Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lze v současnosti zjistit jaký fw má psp 3004?

Michael99

Otázka

Zdravím Vás,

rád bych se zeptal, zda je v současné chvíli možné zjistit, jaký fw psp má, když je ještě origo zabalené? Když mi ho před dvěma lety kupovala přítelkyně k Vánocům, zjišťovala to u prodejce, který to vyčetl z krabice....nyní já pomáhám sehnat nějaké nové s flashnutelným fw kamarádovi a když jsem se ptal v místě, kde to kupovala před lety přítelka, tak mi ten stejný člověk řekl, že to už z krabice vyčíst nejde.....Nevíte co s tím? Kamaráda přesvědčuji o koupi, ale byl bych nerad, aby si koupil psp u kterýho nepůjde flash.

Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Děkuju za rychlou odpověď. Tak to je dobrá zpráva....ovšem sám použivám Mhuspeed + 5.03GEN-C a poslední dobou to nahazuju denně....a málo kdy se to povede na poprvé. Znamená to tedy, že z krabice nyní nic nevyčtem? Uvítal bych spíše permanentní flash...

Odkaz ke komentáři

• 0
No tvoje na kterým používáš 5.03 HMUSpeed můžeš nahodit 6.20 Pernament. Na nově koupeným půjde jen ta dočasná verze, příkladu LCFW 6.39 ME.
To není tak úplně pravda, ano samozřejmě, že mu tam půjde dočasný CFW, ale stejně tak si to může downgradovat na 6.20 a permanentní mu tam půjde.
Odkaz ke komentáři

• 0
Pochybuju, že koupí zcela nový PSPčko s deskou max 05g, takže jen dočasnej..
ÁÁ pán jaksi zaspal a nevšiml si, že už více jak měsíc existuje downgrader se kterým jde downgradovat i PSP s deskou s modulem 09g. Hochu, sám tady kážeš o tom, jak mají být lidé samostatní, jak si mají vyhledávat info sami a že tu existuje jakási sekce tutoriály, ale sám se podle těchto zásad moc neřídíš, když si mohl napsat takovouhle nepravdu.
Odkaz ke komentáři

• 0

Downgraderu jsem si všiml, akorát jsem měl za to, že problém je v desce - nelze do ní Pernament dostat, a né že to vázne v DG. Fajn, spletl jsem se ,uznávám a ty si simtě vyměň trenky, jelikož jsis je určitě před chvílí po.s.ral. Odkazovat odkazuju na úplný primitivnosti typu "jak flashnu tohle psp s tímhle FW" atp. který jsou hlavně v tutoriálech, a né že jako ty všem budu strkat všechno pod rypák a ktomu utírat zasliněnou bradu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu