Kacmel Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj,měl bych dotaz ohledně kopírování her přes Backup Manager.Není mi jasný krok 5 a 6: " (nepovinne) Na zalozce Drive 1 dejte Covers - Download missing (nepovinne) zkopirujte obsah covers/CFG (v adresari s backup managerem) do usb-loader/covers na SD karte - tim docilite zobrazenovani coveru v USBLoaderu na Wiicku " u Mě se tam po kliknutí na Drive 1 a cover zobrazí toto[ATTACH=CONFIG]17831[/ATTACH].Nikde tam nemohu najít to co je v návodu :Covers - Download missing .Poradí někdo? Vždyť máš tu položku na tom screenu, "Sync and download missing". Covers se stáhnou do adresáře a pak už je jen zkopíruješ na SD kartu, jak je popsáno. Pokud máš svoje Wii připojené k internetu, můžeš si covers ke hrám stáhnout přímo pomocí CFG loaderu. Sent from my Nexus S using Tapatalk Citovat
Rondra77 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2012 Ahoj,dneska jsem začal instalovat softmod a vše šlo až do kroku 4a) Instalace priiloader kde se mi objeví tato obrazovka: a dál s tím nehnu,jedině přidržením power se to vypne.Na ovladači můžu mačkat co chci (+/a) a nic.Po zapnutí Wi najede,ale po vložení origo hry (Wii party) se tam místo disku objeví Wi system update.Pokud tam vložím druhou hru (Wii sport),tak normálně najede,ale když tam šoupnu zpátky Wii party :Wii system update.Poradí někdo co teď? Citovat
Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2012 Obavam se, ze jedina moznost je pouzit GC ovladac. Kazdopadne mrkni sem, par rad tam je: http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-discussions-forum/36753-stuck-priiloader-remote-not-sync-please-help.html Citovat
Rondra77 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2012 Nebude mít Gc ovladač jinou koncovku kabelu než Wii?Mě ovladač funguje ok,svítí dole buď první,nebo Druhá na druhým ovladači kontrolka,ale při tý instalaci priiolader mě to na stisknutí +/a se nic neděje.A co s tím "Wi system update" když tam vložím Wiiparty?Můžu na to kliknout?Děti tu hru mají rádi,a teď nevím jak to spustit.Díky moc za pomoc. Tak jsem to zkusil ještě jednou,možná byla chyba,že jsem ve Wii měl origo disc při instalaci Priiolader,teď tam nebyl a ještě jsem zkusil překrýt senzor na ovladači při spuštění a hola,povedlo se to rozhýbat a nainstalovat.Něco podobného s tím ovladačem psali na tom vláknu jak jsi mi doporučil pročíst Anonymous,moc děkuji za rady,zdraví Ondra. Citovat
jakubvajner Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 ahoj zde se člověk nedokáže dostat odpověd 2 lidi se zde ptaly jakto že u prvníh kroku není vidět letter bomb ve zprávách tak sse znova ptám ja mám prosím tento problém vyřešit mám správně aformátovanou kartu je to sd carta a jou tam správně všechny soubory tak moc prosím poradte mi už mi tu z toho hrabe :D:D Citovat
Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 Jak velkou kartu mas? Zkousel jsi jinou SD kartu? Jaky mas filesystem? FAT nebo FAT32? Zkus FAT, pak FAT32. Mas firmware 4.3 (E)? Zkousel jsi ve zpravach listovat doleva, respektive doprava na dalsi stranky? Jestli odpoved na vsechny otazky je ano a stejne nic, tak bohuzel ja nevim - ponevadz s touto chybou jsem zkusenost jeste nemel. Citovat
jakubvajner Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 tak bohužel anonymous zkoušel jsem všechno co jsi psal zkoušel sem sd carty 1gb 2gb a 512mb a ani na jedný to bohuželnešlo ani na fat ani na fat32 firmware mam 4.3e a tim to asi neni dis je to správně :( samozřejmě jsem zkoušel listovat dozadu kalendářem prostě asi rok sem listoval a nic :/ a dopředu sic asi jenom par měsícu ale taky to nešlo :( tak tedy prosím ozvěte se vy dva nebo někdo kdo má společný problém at ho můžem vyřešit prosííím :((( Citovat
nekdoa Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 zformatuj si wii - system memory Citovat
Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 Jeste mne napada, jestli nedelas chybu v tom rozbalovani. Davas to primo na pametovku? Kdyztak mozna posli screen z pruzkumnika, jak vypada obsah te karty v nem... (jo a zkus ten format, jak pise nekdoa) Citovat
jakubvajner Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 tak format wii nepomohl :/ neumim screen ale mám tam složku private soubor boot.elf a textový soubory credits licence readme readme-bootmii readme-hbc :( to je snad správně i na videu sem koukal a je to tak ale bohužel stále nic nerozumím tomu bohužel :(( a prosím o radu ty co mají stejný problém :( Citovat
Platfus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 http://www.strejda-google.cz/#jak+ud%C4%9Blat+screen screenuješ pomocí print screen klávesy vedle F12 pak to hodíš do malování, sejvneš a upneš. sem pak hodíš link Citovat
jakubvajner Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 já bych radši věděl co s tim wii :D Citovat
DiDcz Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2012 uz asi 3dny nejede http://please.hackmii.com/ neni nejaka jina moznost, pripadne uprava uz jednou stazeneho zipu z teto stranky pro jinou masinu? Dekuji za navod, pred tydnem pomohl. "Tak uz to zase bezi" Citovat
stinpi Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Zdravím mám bohužel problém z načtením SD karet mám 3 ruzné velikosti, všehny jsem formatoval na fat32 ale ani jedna nefunguje :( Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Zdravím. Nastal u mě jeden menší problém. Postupuji podle návodu stahuji Letterbomb (zadávám i správnou Mac adresu)...ale nepřichází mi žádna pošta od Letterbomb. Nevíte co s tím ? Citovat
Kacmel Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Zdravím.Nastal u mě jeden menší problém. Postupuji podle návodu stahuji Letterbomb (zadávám i správnou Mac adresu)...ale nepřichází mi žádna pošta od Letterbomb. Nevíte co s tím ? Zkus listovat v poště o několik dní zpět, tam by to mělo být. Odesláno z mého Nexus S Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Zkoušel jsem prolistovat dozadu celý měsíc...ale Letterbomb se mi nepodařilo najít. Nevím co s tím je. Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Mas spravny datum a cas na Wiicku? Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Neměl jsem. Teď jsem ho nastavil a pořád to nemám v poště. Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Neměl jsem. Teď jsem ho nastavil a pořád to nemám v poště. Mám ho zkusit stáhnout znovu ? Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Ano, zkus to stahnout znovu a zkus jit o nekolik dnu az tydnu (az mesicu) zpet a vpred. Pripadne si zalohuj Wii na pametovku (savy, jestli nejaky mas) a zkus restore do systemoveho nastaveni (nezapomen pak opet nastavit cas a datum) Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Okej, zkusil jsem bombu stáhnout znovu a listovat. Prolistoval jsem cca 5 měsícu tam i zpět a pořád nic. Jak provedu restore ? (Mám Wii doma 3 dny) Citovat
Archiblad Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2012 Nemůže se stát třeba to...že má SD karta není kompatibilní s Wii ? Citovat
Fllip Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 Pokud máte někdo problém s kontrolerem v Bootmii, zkuste místo toho použít WiiMod, za mě funguje na 100% Citovat
sasa.lohr Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2012 pokud udělám system reset, můžu normálně nahodit update? potřebuji to vše udělat znova a nevím, jestli by se to nebricko Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.