Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 Tak hod prosimte alespon v cem byl problem a jak jsi to vyresil. Jinak si tohle nekdo v budoucnu treba precte a zaplace nadtim, ze ma stejny problem, ale neni tu odpoved... Citovat
Vipous Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 No kdyz jsem v CFG loader klikl na download "A" tak se mi spustila hra.. ale nesmi se "download" potvrzovat, ale jen na nej najet a zmacknout sipku "do prava" ;) Citovat
romker11 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 Zdravim, úplně skvělej návod, dík moc,jen asi malej problémek: stáhnul jsem mario kart a super maria galaxy 2 a ani u jedený se hra neukládá, to znamená, že při opětovnym spuštění musim hrát od začátku, dá se to nějak nastavit, aby se to ukládalo. Dík moc za odpověď. Citovat
Michael Jedzok Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Funguje i MicroSD karta zasunuta v adapteru? Citovat
martysek28 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Funguje i MicroSD karta zasunuta v adapteru? Funguje to. Pouzivam 2GB microSD Kingston s SD adapterem a bez problemu. Citovat
Vipous Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Jeste by se sikla rada, jak poznam, ze tahle hra potrebuje IOS 249 tamta 250 atd.. Diky za radu ;) Citovat
sasa.lohr Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Snad podle data vydání by se to dalo, ale vždy to stačí vyzkoušet a sejvnout :-) pak se to spouští s tím na kterém to jede. Citovat
Vipous Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 no nektere hry jsem projel snad vsechny iosy a driv nepo pozdeji se mi to stejne seklo a musel jsem udelat HARD reset.. Citovat
sasa.lohr Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 určitě stáhni loader verzi 7.0 sice není tak "štýlový" jako předchozí verze, ale zatím jsem nenarazil na problém Citovat
Vipous Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 ja ho pouzivam ;) mas CoD MW3..?? A Taky Driver..?? To jsou hry co se po chvilce seknou a nic.. Citovat
sasa.lohr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Drivra nemám, ale codka jo a jedou v poho :) Citovat
Vipous Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 kua. diky, tak to je zkusim stahnout jinde.. Citovat
adlib Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Díky za skvělý návod, dnes jsem podle uvedeného návodu úspěšně provedl hack Wiička. Trápí mne bohužel dvě věci, se kterými si nevím rady. 1. Po spuštění USBLoaderCFG se mi zobrazí chybová hláška: "Partition: FAT1 not found! viz foto. Musím potvrdit "A" vybrat disk zase potvrdit a pak se teprve zobrazí nabídka her. Zkoušel jsem HDD i Flash-ku, vše naformátované dle návodu, ale je to pořád stejné. Chtěl jsem, aby pro dceru bylo spouštění her co nejjednoduší a toto je celkem pro ni problém. 2. S tím souvisí i má druhá otázka a to jak nastavit, aby se USBLoader spustil ihned po startu a zobrazila se rovnou nabídka her. Přidávám ještě video: http://www.youtube.com/watch?v=0wiyTaxP5DE&feature=youtu.be Citovat
Vipous Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 tady to varovani se mi tam objevuje taky.. Myslim, ze to je normalni.. Citovat
adlib Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Teoreticky to žádný problém není, ale normální to taky není, podle videí na YT by to mělo rovnou naběhnout do nabídky her, takže někde problém je a ten bych potřeboval vyřešit. Citovat
Vipous Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Jeste me ted napadlo, jak jsi HDD pripravil..?? V jakem programu..?? Citovat
adlib Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Zkoušel jsem to jak s HDD tak s Flash-kou a připravoval jsem to v BackupManageru. Zkoušel jsem jak formát WBFS tak NTFS a výsledek je stále stejný. Citovat
Vipous Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 ten to zkousim predelat u sebe. Protoze jsem vycetl, ze format ma byt FAT32 a ne WBFS..!! Taky jsem mel WBFS.. Uz mam nahranou pulku her zpet, takze vyzkousim a pisnu jestli to bylo tim.. Citovat
adlib Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Takže vyřešeno, opravdu musí být HDD naformátován na FAT32, jede to naprosto v pohodě. Teď bych ještě potřeboval vyřešit ten autoboot USBLoaderu. Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Lidi, ctete trochu, vse je napsane v navodu!! "Naformatujte si externi disk nebo flashku, kterou budete pouzivat pro hry, na FAT32" Citovat
Vipous Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 podle me to bude v usb loader / config.txt ale nevim co tam dopsat, aby se spoustel sam.. Lidi, ctete trochu, vse je napsane v navodu!!"Naformatujte si externi disk nebo flashku, kterou budete pouzivat pro hry, na FAT32" Kdyz upravujes disk v dobe, kdy tento navod neexistoval, tak je to tezke WBFS manager Ti ho naformatuje do formatu WBFS a ne do FAT32, takze kdyby tu byl navod asi pred rokem, tak neresim, ale bohuzel nebyl ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 podle me to bude v usb loader / config.txt ale nevim co tam dopsat, aby se spoustel sam.. Vzdyt uz pise, ze to vyresil! Staci mit disk zformatovany na FAT32 a zadnou chybu to pak nezobrazuje a rovnou to ukaze seznam her, tak jak to zobrazovat ma. Kdybyste kluci postupovali dle navodu, tak vam to jede.. "Kdyz upravujes disk v dobe, kdy tento navod neexistoval, tak je to tezke WBFS manager Ti ho naformatuje do formatu WBFS a ne do FAT32, takze kdyby tu byl navod asi pred rokem, tak neresim, ale bohuzel nebyl " "Díky za skvělý návod, dnes jsem podle uvedeného návodu úspěšně provedl hack Wiička. Trápí mne bohužel dvě věci, se kterými si nevím rady." ... tak mi nerikej, ze adlib to delal pred rokem... Citovat
Vipous Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 ja mluvil za sebe, nejsem nici tiskovej mluvci.. :) a tim autobootem mysli, aby se mu pri spusteni WII pustil rovnou USBloader a on mel rovnou na vyber hry.. Aspon tak to chapu ja.. Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 aby se mu pri spusteni WII pustil rovnou USBloader a on mel rovnou na vyber hry.. Aspon tak to chapu ja.. Ano... a ja zase nemluvil na tebe... A aby se mu pri spusteni Wii spustil rovnou USBLoader opravdu nenastavis v konfiguraku USB Loaderu :D Jde to nastavit priiloaderu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.