Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
prosim poradte... zapnem hru, spadnem zo stolicky a ked sa postavim do radu tak tato hlaska a konec

Damaged downloadable conected detected

If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard

ale robi to len batman, ostatne hry idu v pohode,

Pokud máš origo tak nevím ale pokud máš pálenku tak je to asi špatně vypálené zkusil bych to vypálit znovu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Hra se mi rozjede(palena),a napise mi to same co eraser17.Nekdy jede v klidu,nekdy vyhodi tuhle hlasku,navic hra nejde nainstalovat na hdd.Jde ale cerna obrazovka,pry se ceka na patch.Myslim ze chyby to vyhlasuje diky verzi complex co je na netu,jsou tam zmenene hodnoty v abgx.Nevi nekdo o verzi co sakra funguje normalne???diky

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přijde to jenom mně nebo jsou trofeje za combat challenge a campaign challenge pošmelený? =D Když se jmenujou gold a jsou stříbrný, to mi nepřijde moc oukej.. Tak jako tak, hra je výtečná, combat challenge jsou v pohodě, ale ty handicapy v campaign challenges jsou fakt hardcore.. Stejně tak kombo se všema útokama.. Tady to na platinum nevidim..

Odkaz ke komentáři

Přijde to jenom mně nebo jsou trofeje za combat challenge a campaign challenge pošmelený? =D Když se jmenujou gold a jsou stříbrný, to mi nepřijde moc oukej.. Tak jako tak, hra je výtečná, combat challenge jsou v pohodě, ale ty handicapy v campaign challenges jsou fakt hardcore.. Stejně tak kombo se všema útokama.. Tady to na platinum nevidim..

Taky sem to už vzdal :D Sice bych to po nějaké době zvládl ale nechci kupovat novej gamepad :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Taky sem to už vzdal :D Sice bych to po nějaké době zvládl ale nechci kupovat novej gamepad :D :D :D

Panove neveste hlavy, je to jen otazka casu. Mam hotove vsechny ajchy krome Kallendar Mana ( ty navstevy jsou proste na nejdyl :-) ) Musite to proste žrát a ten kdo paril Arkham Assylum ma z poloviny vyhrano.

Navic je to jedna z mala her, ktere me bavi hrat vicekrat dokola. 3x jsem to dohral na 100% a ten zacatek je proste porad EPIC! Muj nazor=jedna z nejlepsich TPS vsech dob.

Odkaz ke komentáři

jj super,diky za radu,az budu doma tak nato číhnu.Bloudím po městě docela dlouhou dobu,a už sem se na to chtěl vykašlat.. Je to asi jenoom můj problém ale u týhle hry si připadám jako nesvéprávnej,furt na mapě na mě bliká tisíc věcí ale všechno to jsou vedlejší ukoly...

Odkaz ke komentáři

ja to mastim na PS3 a už jsem to jednou vodinstaloval,pač sem byl fakt vytočenej ze svý nemohoucnosti.. pak koukám ze hra dostala 10/10 tak si řikam kua takovej mega hit,tak to prece nevzdám,tak sem to nainstaloval ze se do toho opru a zase jsem bloudil... Ja chci hlavně dohrát singla,vedlejsí ukoly mě az tak nezajímaj,dneska tomu davam poslední možnost a kdyz se nas..u vytahnu ze skříně tetris game a batman mě může polibit dicka :-D

Odkaz ke komentáři

Nazdárek,

Chci se zeptat těch kterým se to přihodilo, jestli se vám to podařilo rozchodit teda, nějakou úplnou odpověď jsem nenašel ještě, jde mi o tu hlášku :

Damaged downloadable conected detected

If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard

Napadlo mě dát starší doshboard, těsně před tím nejnovějším ale nevím zda když dám obnovit data tak aby mi nezmizel flash.

Díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu