Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lze v současnosti zjistit jaký fw má psp 3004?

Otázka

Odesláno

Zdravím Vás,

rád bych se zeptal, zda je v současné chvíli možné zjistit, jaký fw psp má, když je ještě origo zabalené? Když mi ho před dvěma lety kupovala přítelkyně k Vánocům, zjišťovala to u prodejce, který to vyčetl z krabice....nyní já pomáhám sehnat nějaké nové s flashnutelným fw kamarádovi a když jsem se ptal v místě, kde to kupovala před lety přítelka, tak mi ten stejný člověk řekl, že to už z krabice vyčíst nejde.....Nevíte co s tím? Kamaráda přesvědčuji o koupi, ale byl bych nerad, aby si koupil psp u kterýho nepůjde flash.

Děkuji za rady.

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Pochybuju, že koupí zcela nový PSPčko s deskou max 05g, takže jen dočasnej..
ÁÁ pán jaksi zaspal a nevšiml si, že už více jak měsíc existuje downgrader se kterým jde downgradovat i PSP s deskou s modulem 09g. Hochu, sám tady kážeš o tom, jak mají být lidé samostatní, jak si mají vyhledávat info sami a že tu existuje jakási sekce tutoriály, ale sám se podle těchto zásad moc neřídíš, když si mohl napsat takovouhle nepravdu.
  • 0
Odesláno

Downgraderu jsem si všiml, akorát jsem měl za to, že problém je v desce - nelze do ní Pernament dostat, a né že to vázne v DG. Fajn, spletl jsem se ,uznávám a ty si simtě vyměň trenky, jelikož jsis je určitě před chvílí po.s.ral. Odkazovat odkazuju na úplný primitivnosti typu "jak flashnu tohle psp s tímhle FW" atp. který jsou hlavně v tutoriálech, a né že jako ty všem budu strkat všechno pod rypák a ktomu utírat zasliněnou bradu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu