Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iOS 5


Gerrapa

Recommended Posts

Dneska je dobrej den. Příjdu domů, stahnu si pěkně iTunes v češtine. Něco málo po 20:00 stáhnu nový iOS 5. První stažení se v půlce zastavilo, ale podruhý to už šlo stáhnout. Při instalaci mi to sice hodilo Error, ale po druhém stažení a přes "Obnovit" mi to po záloze naběhlo. Takže celkem bez problémů. Hodně lidí takové štěstí nemělo (viz. odkaz).

Hned po nainstalování přišlo komplet nastavení telefonu, něco podobnýho jako je u Windows 7. Pak jsem si vytvořil účet iCloud a nahrál první zálohu (kontakty, fotky, kalendáře, nastavení). Celkem to zabralo něco málo přes 300 MB. K dispozici je zdarma 5 GB, víc GB je za určitý příplatek. Zatím je to jen takový objevování nových funkcí. Jedinný co mi trochu vadí je ikonka "Hudba" místo tradičnýho "iPod". Ikonka "iPod" se mi líbíla víc. Ale zatím spokojenost.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam měl předtím taky tenhle iOS a jailbreak, akorát asi nebyl nic moc. Zdálo se mi, že se mi docela rychle vypotřebuje baterka, takže jsem teď rád, že mám pěkně čistý iOS 5 bez hacku. Hold mě teď čekají nějaký ten měsíc Free aplikace. Ale i tak se s tim dá dělat plno kravin, i bez Installous.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu