Marif Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Nj ale oni si s tím zatím neví rady ,chtějí pomoc od těch kterým se to stalo at napíšou na čem hrajou a na co ukládají .Vypadá to zatím bledě ale taky bych nechtěl přijít o sejvy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 [h=1]Zvětšete si hlavy v Batman: Arkham City http://www.zing.cz/novinky/8329/zvetsete-si-hlavy-v-batman-arkham-city[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Chci se zepta co je to ten protocol 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Chci se zepta co je to ten protocol 10? Musíš pokračovat v příběhu a vše se dozvíš bylo by celkem zbytečné kdybychom ti to řekli, protože by ses tak připravil o příběh :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 cau, vypalil jsem si tuhle hru, mam novy flash a hra mi stejne nejde. pise mi to tohle: Damaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard nevite prosim co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 zdravím,dashboard mam uz aktualizovany a te dmi to u hry pise this disc is not supported.. nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 zdravím,dashboard mam uz aktualizovany a te dmi to u hry pise this disc is not supported.. nevite co s tim? Pokud to dobře chápu tak ti proběhl silent update a teď ti nepojedou žádné nové hry XGB3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 prosim poradte... zapnem hru, spadnem zo stolicky a ked sa postavim do radu tak tato hlaska a konec Damaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard ale robi to len batman, ostatne hry idu v pohode, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 prosim poradte... zapnem hru, spadnem zo stolicky a ked sa postavim do radu tak tato hlaska a konecDamaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard ale robi to len batman, ostatne hry idu v pohode, Pokud máš origo tak nevím ale pokud máš pálenku tak je to asi špatně vypálené zkusil bych to vypálit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hra se mi rozjede(palena),a napise mi to same co eraser17.Nekdy jede v klidu,nekdy vyhodi tuhle hlasku,navic hra nejde nainstalovat na hdd.Jde ale cerna obrazovka,pry se ceka na patch.Myslim ze chyby to vyhlasuje diky verzi complex co je na netu,jsou tam zmenene hodnoty v abgx.Nevi nekdo o verzi co sakra funguje normalne???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco296 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Přijde to jenom mně nebo jsou trofeje za combat challenge a campaign challenge pošmelený? =D Když se jmenujou gold a jsou stříbrný, to mi nepřijde moc oukej.. Tak jako tak, hra je výtečná, combat challenge jsou v pohodě, ale ty handicapy v campaign challenges jsou fakt hardcore.. Stejně tak kombo se všema útokama.. Tady to na platinum nevidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Přijde to jenom mně nebo jsou trofeje za combat challenge a campaign challenge pošmelený? =D Když se jmenujou gold a jsou stříbrný, to mi nepřijde moc oukej.. Tak jako tak, hra je výtečná, combat challenge jsou v pohodě, ale ty handicapy v campaign challenges jsou fakt hardcore.. Stejně tak kombo se všema útokama.. Tady to na platinum nevidim.. Taky sem to už vzdal :D Sice bych to po nějaké době zvládl ale nechci kupovat novej gamepad :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 taky se vam neukladala hra ?:( ja vzdycky kdyz vypnu xko tak tam nemam svoje savy :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 S timhle byli nejake problemy, ale uz je to dele....predpokladam ze na to uz vysel update, ktery to opravuje, zkus to updatovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 mam to updatovane prave :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Taky sem to už vzdal :D Sice bych to po nějaké době zvládl ale nechci kupovat novej gamepad :D :D :D Panove neveste hlavy, je to jen otazka casu. Mam hotove vsechny ajchy krome Kallendar Mana ( ty navstevy jsou proste na nejdyl :-) ) Musite to proste žrát a ten kdo paril Arkham Assylum ma z poloviny vyhrano. Navic je to jedna z mala her, ktere me bavi hrat vicekrat dokola. 3x jsem to dohral na 100% a ten zacatek je proste porad EPIC! Muj nazor=jedna z nejlepsich TPS vsech dob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 je potřeba k dohrání singlu mít catwomen?mám hru z druhý ruky a kod už je použitej... Nevím si rady,pač na mapě se mě ukazujou jenom nepoviné ukoly... Jo kde jste nasli freezra,když máte najit nejchladnějsí bod v Arkham city?thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 pokud si pamatuju co sem to hrál tak sem letěl myslím k policejní stanici napravo na mapě. a pak mě to přesměrovalo myslim do nejakyho muzea vodniho, kde chodit po ledu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 jj super,diky za radu,az budu doma tak nato číhnu.Bloudím po městě docela dlouhou dobu,a už sem se na to chtěl vykašlat.. Je to asi jenoom můj problém ale u týhle hry si připadám jako nesvéprávnej,furt na mapě na mě bliká tisíc věcí ale všechno to jsou vedlejší ukoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 no me napred delal problem najit i ten signal jokera. a to sem to chtel prestat hrat, ale pak sem to zkusil a v dalsich misich me to zas chytlo skrz to ze na me slo treba 20 veznu v arene. joo vedlejsi ukoly tam mam taky ale spis zatim hraju pribeh. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 ja to mastim na PS3 a už jsem to jednou vodinstaloval,pač sem byl fakt vytočenej ze svý nemohoucnosti.. pak koukám ze hra dostala 10/10 tak si řikam kua takovej mega hit,tak to prece nevzdám,tak sem to nainstaloval ze se do toho opru a zase jsem bloudil... Ja chci hlavně dohrát singla,vedlejsí ukoly mě az tak nezajímaj,dneska tomu davam poslední možnost a kdyz se nas..u vytahnu ze skříně tetris game a batman mě může polibit dicka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco296 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Musite to proste žrát a ten kdo paril Arkham Assylum ma z poloviny vyhrano. AA jsem hrál a žeru to dostatečně. A když máš ty trofeje ty, tk já je budu mít taky!:D CHALLENGE ACCEPTED!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 no ty vole...ja se slusne vztekam u tech litacich ukolu :D ten atr training nebo tak nejak...to je masakr na nervy... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Snake Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Nazdárek, Chci se zeptat těch kterým se to přihodilo, jestli se vám to podařilo rozchodit teda, nějakou úplnou odpověď jsem nenašel ještě, jde mi o tu hlášku : Damaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard Napadlo mě dát starší doshboard, těsně před tím nejnovějším ale nevím zda když dám obnovit data tak aby mi nezmizel flash. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 no ty vole...ja se slusne vztekam u tech litacich ukolu :D ten atr training nebo tak nejak...to je masakr na nervy... :( to sem rači ani ještě nezkoušel.. :D docela nervim u misi natož delat nejaky ty trainingy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.