Gerrapa Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak už je k dispozici aktualizace na iTunes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 A s ním nové iTunes, které obsahuje češtinu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dneska je dobrej den. Příjdu domů, stahnu si pěkně iTunes v češtine. Něco málo po 20:00 stáhnu nový iOS 5. První stažení se v půlce zastavilo, ale podruhý to už šlo stáhnout. Při instalaci mi to sice hodilo Error, ale po druhém stažení a přes "Obnovit" mi to po záloze naběhlo. Takže celkem bez problémů. Hodně lidí takové štěstí nemělo (viz. odkaz). Hned po nainstalování přišlo komplet nastavení telefonu, něco podobnýho jako je u Windows 7. Pak jsem si vytvořil účet iCloud a nahrál první zálohu (kontakty, fotky, kalendáře, nastavení). Celkem to zabralo něco málo přes 300 MB. K dispozici je zdarma 5 GB, víc GB je za určitý příplatek. Zatím je to jen takový objevování nových funkcí. Jedinný co mi trochu vadí je ikonka "Hudba" místo tradičnýho "iPod". Ikonka "iPod" se mi líbíla víc. Ale zatím spokojenost.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 mě se zase při nahrávání ios 5 povedlo udelat untethered jb ios 4.3.5. nvm jak ale funguje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Já tam měl předtím taky tenhle iOS a jailbreak, akorát asi nebyl nic moc. Zdálo se mi, že se mi docela rychle vypotřebuje baterka, takže jsem teď rád, že mám pěkně čistý iOS 5 bez hacku. Hold mě teď čekají nějaký ten měsíc Free aplikace. Ale i tak se s tim dá dělat plno kravin, i bez Installous.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andys007 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Chcem sa opýtať ako si urobiť zálohu programov kde cez Itunes som si to chcel synchronizovať tak mi to chcelo vymazať všetky programy v Iphone a nahradiť ich tými defaultnými z PC???.... Dík za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 zatím nemám dobré zkušenosti, itunes mi smazalo zálohu a to se to zálohovalo před updatem.... a pak mi to nešlo sesynchronizovat... zatím nemám moc dobré zkušenosti a btw: Siri je jen na 4S? když to je jen software? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Jo je. Je to exkluzivita asi jako mělo 3GS natáčení videa oproti 3G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 jj a takže se může stát, že na cydii bude něco jako cycorder pro natáčení, takže i Siri? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 takže mám GM verzi úplně stejnou jako je finální verze záloha obnovena a proveden JB tethered takze stahuju a instaluju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 mě po jailbreaku nenaběhne cydia, mám jí bílou :/ a nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 musis spustit redsnow a nacist znova system a kliknout na just reboot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 takže jailbreaknu... rebootne se to... a teda zapnu znova redsn0w a dám Just reboot..... díky, zkusím, právě jsem to u minulýho tethered nedělal a šlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 to je divný u tethered musíš vždycky jinak je to untethered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 ja vim, ale když jsem dělal tethered (na 4.2.1) tak se to rebootlo a šlo to (samozřejmě jsem to musel po každym vypnutí zapnout přes redsn0w) ale ted se musí přes redsnow udělat uplně to první zapnutí po jailbreaku, a to se právě nemuselo... btw už to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts