Jump to content
  • 0

Problém

wgod

Question

Zdravím, mam problém, spíše dotaz...

Měl jsem Resistance 3 special pack, nabídl jsem ho na výměnu (p/v topic atd..) napsal mi na něj jistý Jakub Křížka(xxxtazxxx), že mi nabízí Deus Ex:HR, dotázal jsem se jestli se jedná o komplet s manuálem atd, on napsal ano.. tak jsme sedomluvili na hře + 200 kč doplatek...souhlasil....neměl refernce ani zde ani na gamebazaru, ale nabídl mi jeho aukro účet, kde měl pozitivní feedback.. čili jsem souhlasil, nejdříve 2 dny neodpovídal, pak mi napsal že hru poslal, dorazila o 3 dny později.. jednalo se o promo cd v obalu s černobílém potiskem ve špatném rozlišení,bez manuálu a bez peněz... na email jestli si dělá srandu odpovídá výsměchem( že na doplatek 200 zapomněl, že tohle je normální verze a že manuál není důležitý)...

Chci se zeptat jestli někdo s tímto má podobné zkušenosti a jestli má cenu řešit to oznámením policii, nebo podobně, než rovnou jet to vyřešit osobně(bydlím na druhém konci republiky)

Nejde mi o peníze, ale že ubožák bez kapky svědomí si dovolí tohle...a nechci aby mu to jen tak prošlo...

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Neviem ako u Vás, ale na Slovensku platí zákon, že pokiaľ nie je škoda pri krádeži väčšia ako 160€ (v starej mene 5000.-SK) tak sa nejedná o krádež, ale o priestupok. Otázka je či hra funguje a je to originál. Pokiaľ nie, tak je to automaticky podvod a to je tresný čin a treba podať tresné oznámenie na polícii. Pokiaľ hra funguje a je originálna, máš smolu. Všetko bola ústna dohoda a nemáš to na papieri ta tým nič nevyriešiš. Možno by pomohla sťažnosť na Aukre, že tento človek je nedôverihodný a oni mu zablokujú účet. Navyše sa dá zistiť či tento človek niečo podobné už neurobil inde. Existuje totiž možnosť, že aj malé čiastky peňazí sa dajú vymáhať exekútorom, ale musel by toho mať ten človek na svedomí viac. Posledná možnosť je podať to na súd.

Inak pokiaľ chceš aby ti peniaze došli musíš posielať balík dobierkou aj keď sa jedná o výmenu. Myslel som svoj balík jemu nie opačne. To čo si urobil bola hlúposť, čo dotyčný využil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy