deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Za Price si nehrál vůbec, ale furt (skoro) ti byl po boku když si hrál za Soapa v MW1 a pak ke konci MW2, prostē Soap McTavish je úplnē nejdůležitējší postava MW série. Za Price si hrál Prypiati, a to že je McTavish nejdůležitější postava série neznamená že musí být nutně znova hratelná, stačí když tam v nějaké podobě bude, což asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 zapomel si jeste na ten hrad co je taky v CR jinak ja to skochanim dohral za 6hodin a 30 minut a zame ohodne lepsi singl nez bf3 a to cetne demolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Za Price si nehrál vůbec, ale furt (skoro) ti byl po boku když si hrál za Soapa v MW1 a pak ke konci MW2, prostē Soap McTavish je úplnē nejdůležitējší postava MW série. Expert na MW se ozval :D (a ber to prosim z humorem a neposilej me za to hned do prdele, dik ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 nejdůležitější je Price jednoznačně :D protože je v každym díle :D vsadim se že bojoval i v první světový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 nejdůležitější je Price jednoznačně :D protože je v každym díle :D vsadim se že bojoval i v první světový Ve trojce snad nebyl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 jojo John Mactavish a kapitan J. Price asi nejlepší postavy v MW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ve trojce snad nebyl..... Ve trojce ne, ale v COD 1 a 2 jo. Byl v kazdym dilu od IW. A jak to vypada tak Treyarch bude davat do kazdyho dilu Reznova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ve trojce ne, ale v COD 1 a 2 jo. Byl v kazdym dilu od IW. A jak to vypada tak Treyarch bude davat do kazdyho dilu Reznova. Jo o 1 a 2 vim, respekitve nejaky Pricuv predek, ktery vypada stejne....jinak beru zpet to s WaW.....spletl jsem si ho s Reznovem samozrejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Expert na MW se ozval :D (a ber to prosim z humorem a neposilej me za to hned do prdele, dik ;)) Neuraž se prosimtě, já tě nikam "neposílám" a s tím Pricem jsem se prostě splet tk Sorry, jinak souhlasím z VOndym, je to fakt best mise, až na ten sakra hard konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jj s tim taky souhlasim......v tomhe proste IW umi, ani jeden skript v BF3 me nedostal ani ze setiny tak jako ty v tehle msi (mimojine je takovych momentu na ktere se BF3 ani nepriblizi spousta)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pár jich sem napíšu (only MW série): Výbuch atomovky, zastavování odpálení jaderných raket, konec MW1 (Gaz umře, zabiješ Zakhaeva), masakr na letišti, mise Cliffhanger (+ epický skok na skůtru), nalezení Cpt. Price v gulagu, smrt Roache a Ghosta, konec MW2 (zabití Generála Sheparda) a ještě další.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 BF3:..............:D Nevim zadny z tech skriptu me tak nedostal, co se toho tyce, IW porad umi nejlip..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Souhlasím, pokud SP tak jedině CoD, Halo, GoW či GTA - to jsou moji "favoriti". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To ja jich mam podstatne vic, ale BF si tam porad cestu neudelalo, ikdyz po otresnem BC2 si dost napravilo reputaci, treba jim to se 4 vyjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jestli bude 4ka, ta asi bude ale předtím bych tipoval BC3, mě kampaň BC2 na druhej "playthrough" dost bavil, až na inteligenci (nebo neinteligenci) nepřátel, a na konci hry to vypadá že BC3 opravdu bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To ja jich mam podstatne vic, ale BF si tam porad cestu neudelalo, ikdyz po otresnem BC2 si dost napravilo reputaci, treba jim to se 4 vyjde ;) Mě signly z BC/BC2 bavily víc než ve trojce. Jestli bude 4ka, ta asi bude ale předtím bych tipoval BC3, mě kampaň BC2 na druhej "playthrough" dost bavil, až na inteligenci (nebo neinteligenci) nepřátel, a na konci hry to vypadá že BC3 opravdu bude ;) Řek bych že BC3 už nebude, ale kdo ví... Jako příští bych chtěl zas nějaký WWII battle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pravda, asi bude, ale budeli se drzet SP tradice BC2 tak potez panbuh......strasna nuda, to si radsi uziju ty ctyri nadupane hodinky u MW s hubou dokoran :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To já BC1 nenáviděl úplně, ale BC2 - pravý opak. Jinak kdo bude ještě v MW3 hratelná postava? Já slyšel o nějakém Volkovy a možná řidiči tanku (ale nesnáším tankové mise...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Uz zase delate off topic omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To já BC1 nenáviděl úplně, ale BC2 - pravý opak. Jinak kdo bude ještě v MW3 hratelná postava? Já slyšel o nějakém Volkovy a možná řidiči tanku (ale nesnáším tankové mise...) Me to proste strasne nudilo, teda pakjsem to prekousl a ve vysledku si to docela i uzil, ale nejak extreme me to nenadchlo... Jinak podle wikie jisty Marcus Burns, prislusnik SAS, ale jde konkretne asi jen o jednu misi http://callofduty.wikia.com/wiki/Mind_the_Gap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 V MW3 se vyřeší hlavně hodně záhad, jako například, kdo dal skutečně bombu do toho afghanistanu ve 4ce, atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 DeSi: Díky, aspon konečně nějak "SAS-ák". Dunky: Tak ty mě fakt napínáš, ještě ty blbé 4 dny omg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 sice jeste hraju battlefielda ale uz se tesim az ho dohraju a zacnu cala... je ten cal teda lepsi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 dunky jo mas pravdu plus navic se tam obevuji ukazky s predeslich dilu proste tendle mw3 se jim hodne povedl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 To jsem na to zvedavy, z traileru a gameplayu jsem spis zklamany..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.