Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

nfs the run - podle me jen chtej vytriskat z lidi penize... vezmou predchozi dil,daj tam par kravin navíc a podaj vam to na talíři jak je to skvelí , a úžasny...vsichni to koupi.. napad s lavinou je hezkej,to jo ale zbytek podle me za moc nestoji... a jak tu nekdo napsal ze za chvilku po tom nestekne ani pes...tak souhlasim... a lepsi než forza ? Jen se divim,že ty ( Bigmen) kterej se nazývá HC hráčem vychvaluje tohle béčko a geniální forzu háže "do kytek" ... jsi něco kouřil ? :Dasi nebudeš takovej HC hráč a nebo koukáš na svět nějakejma hodně zatmavenejma brejlema...neber to jako urážku jen tě nechapu - věc názoru.

Odesláno

Já to beru podle zábavnosti. ZÁBAVNOST to je to co mě u toho udrží hrál sem sice jen demo ale je to pecka to s tou lavinou bylo fakt akční :D a forza na mě nepůsobí nějak zábavně jen ponuře sice s krásnou grafikou a tunou aut a tratí ale mě to prostě nebaví já bych u toho sedel jen z donucení. Dyť tam nejsou ani žádný efekty to furt jen jezdíte s autama po trati jak vocásci a neužijete si žádnej fajn efekt jako byla v NFS lavina jakej to pak má smysl? Jezdí te jen po tratích a to je vše. Ano na trati TOP Gearu by mě to taky bavilo ale to je vše. Víc vám ta hra nenabídne. (Když sme u toho kolik závodů bude mít NFS run? jestli to bude jen ze san francisca do new yorku tak je to fakt žalostně málo :( )

Odesláno

Prosimtě řekni mi BigMene, jak můžeš zahazovat závodní hru kterou hraje tuna hráčů do koše a vyměnit jí za d.e.b.i.l.n.í arkádovku která vychází každy půl rok a je tam lavina - proto je to tak úžasný? Kvůli ♥♥♥♥m efektům jo? To radši extra super efekty z blbou arkádovkou než pořádnou závodnickou hru, že? Já ti to jako neberu, ale tohle není normální. Já když se třeba koukám na fragmovie z CoD4,CS 1.6 a tak, tak se nekoukám jen na efekty koukám se hlavně jaký jsou fragy....

Odesláno
Já když se třeba koukám na fragmovie z CoD4,CS 1.6 a tak, tak se nekoukám jen na efekty koukám se hlavně jaký jsou fragy....
samozdrejme... ale mě de o to že je to oživení té hry nepřipadne ti to trochu jako stereotip když furt jen jezíš po závodní dráze a kde nic tu nic? Prostě jen jezdíš žádný oživení sice krásna grafika ale to taky není všechno.. prostě v NFS jedeš v zatáčce je led ty to musíš aaspon částečně ubrzdit a mezitim za tebou lítaj nejaky dinamitový patrony a padá sníh ty ho přejíždíš auto se třepe a najednou řach a silnici je balvan a ty ho musis objet pak jedes k cily prijedes lavinou a ses tam. Tohle je prostě to. To je pro mě ta zábavnost nikdy nevíš co se stane kdy ti do cesty něco spadne a seš furt napnutej a dohraješ to protože tě zajímá co bude dál. Tohle u Forzy vůbec není tam jen nudný stereotypní ježdění z bodu A do bodu B a co má bejt? Netane se ti že by si byl nějak napnutej nebo tak.. to fakt ne.
Odesláno
samozdrejme... ale mě de o to že je to oživení té hry nepřipadne ti to trochu jako stereotip když furt jen jezíš po závodní dráze a kde nic tu nic? Prostě jen jezdíš žádný oživení sice krásna grafika ale to taky není všechno.. prostě v NFS jedeš v zatáčce je led ty to musíš aaspon částečně ubrzdit a mezitim za tebou lítaj nejaky dinamitový patrony a padá sníh ty ho přejíždíš auto se třepe a najednou řach a silnici je balvan a ty ho musis objet pak jedes k cily prijedes lavinou a ses tam. Tohle je prostě to. To je pro mě ta zábavnost nikdy nevíš co se stane kdy ti do cesty něco spadne a seš furt napnutej a dohraješ to protože tě zajímá co bude dál. Tohle u Forzy vůbec není tam jen nudný stereotypní ježdění z bodu A do bodu B a co má bejt? Netane se ti že by si byl nějak napnutej nebo tak.. to fakt ne.

Hele tak si zkus zahrát se spojkou bez pomocníků a budeš koukat.Vypni si automaticky brzdeni,razení a vsechno co nejspíš používáš - dej si kávu - zajed trat a pak se tu sejdem jo? zmenis nazor :D

Odesláno

Borci, uklidnete se. Kazdymu se libi jiny styl zavodnich her, tak nemusite hned ukamenovavat toho, kdo prohlasi, ze nejaka z nich je o nicem. Kdyz BigMena bavi vice akcni zavody, tak budiz, je proste takovej. A s tou Forzou ma pravdu je to v podstate jen krouzeni na trati, ale i to krouzen i ma svoje kouzlo. Jsou i hraci, kteri chteji opravdove jizdni podminky aspon v te hre, protoze v dnesni dobe tezko usednes za volant nejake nadupane kary a smazis si 300+km/h na dalnici. Takze prosim Vas, tolerujte a respektujte nazor toho druheho.

Treba ja hraju GT5 a rad si zahraju i The Run, protoze ty hry jsou obe o necem jinem. V GT5 se na tu jizdu soustredim, kde a jak moc mam brzdit , jak si najet, kdy predjet apod... V NFS se tolik soustredit nemusim a tak si muzu vsimat tech special efektu (na ktere hra stavi).

BigMen: Podle dema soudim, ze ve hre bude 20+ zavodu. V demu totiz bylo 10 zavodniku v jednom zavodu, celkem v te hre pry ma byt -+200 zavodniku.

Odesláno
Borci, uklidnete se. Kazdymu se libi jiny styl zavodnich her, tak nemusite hned ukamenovavat toho, kdo prohlasi, ze nejaka z nich je o nicem. Kdyz BigMena bavi vice akcni zavody, tak budiz, je proste takovej. A s tou Forzou ma pravdu je to v podstate jen krouzeni na trati, ale i to krouzen i ma svoje kouzlo. Jsou i hraci, kteri chteji opravdove jizdni podminky aspon v te hre, protoze v dnesni dobe tezko usednes za volant nejake nadupane kary a smazis si 300+km/h na dalnici. Takze prosim Vas, tolerujte a respektujte nazor toho druheho.

Treba ja hraju GT5 a rad si zahraju i The Run, protoze ty hry jsou obe o necem jinem. V GT5 se na tu jizdu soustredim, kde a jak moc mam brzdit , jak si najet, kdy predjet apod... V NFS se tolik soustredit nemusim a tak si muzu vsimat tech special efektu (na ktere hra stavi).

BigMen: Podle dema soudim, ze ve hre bude 20+ zavodu. V demu totiz bylo 10 zavodniku v jednom zavodu, celkem v te hre pry ma byt -+200 zavodniku.

Názor respektujeme,ale říkat to že forza se má jít zahrabat,to je naprostá hovadina!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu