Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prodloužení goldu?


Losky

Recommended Posts

Ahoj, Live je pro mě zatím taková trošku nezmámá a měl jsem zdarma jeden měsíc, který mi vyprší 20.10. Včera jsem přes xko a pomocí Visa karty "snad" zaplatil 20Kč za další měsíc a dnes mi přišlo mailem, že za 7 dní mi končí gold. Tak jsem z toho jelen. V mailu mi přišlo potvrzení objednávky na další měsíc a že platba bude strhnuta z kreditky.

Poznáte např. z mého účtu, zda je ten další měsíc aktivní či ne?

post-5321-14687158168486_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A můžeš mi teda říct podle toho screenu, jak na tom jsem? Nikde nepíšou, kdy to končí atd. Jen mi přišlo mailem, že za 7 dní to končí. Totiž hlavně mě zvyklalo placení jedné aplikace na androidu přes jejich market, kde jsem dal údaje o kreditce a pak mi x krát přišlo, že prachy nebudou strženy, že něco nesouhlasí. Vše jsem dělal podle návodu xkrát a pořád to samé. Takže si osobně myslím, že třeba moje Visa tohle nezvládne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus se podívat na xboxu v profile, v Mange Account, tam je vypsaný co máš zrovna aktivní na live, a pod tím jsou pak livy,který máš naťukaný na další fáze! Když si to pak rozklikneš tak tam bývyjí i datumy o začátku a ukončení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to je v cz to mange account??? Jako můj účet?[ATTACH=CONFIG]14208[/ATTACH]

Ano, da se to tak říct. Udělej to na xboxu radši než na xbox.com. Když najedeš na dashboard,kde pouštíš hru, najedeš o jednu doprava,otevřeš svůj "profile" najedeš znovu jednou doprava, tak jsi v Account Manegment, a otevřeš si Mange Account a tam to bude. Ale když koukám na ten obrázek tak je tam naspáno že se ti to samo prodlouží 11.12.2011

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pochopil sem to tak že si to koupil a naťukal 11.10.11 - čili maš měsic za 20,- a ten ti konči 11.12.11 - ale pozor! někde psali že se ti to automaticky zase stahne na měsic ale už za plnou cenu čili za 1200/12 = 100 +- ...a musí se zavolat na MS podporu a zrušit to a pak nejlip koupit body/členství někde levněji...:idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tohle xko koupil 20.září a hned aktivoval Live, takže by mi měl končit teď 20. Ale na Live mi nabízejí za 20Kč další měsíc. TAk jsem přidal svou kreditku přímo na xboxu a dal zaplatit a přišlo potvrzení platby a že peníze budou strženy z mého účtu. Ale už žádné potvrzení nepřišlo. Koukal jsem na účet a nic mi neodečetli. Tak zítra brnknu na tu jejich super linku a zeptám se, jak se to dá platit ještě jinak, než kartou, protože z nějakýho důvodu mi ji to asi nebere. Každopádně jak to mají zorganizovaný, tak to stojí pěkně za .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, jestli tam máš zadanou platební kartu, tak se ti to automaticky obnoví, ale už za 150,- Teď jsem to taky zjistil, ale vypnout se to nedá v xboxu, ale musíš tam zavolat a požádat o vypnutí. Jsem chlapíkovi hned řek, že mě to sere, jak to nejde vypnout, ale on mi pak nabíd roční gold za 899,- Kč, což jsem neodmít.. :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je pěkná cena. Podle mě je to jak s mobil. operátory. Taky dělají caviky a pak kolikrát dají slevu, tak vysokou, že člověk zaplatí 1/3 té původní. Mě předevčírem přišlo, že účet je aktivní a v bance mi strhli těch 20Kč, tak je to ok. Pak si pohlídám ten konec a zavolám tam. Nevím, zda budu dále online. Hraju poměrně málo. Spíš přemýšlím nad novým LT a pak bych viděl:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu