy smůlu co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Ano to mas, musi se to stahnout pres live, teda pokud nemas JTAG, to se to tam pak da nejak nacpat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Já jsem to taky dohrál, celou kampaň a mám jen 35% a dál to hrát nebudu, vedlejší mise mě nebaví :) Bálečná hra, ale nejvíc mě štve že si určité levely nemůžu zahrát znovu a přeskáčku např. ten konec. Jednotlivé druhy misí to nemá, na počítači by šli zálohovat savy a potom si dávat repete. Zkoušel jsem ten Continue Story Plus ale má to obtížnost asi tak nějká Noční můra a nevyskakují vám nápovědy při mlácení (už při první bitce jsem málem umřel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tez mam dohrano, hra byla super, co se tyce tech procent, bylo to takove zvlastni. Porad jsem mel hlavni kampan tak nejak malo odehranou a pak mi pripadalo, ze jsem udelal 4, 5 misi a byl konec hry. Celkem mam jen 40 procent, pripada mi, ze hodne delaji Ridler´s challenge, tech je mraky, ale to me neba, jen si dohraji neco ve hre, co me jeste zajima, jako vysetrovani vrazdy, vrah na telefonu, manzelka Freeze, Bane, atd. A z toho mam posledni dva vlastne take hotove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ja se k tomu rad vratim alespon na ty Side Questy, mozna budu sbirat i nejake trofeje (respektive uz dost jsem je sbiral pri hrani), ale na 100% to nevidim, uz jen kvuli tem HC riddlerovym challengum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Co me jeste napada a to vytka, oproti prvnimu dilu mi chybely mise ala Scarecrow, ty byly super a byla to prijemna zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Jj to me taky trochu vadilo, byly to fajn mise, ktery tam vnaseli jiny styl hratelnosti......snad jen trosku to vynhradila ta "haluz" mise s Ras al Ghulem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Jo mas pravdu, trosicku to vynahradila, ale mise z prvniho dilu byly o tridu vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 No hlavne byly trosku o necem jinem, tohle ma spis podobny namet, ale hratelnostne je to jinde, ale celkove na me AA tak zapusobilo, ze mi ve vysledku ty Scarecrowovi mise nechybeli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 To me trosku chybely, ale i tak mas pravdu, byla to AA hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 AA jsem nemyslel kvality, ale zkratku hry......jak ale rikam, trosku jsem se bal, ze mi tahle hratgelnost bude chybet, nakonec to ale bylo tak nabite obsahem, ze mi to ani nechybelo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Aha, tak to jsem trosku spatne pobral :-D Jinak obsah i hratelnost byly fakt super, no proste bylo to AA hra :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Já si jí koupil v pondělí a eště teď sbírám trofej,ale bez šech těch udělátek to předtim vubec nešlo,všechny side mis splněný a chybí mi u Ridlerra poslední vězni(mají být tři najednou =D) a mam jen nějakj 68 procent =D ale hra skvělá,spousta charakterů,úžasnej příběh skvělí vykreslení hrdinů aj zločincuů,jen mě mrzí že two-face tam byl kraťoučko =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Dotaz na vedlejsi mise. Krome A.R.Trainingu, na ktery nemam moc nervy a Acts of Violence, kde mam 76 procent, ostatni snad najdu, nevim, jak mam dale pokracovat v Identity Theft, nasel jsem obet a svedka a tot konec a hlavne v Enigma Conundrum, uz mi to vubec nenabidlo pokracovani, videl jsem na netu, ze je to na vice casti, ja pouze poprve otocil enigmou, nasel jsem rukojmi v mistnosti s elektrinou a dale nic... Nevite, jak na to? Urcite jo :-) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Dotaz na vedlejsi mise. Krome A.R.Trainingu, na ktery nemam moc nervy a Acts of Violence, kde mam 76 procent, ostatni snad najdu, nevim, jak mam dale pokracovat v Identity Theft, nasel jsem obet a svedka a tot konec a hlavne v Enigma Conundrum, uz mi to vubec nenabidlo pokracovani, videl jsem na netu, ze je to na vice casti, ja pouze poprve otocil enigmou, nasel jsem rukojmi v mistnosti s elektrinou a dale nic... Nevite, jak na to? Urcite jo :-)Diky O několik stran zpátky jsem už psal musíš zbýrat ty otazníky a scenovat ty různý místa od ridlera a on se ti potom ozve až toho budeš mít hodně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Diky za info, zitra to hned zkusim, porad jsem vyslychal co kdo vi o Riddlerovi, ale porad nic a uz mi to bylo divne :-) Zkusim mezitim najit politicke vezne a treba se vrhnu i do treninku, ten mi moc nesel... A co se tyce toho vysetrovani Identity Theft, nevite nekdo jak na to? Zkusim jeste mrknout nekde, ale nenapada me co a jak. Diky a pareni zdar :-) Batman je fakt pecka! O několik stran zpátky jsem už psal musíš zbýrat ty otazníky a scenovat ty různý místa od ridlera a on se ti potom ozve až toho budeš mít hodně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Musíš po městě hledat mrtvoly se zafáčovaným xichtem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Diky :-) Nyni krome Riddlera mam vse hotove a premyslim, ze se na to vykaslu... Pac jsem nekde cetl, ze musi byt 320 Riddler Secrets na vsechny rukojmi, ja jich mam momentalne 80 a druheho rukojmeho za sebou nebo tretiho vlastne - zkouska zraku :-) Jinak sbiram tedy trofeje, u spousty nevim, jak se k nim dostat a co se tyce na mape zvanych Riddler, to mam tedy skenovat? A to je konkretne co? Ty jeho napisy na zemi? Take kolikrat zde ma neco byt a ja nic nevidim :-) Diky Musíš po městě hledat mrtvoly se zafáčovaným xichtem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Skenovat musíš odpovědi na otázky jako v jedničce,a já jich mám 350 a poslední rukojmí nikde =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 No tak to je na me moc :-) Vzhledem k tomu, ze jich mam 80 a ty trofeje me moc neberou... Ty mise ano, ale jsou pak tak kratke a mezitim budu muset litat 2 hodiny po meste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Máte to někdo dohrané nesmazalo vám to sejvy jak píšou v tomhle článku ? http://www.zing.cz/novinky/8245/batman-arkham-city-ma-problemy-s-ukladanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Me zatim ne, chybi ta posledni mise za kocku a pak jsem chtel jeste dodelat sidequesty, ale kvuli temhle zpravam to zase radi necham na chvilku byt, nez se to doresi o savy z cele hry fakt prijit nechci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.