Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Tak dohrano, nevim kde vzali udaj, ze je to 75% pribehu po vybucu te Wonder Tower.....kazdopadne ten konec byl libovy, krasne otevreny a hodne silny.....Uz se tesim na dalsi dil :) Pro me prozatim asi nejlepsi hra tento rok (na xboxu)....

BTW: Ten zpivajici Joker v titulkach me fakt dostal, porad nemuzu uverit tomu, ze ho mluvi Mark Hamill :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to taky dohrál, celou kampaň a mám jen 35% a dál to hrát nebudu, vedlejší mise mě nebaví :) Bálečná hra, ale nejvíc mě štve že si určité levely nemůžu zahrát znovu a přeskáčku např. ten konec. Jednotlivé druhy misí to nemá, na počítači by šli zálohovat savy a potom si dávat repete. Zkoušel jsem ten Continue Story Plus ale má to obtížnost asi tak nějká Noční můra a nevyskakují vám nápovědy při mlácení (už při první bitce jsem málem umřel :)

Odkaz ke komentáři

Tez mam dohrano, hra byla super, co se tyce tech procent, bylo to takove zvlastni. Porad jsem mel hlavni kampan tak nejak malo odehranou a pak mi pripadalo, ze jsem udelal 4, 5 misi a byl konec hry. Celkem mam jen 40 procent, pripada mi, ze hodne delaji Ridler´s challenge, tech je mraky, ale to me neba, jen si dohraji neco ve hre, co me jeste zajima, jako vysetrovani vrazdy, vrah na telefonu, manzelka Freeze, Bane, atd. A z toho mam posledni dva vlastne take hotove :-)

Odkaz ke komentáři

Já si jí koupil v pondělí a eště teď sbírám trofej,ale bez šech těch udělátek to předtim vubec nešlo,všechny side mis splněný a chybí mi u Ridlerra poslední vězni(mají být tři najednou =D) a mam jen nějakj 68 procent =D ale hra skvělá,spousta charakterů,úžasnej příběh skvělí vykreslení hrdinů aj zločincuů,jen mě mrzí že two-face tam byl kraťoučko =(

Odkaz ke komentáři

Dotaz na vedlejsi mise. Krome A.R.Trainingu, na ktery nemam moc nervy a Acts of Violence, kde mam 76 procent, ostatni snad najdu, nevim, jak mam dale pokracovat v Identity Theft, nasel jsem obet a svedka a tot konec a hlavne v Enigma Conundrum, uz mi to vubec nenabidlo pokracovani, videl jsem na netu, ze je to na vice casti, ja pouze poprve otocil enigmou, nasel jsem rukojmi v mistnosti s elektrinou a dale nic... Nevite, jak na to? Urcite jo :-)

Diky

Odkaz ke komentáři

Dotaz na vedlejsi mise. Krome A.R.Trainingu, na ktery nemam moc nervy a Acts of Violence, kde mam 76 procent, ostatni snad najdu, nevim, jak mam dale pokracovat v Identity Theft, nasel jsem obet a svedka a tot konec a hlavne v Enigma Conundrum, uz mi to vubec nenabidlo pokracovani, videl jsem na netu, ze je to na vice casti, ja pouze poprve otocil enigmou, nasel jsem rukojmi v mistnosti s elektrinou a dale nic... Nevite, jak na to? Urcite jo :-)

Diky

O několik stran zpátky jsem už psal musíš zbýrat ty otazníky a scenovat ty různý místa od ridlera a on se ti potom ozve až toho budeš mít hodně :-)

Odkaz ke komentáři

Diky za info, zitra to hned zkusim, porad jsem vyslychal co kdo vi o Riddlerovi, ale porad nic a uz mi to bylo divne :-) Zkusim mezitim najit politicke vezne a treba se vrhnu i do treninku, ten mi moc nesel... A co se tyce toho vysetrovani Identity Theft, nevite nekdo jak na to? Zkusim jeste mrknout nekde, ale nenapada me co a jak. Diky a pareni zdar :-) Batman je fakt pecka!

O několik stran zpátky jsem už psal musíš zbýrat ty otazníky a scenovat ty různý místa od ridlera a on se ti potom ozve až toho budeš mít hodně :-)
Odkaz ke komentáři

Diky :-) Nyni krome Riddlera mam vse hotove a premyslim, ze se na to vykaslu... Pac jsem nekde cetl, ze musi byt 320 Riddler Secrets na vsechny rukojmi, ja jich mam momentalne 80 a druheho rukojmeho za sebou nebo tretiho vlastne - zkouska zraku :-) Jinak sbiram tedy trofeje, u spousty nevim, jak se k nim dostat a co se tyce na mape zvanych Riddler, to mam tedy skenovat? A to je konkretne co? Ty jeho napisy na zemi? Take kolikrat zde ma neco byt a ja nic nevidim :-)

Diky

Musíš po městě hledat mrtvoly se zafáčovaným xichtem =)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu