Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed The Run


Anubis1

Recommended Posts

Ja se na to dost tesila, ale pro me velke zklamani :( Prvni cast kde se musi predjet 10 oponentu je v poho ale druhy na snehu s padajici lavinou a s padajicimi kusy skaly, kterym se v plne rychlosti neda vyhnout (za to automat se jim vyhne vzdy) vas to pekne zbrzdi a nemate sanci ho dohnat, protoze za chvili napalite do dalsi skaly.. Na ovladani bych si zase casem zvykla, grafika mohla byt lepsi.. Tenhle dil asi vynecham, i kdyz je Need muj oblibenec :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, osobně jsem nehrál ale co tak čtu a doslýchám se tak je to spíše propadák = lidé očekávali asi trošku více. Mě hra nechytne určitě, jsem sice fanda NFS série, ale dávám přednost dílům jako je Pro street, a Shift - přeci jen mám raději závody na uzavřených okruzích (neříkám, že si nezahraji i díly s policejními honičkami, ale už pro mě nejsou tak zajímavé jako závody na okruzích)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dohrani dema se citim jak za doby Most Wantedu. Sice to neni open world, ale adrenalin to do krve vhani solidne. Ta uroven s lavinou je jedna velka adrenalinova injekce. Konecne dalsi NFS, ktery si poridim, secky predesle me nejak moc nevzali. Hot Pursuit byl od Criterionu a to bylo hrazne znat, bylo to jak Paradice city v jinem sportovnejsim kabatku. A Shifty si hraly na simulator, ale tezce selhali (aspon u me).

Je krasne videt, ze EA dala NFS zpet do rukou Black Boxu, ktery vi co ma delat, neboť sam stanovil laťku u znacky NFS (zase muj osobni nazor)

P.S.: Jen je skoda, ze uz neni moznost vlastniho tuneni aut. To me dycky nejvic na te hre bavilo - udelat si auto podle sebe. Bohuzel vyrobci aut maj casto podminku, ze nechcou aby jejich auto v te hre bylo jakymkoliv zpusobem modifikovno :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lol.. vy vydite jen tu novou generaci! ale zapominate na stary oldschool díly! Na díly kde ste se hnaly policie vs hráč v koridorech a na opak! Mluvím tady o Need for Speed 3,4,porsche a dalších! Historie NFS se nezačala psát od nejakyho stupidního Undegroundu! Jen málo z nás zde přítomných ví o čem mluvím. :( Moje první NFS bylo NFS porsche a byla to tehdy pecka! Vzpominam jako by to bylo včera kdy sem hrál poprvé NFS 4 s Controllerem :) zlatý časy. A EA se to snaží vrátit do zajetejch i když trochu zatravněnejch kolejí tímhle dílem no to je bomba! Teda aspon pro mě, HC hráče :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle že je lepší jak forza? Chlape prober se :D, forza se bude hrát ještě za rok ale po tomhle za měsíc od vydání neštěkne ani pes. Moje první nfs byli taky poršáci, 5 a oba undergroundy bych dal jako nejlepší díly serie, 1-4 sem nehrál, neměl sem k tomu důvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu