Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mass Effect 2 help!!!

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, potřeboval bych poradit jak získat loyalitu u Jack. udělal jsem pro ní všechny 3 věci, jenže pak byl filmeček, kde se pohádala s Mirrandou a já se mohl zastat jedné z nich, pač jiná možnost tam nebyla. zastal jsem se Mirrandy a Jack se mnou od té doby nemluví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, pokud máš možnost nahrát save z doby než si udělal Jackovou loyalty mission, tak ho naloaduj. Potom normálně hraj, ale tu loyalty nedělej dokud nebudeš mít nejvyšší možný paragon/renegade (nemusí být úplně plnej ale musí být v tom poslednim políčku). Potom udělej loyalty a až se pohádaj budeš moct použít paragon/renegade možnost aniž bys ztratil loajálnost jedné nebo druhé.

Jestli to chceš kvůli tomu aby ti všichni na konci přežili, nemusíš mít Jack loajální, stačí při Suicide Mission dodržet určitej postup, kdyžtak mi napiš PM, řeknu ti co a jak.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, pokud máš možnost nahrát save z doby než si udělal Jackovou loyalty mission, tak ho naloaduj. Potom normálně hraj, ale tu loyalty nedělej dokud nebudeš mít nejvyšší možný paragon/renegade (nemusí být úplně plnej ale musí být v tom poslednim políčku). Potom udělej loyalty a až se pohádaj budeš moct použít paragon/renegade možnost aniž bys ztratil loajálnost jedné nebo druhé.

Jestli to chceš kvůli tomu aby ti všichni na konci přežili, nemusíš mít Jack loajální, stačí při Suicide Mission dodržet určitej postup, kdyžtak mi napiš PM, řeknu ti co a jak.

tak to je smůla, já už jsem dávno za tím, pač jsem myslel že tu loyalitu získám tím že budu brát Jack na mise, ale nefunguje to. jinak by mě zajímalo jak udělat románek s Mirrandou, pač tam dolejzám a pořád jen kecá o tom že jsem pro ní zajímaveja já jí to jen potvrdím.

Odkaz ke komentáři

• 0

Neeo: Napiš koho nemáš loajálního a já ti řeknu jak to udělat aby všichni přežili.

Lovefist: Ten románek (myšleno sex) bude až při cestě na suicide mission, myslim že když ti řiká tohle tak už si jí "sbalil", takže stačí počkat do tý poslední mise, ale projistotu s ní čas od času hoď řeč.

S tou Jack to možná ještě pude zachránit, udělej si vysoký Paragon/Renegade a zkus s ní promluvit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu