DeSmond Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Zcela jistě má lepší grafiku, to je jasný, ale né že by to byla nějaká "evoluce"... Spis revoluce, ne? Ikdyz ono v pripade CoDu je asi lepsi zustat u tech evoluci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Nemá někdo stejný problém jako třeba Forza 3 , co se týče funkčnosti ? Když se bavíme o vypalování starým způsobem (nebavíme se o burner max..lite-on).Jen forza někomu občas spadne.. Ostatní hry šlapou superně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Takže, jsem v polovině kampaně, v 55.6% procentách, zbírám všechny intely i ajchy pro určité levely takže super... Dnes s tim končim, zítra si to pořádně užiju... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 tak mise v praze je hustá :) i lidi v odboji mají česká jména, akorát že mluví rusky :D trošku mě mrzí, že je to zrovna tak hektická mise, že se nemůžu moc pokochat, jak moc se jim povedlo to ztvárnění. je tu někdo z prahy? jestli poznal jednotlivé lokace? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tady Dunky říkal že lidi tam v Praze, mluví česky, jinak ta mise v praze je někde na konci nebo jak? Jak jsem psal jsem kousek za polovinou a ještě jsem se nedočkal :lol:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 mise v cr sou predposledni prvne praha pak ten zamek jinak praha je tam super stvarnena jak to napsat me to prislo kdyz sem to hral jako bych zrovna na tom miste byl tak ze az tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Heh ok, dík. Jinak kdo by semnou dal Spec Ops na X360 (nechci žádné lamky, budeme to hrát na veterána a budeme se snažit udělat všechny ajchy)- piště mi, GT: xX forEV3R Xx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 V Praze jak jsou ty český vojáci tak jeden se jmenuje DOMINIK MASEK :D Asi to má být Dominik Hašek :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Podle dunkyho se jeden jmenuje i Leoš Mareš xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 rock jo mares tam je taky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak taky sem hodím pár dojmů: Hratelnost: Je to prostě starý dobrý COD, není to revoluce ale stará dobrá evoluce dalšího dílu 1:0 MW3:BF3. Grafika: nemůžu říct že je lepší nebo horší jak BF3, obě hry mají super grafiku, jen jinej styl. U BF3 mě příjde taková jedná jemnější a více reálnější. MW3 je grafika více kontrastní a ostré přechody barev, hodně transparentní. 1:1 Obtížnost: Hraju to hned na Veterána. Jak tady psal Rockyzz na tuto obtížnost je to lehčí než MW2, a na druhou stranu u BF3 je to o chlup náročnější. 1:1 Celkově musím říct že mě opět nezklamali a všem doporučuju pařit. BF3 je takovej křečovitej , i když více reálnější podání. Zase u MW3 to jede jako po másle a samo. No a k tomu starej dobrej Special Ops. Teď akorát probíhám střelnici na 3 STARS a pořát se nedaří, nejlepší čas mám 30,2s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Heh ok, dík.Jinak kdo by semnou dal Spec Ops na X360 (nechci žádné lamky, budeme to hrát na veterána a budeme se snažit udělat všechny ajchy)- piště mi, GT: xX forEV3R Xx. jak jsem říkal počítej se mnou8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jjjj jak jsem už psal grafika MW3 mě přijde pěknější než MW2 ale proč v tom případě tady na foru někdo psal že engide je z MW2?? Možná se mýlím ale grafika MW3 se mi zdá vyrazně lepší než předchozí dva díly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Engine je tam z Quake 3 xDDDDD akorát trochu upravenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Takze bych si pro nej mel zajit zejtra? porad nevim. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Engine je tam z Quake 3 xDDDDD akorát trochu upravenej Haters gonna hate :dozey:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jestli je to jako MW2 a né jako MW1 jak původně slibovali tak zas zabili progaming :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Už CoD5 byl konec progamingu v série CoD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Dohráno, super pocity (dohráno na pc), mohu jenom doporučit! ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 DeSi: toho jsem si taky všiml, směšný, ale co - je to jen tupá budova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 už někdo stahoval MW3? vejde se to na jedno dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 vejde se MW3 na jedno DVD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 vejde se MW3 na jedno DVD?? Nestahoval, ale vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 tak že je to furt dokola pořád COD akorát ta cena je hrozná teda.a nejvíc je to podobné kolo BF co je v CO-OP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.