MaBa Odesláno Březen 28, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2020 V 3. 5. 2019 at 21:25, kubanec86 napsal: Ahojte.. Mám wii hacknuté už dlouho. Vše chodilo. Teď jsem se k tomu vrátil. Ale s jinou flashku (je to nějaká pomalá Čína 64GB). Když mám flashku v USB spustím CFG tak se kousne, jakmile odpojím, hned najede. To samé, když už CFG jede a běží odpočet, tak jak mu dám flashku tak se odpočet zastaví, odpojím a jede dál.. Je to problém ve flashce (formátovaná na WBS). nebo mám hledat něco jinýho co se pobouchalo? Zdravím, mám úplně stejný problém, po delší době jsem Wii vytáhl a Wii nenajde flešku. Několikrát jsem zkusil hack a pokaždé to samé... Nevíte někdo čím to může být...?? Je tu ještě vůbec někdo aktivní..? Citovat
DogVader Odesláno Červen 4, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2020 Tam jsem se dostal ke konzoli Wii 4.3E. Ale ztroskotal jsem hned na začátku - mezi zprávami nemám Letterbomb zprávu. Listoval jsem i zpětne o několik mesicu. SD kartu jsem si sehnal 2GB a kompaktabilni se staršími zařízeními. Ale zkoušel jsem i jiné karty. Soubory jsem nahrál jak přímo do rootu karty, taky jsem to zkusil i do složky. A prostě nic. Citovat
miz012 Odesláno Červen 5, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2020 Nejsem si ted jistej, ale ten archiv, co se stahne a vygeneruje LB podle MAC, neni zabaleny s adresarem? Ze az ten by mel byt v rootu? Ne jeho obsah. EDIT: Btw.. vazne uz jde hacknout timto zpusobem jakekoliv? Jestli se nepletu, treba na tom "slim" to nefungovalo. Citovat
DogVader Odesláno Červen 5, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2020 Diky, bylo to datumem. Tak uz je hacknuto. Na Wii byl rok 2010, Letterbomb byla v r. 2020. Citovat
Ronaldok Odesláno Únor 27, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2021 Ahoj, prosím dokáže mi někdo pomoc při spuštění USB Loaderu se mi zobrazí načítaní, spuštění, ale pak se mi zobrazí nefunkční obrazovka USB Loaderu, není načtená celá. Je možné USB Loader "přeinstalovat"? Děkuji za pomoc Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.