Kociq Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Skopírované z www.xboxzone.sk Pre XGD3 zálohy je potrebný flash - iXtreme LT+ 2.0 - tento návod je ziatiaľ určený ľudom ktorý nechodia na LIVE - nevieme 100% povedať či sú takto vytvorené kópie bezpečné - čoskoro prinesieme info... - hry nekontrolovať pod ABGX360, pretože 0800v3 zálohy sú korektné ! - uistite sa že máte súbor *.dvd so správnym parametrom Layerbreak=2133520 - niektoré napalovačky LG majú problém s napalovaním XGD3 - skúsiť clonecd alebo zmeniť layerbreak (viď nižšie)alebo napáliť na inej Aktuality: - pri problémoch môže pomôcť zmena LayerBreak na 2086912 v *.dvd súbore a napáliť cez IMGBurn - je nový IMGBurn 2.5.6.0 - návod aktualizovaný - napalovať sa dá aj s CloneCD - návod je o pár príspevkov nižšie - nový Xbox Backup Creator s podporou XGD3 bude čoskoro Napalovanie XGD3 hier: Stiahneme IMGBurn (2.5.6.0) - http://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.6.0.exe Po spustení programu klikneme na [tool] -> [settings] V okne write v časti layerbreak settings sa uistíme, že je zakliknuté [Calculate optimal] Klikneme v spodnej časti na OK a okno sa zavrie. V úvodnej obrazovke klikneme na Write Image File to disc Vyberieme *.dvd súbor pre zápis a klikneme na [write] Zobrazí sa okno ako na obrázku nižšie, zvolíme: Write until of disc (Truncate) Po napálení sa zobrazí nasledujúce okno, klineme na OK. Zdroj: http://www.xboxzone.sk Návod odskúšaný a funkčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Moje verze v PDF: http://www.edisk.cz/stahni/13831/Jak_vypalit_hry_ve_formatu_XGD3_pro_XBOX360_-_NAVOD.pdf_735.11KB.html podrobnější verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ok, kdo chce ať si to udělá podle FeebeEho návodu. Moje verze v PDF: http://www.edisk.cz/stahni/13831/Jak_vypalit_hry_ve_formatu_XGD3_pro_XBOX360_-_NAVOD.pdf_735.11KB.html podrobnější verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 převádí se na wawe 3 a podobně hry z XDG3 ochranou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 převádí se na wawe 3 a podobně hry z XDG3 ochranou? Nepřevádí - jdou spustit jedině s novým FW flashe LT+2.0 bez jakéhokoli patchování . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nepřevádí - jdou spustit jedině s novým FW flashe LT+2.0 bez jakéhokoli patchování . jinak ty hry jsou pod jakým wawe já jsem je převedl na to wawe3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nepřevádí - jdou spustit jedině s novým FW flashe LT+2.0 bez jakéhokoli patchování .<br>jinak ty hry jsou pod jakým wawe já jsem je převedl na to wawe3 <br><br> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 jinak ty hry jsou pod jakým wawe já jsem je převedl na to wawe3 Je to wave 13 , ale jakékoli snížení wave nepomůže , když nemáš LT+2.0 a DB minimálně 13599 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Sakra nevíte kdy bude vyřešen ten problém s live? Bojím se že dostanu ban :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 ja na live nelezu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Já právě občas jo :/ Tak se chci zeptat jestli je to např. s tím Batmanem tak vážný nebo to mám zítra zkusit vypálit a zahrát i přeš live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 na tvoje riziko třeba forza4 tam háže hlášku nelegaální dvd co jsem četl jinde raději očkej jak se to vyvrbí :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Můžu vypalovat i pomaleji než 2,4? vím že rychleji ne, ale co pomaleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 To nejde vyplalovacky podporuji minimalne 2,4x na dvouvrstve disky . Vzdy to mas u specifikace tve vyplaovacky , staci zagooglit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Dotaz smazán. Už v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raentt Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 A co mam dělat když má hra 8.7 GB a DVD+R Dl má 7 a něco ? Poradíte mi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Hojte, prosím vás čím ověřujete XGD3 ? Umí to ABGX ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 A co mam dělat když má hra 8.7 GB a DVD+R Dl má 7 a něco ? Poradíte mi někdo ? Vypalovat novějším ImgBurnem 2.5.6 , nebo CLONEM . Nejnovější způsob je popsán v tomto topicu - musíš teď více číst forum a ne se jen zeptat : http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Hojte,prosím vás čím ověřujete XGD3 ? Umí to ABGX ? Děkuji Zatím není ABGX na hry XGD3 funkční , tak se neověřuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Když si takhle nastavím imgburn pro vypalovaní xgd3 her, pujdou takhle vypalit i hry bez xgd3 (nhl 12, fifa 12...) ? Nebo se to nastavuje zase jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Když si takhle nastavím imgburn pro vypalovaní xgd3 her, pujdou takhle vypalit i hry bez xgd3 (nhl 12, fifa 12...) ? Nebo se to nastavuje zase jinak? půjdou vypálit nemusíš mít obavy. nic se zpětně nenastavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta29 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 půjdou vypálit nemusíš mít obavy. nic se zpětně nenastavuje Nejlepší pálit v Clone cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 prosím Vas chtel jsem projet hru pres kprobe2.Postupoval jsem podle navodu a chtel nastavit rychlost testovani na 4x. Bohuzel v pravo vidim posledni slovo lba mode start end.pod tim speed uz nevidim.Zkousel jsem menit i rozliseni displeje z 1920x1020 na 1024x768 ale vysledek stejny.Poradil by mi nekdo prosim jak nato mam k probe 2.5.2 NEvi nekdo prosim co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 U některých her je po rozbalení kromě iso a dvd souboru ješte složka 0800 která taky obsahuje nějaké soubory, co se děla při vypalování s tou složkou? Normálně se vypalí pouze to iso? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 U některých her je po rozbalení kromě iso a dvd souboru ješte složka 0800 která taky obsahuje nějaké soubory, co se děla při vypalování s tou složkou? Normálně se vypalí pouze to iso? Díky za odpověď. Zadávej jen jako vždy soubor . dvd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.