Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, Live je pro mě zatím taková trošku nezmámá a měl jsem zdarma jeden měsíc, který mi vyprší 20.10. Včera jsem přes xko a pomocí Visa karty "snad" zaplatil 20Kč za další měsíc a dnes mi přišlo mailem, že za 7 dní mi končí gold. Tak jsem z toho jelen. V mailu mi přišlo potvrzení objednávky na další měsíc a že platba bude strhnuta z kreditky.

Poznáte např. z mého účtu, zda je ten další měsíc aktivní či ne?

post-5321-14687158168486_thumb.jpg

Odesláno

A můžeš mi teda říct podle toho screenu, jak na tom jsem? Nikde nepíšou, kdy to končí atd. Jen mi přišlo mailem, že za 7 dní to končí. Totiž hlavně mě zvyklalo placení jedné aplikace na androidu přes jejich market, kde jsem dal údaje o kreditce a pak mi x krát přišlo, že prachy nebudou strženy, že něco nesouhlasí. Vše jsem dělal podle návodu xkrát a pořád to samé. Takže si osobně myslím, že třeba moje Visa tohle nezvládne.

Odesláno
Co to je v cz to mange account??? Jako můj účet?[ATTACH=CONFIG]14208[/ATTACH]

Ano, da se to tak říct. Udělej to na xboxu radši než na xbox.com. Když najedeš na dashboard,kde pouštíš hru, najedeš o jednu doprava,otevřeš svůj "profile" najedeš znovu jednou doprava, tak jsi v Account Manegment, a otevřeš si Mange Account a tam to bude. Ale když koukám na ten obrázek tak je tam naspáno že se ti to samo prodlouží 11.12.2011

Odesláno

Já tohle xko koupil 20.září a hned aktivoval Live, takže by mi měl končit teď 20. Ale na Live mi nabízejí za 20Kč další měsíc. TAk jsem přidal svou kreditku přímo na xboxu a dal zaplatit a přišlo potvrzení platby a že peníze budou strženy z mého účtu. Ale už žádné potvrzení nepřišlo. Koukal jsem na účet a nic mi neodečetli. Tak zítra brnknu na tu jejich super linku a zeptám se, jak se to dá platit ještě jinak, než kartou, protože z nějakýho důvodu mi ji to asi nebere. Každopádně jak to mají zorganizovaný, tak to stojí pěkně za .....

Odesláno

Tak to je pěkná cena. Podle mě je to jak s mobil. operátory. Taky dělají caviky a pak kolikrát dají slevu, tak vysokou, že člověk zaplatí 1/3 té původní. Mě předevčírem přišlo, že účet je aktivní a v bance mi strhli těch 20Kč, tak je to ok. Pak si pohlídám ten konec a zavolám tam. Nevím, zda budu dále online. Hraju poměrně málo. Spíš přemýšlím nad novým LT a pak bych viděl:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu